Таванската стая на Елейна

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.05.15
21:51

:)

Темата беше редактирана от karfi4ka на 05.05.16 20:33.

25.05.15
22:12

Много ми харесва името на дневника—много е сладкодумно!  Успех!

25.05.15
23:34

Не трябваше да триеш стария дневник, беше си много хубав, а и полезен да се проследят тенденциите. А стиховете го правеха уникален. Ще те подкрепя и за новия, но честно да ти кажа нямам доверие на такива заричания, с каквито го започваш. Успокой се и се наслаждавай на пътя. Успех!

25.05.15
23:50

Yukki, и аз нямам доверие на такива заричания, но точно сега сякаш имам. :)
Само че вече знам, че волята не е определяща или по-точно казано - когато си помогнеш сам, и волята ти се подчинява :))
А дневникът го изтрих, за да не ми напомня за предишните грешни подходи и лутания.
Поздрави и благодаря за подкрепата! :)

Мнението беше редактирано от Елена на 22.06.15 12:12.

26.05.15
20:44

Днес в таванската стая на Елейна беше много тихо, защото Елейна беше уморена, та две не виждаше. Стана в 8:00, обаче следобед пак спа, и то в продължение на 3 часа. Сега малко живна, но денят беше уморенчески и безтренировъчен. Едвам си свърших задълженията за деня. Освен че беше изморена, беше и гладна. Две в едно. Завиждам си! :D

Закуска: към 70 гр. овесени ядки, 125 гр. къпини,  1 с.л. кокосово масло, 1 с.л. ленено семе и 1 с.л. мед. (около 500 кал.)
Обяд: 150 гр. козе сирене и малко парче пилешки гърди, зеленчуци на пара (фенхел и аспержи), 1/2 авокадо, парче ябълков хляб. (около 650 - 700 ккал)
Следобяд: събудих се гладна и пак - парче ябълков хляб (брашно от просо, сини сливи, кокосово масло и настъргана ябълка) (около 200 ккал);
Вечеря: 1 голяма и 2 малки пълнени чушки с ориз и кайма, спанак с орехи и лимонов сок. (около 500 ккал)
Това прави към 1900 калории за днес. Предвид факта, че за днес имам само час ходене и почти нищо друго, май е добре.
Изчислих си BMR (за кой ли път!).
Той е 1817 ккал според Mifflin - St Jeor.
Умножено по 1.3 = 2362 ккал на ден. Това ми е енергоразхода на ден. Старая се да не надвишавам 2100 ккал, като изчисленията ми не са изрядно точни.

Пускам си музика и ще си почивам.

Мнението беше редактирано от Елена на 27.05.15 07:22.

27.05.15
18:30

Елейна спа до 6, после се чудеше дали да тренира на гладно или не и избра второто. :P
Закуска към 7:00 - 200 гр малини, 1 с.л. бадемово масло, 2 с.л. овесени ядки, 1 с.л. кленов сироп (това с малко вода и - воала - смути) + 1 пържено яйце в кокосова мазнина.
После разходка 55 мин. (да не казвам час), 28 минути от един комплекс пилатес + йога (йей! успях да издържа повече време от предишните пъти!) и после малко преводи. Превеждам интересни неща в момента, но малко взеха да ми омръзват.
Обяд към 12:00 - 3 пълнени чушки с ориз и кайма, като каймата преобладаваше и чушките бяха малки. (Защото като каже човек 3 чушки, някак солидно звучи) + салата с маруля и краставици, 2 с.л. зехтин. После 40 гр. бадеми. И малко фъстъчено масло.
После както си цъках на компютъра, попаднах на интересен сайт: http://nouveauraw.com/. Много добре, ама ще се въздържам да прилагам рецептите, защото как ще сваля иначе?!...
Пристигна ми диска с кундалини йогата (дето Кико каза, че е странна :D). Tе са някакви леки упражнения  и ще ги правя в дните, в които имам по-малко енергия.
Вечерята ще е към 19 ч. - супа от агнешко с ориз и спанак + салата като на обяд. 1 резен диня.

И после дълга разходка - да използваме хубавото време.
Buona seratta a tutti! (Надявам се да съм го написала правилно :P).

П.П. Прилагам снимка на супата. Изядох една и половина такива купички.

Мнението беше редактирано от Елена на 27.05.15 21:41.

28.05.15
17:14

Станах в 6:30. Надявах се, че няма да ме налегне умора следобед, но уви.

Храната до момента: 2 яйца, 70 гр. бекон, 80 гр. леща (варена със зеленчуци), 1 парче ябълков хляб, 1 ябълка, шепа бадеми, 1 с.л. зехтин, 30 гр. козе сирене, чери домати.
По-късно: 200 гр. сьомга, салата, 1/2 авокадо, 1 с.л. зехтин, 300 гр. череши.
Калориите ги сметнах - към 1850 са.

Движение: кундалини йога - 20 мин; разходка - малко повече от 2 часа.

Мнението беше редактирано от Елена на 28.05.15 21:13.

29.05.15
15:10

Пак станах в 6:30.
Закуска в 7:10 - купичка овесени ядки (вероятно 60-70 гр.) с 1 с.л. бадемово масло и 1 с.л. кленов сироп + боровинки;
Час разходка;
10:10 - соево капучино;
12:50 - 1/2 айсберг, 200 гр. пилешко филе с куркума, 1 варено яйце и 2 с.л. зехтин.

Чувствам се страхотно и не ми се спи. Ще използвам прилива на енергия, за да потренирам 30-40 мин. Ще опитам няколко дни да се храня с месо и салата на обяд - да видим дали ефектът ще е постоянен. Днес има панаир на нашата улица и нямам търпение да го разгледам довечера. (giggle) Понякога пускат страхотни обувки на разпродажба. :) (blush)

Дописвам: 35 мин. кундалини йога за регулиране на теглото.

16:00 - смути (тази чуждица не ми харесва, но не знам дали и думата “нектар” е точната) от 150 гр. плодове - нар, ананас и малини + вода.

19:00 - телешко варено (200 гр. месо в сурово състояние) с малко картофи и фенхел. (на снимката)
+ 30 гр. бадеми и няколко чери домата малко по-късно.

Разходка - 75 мин.

Мнението беше редактирано от Елена на 29.05.15 22:58.

29.05.15
22:39

казано от Елена на 29.05.15, 15:10:

16:00 - смути (тази чуждица не ми харесва, но не знам дали и думата “нектар” е точната) от 150 гр. плодове - нар, ананас и малини + вода.

Немците му викат Шмузи.  :D Оправданието е, че малките деца не можели да произнасят английската дума, а трябвало да се научат, че шмузито е полезно нещо и така си останало като дума. ЛОЛ.

29.05.15
22:44

Това “шмузи” звучи по-зле и от смути. :D
Всъщност... с малко повече фантазия може да мине и за сладко.

29.05.15
22:55

Ужасно звучи, да. :D
Това ме подсеща за ...

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 29.05.15 22:57.

29.05.15
23:01

Което пък ме подсеща за това ... (giggle)

29.05.15
23:03

Ха-ха! Това е много добро! Второто също. :)

Мнението беше редактирано от Елена на 29.05.15 23:07.

30.05.15
14:13

Каквото и да правя, когато и да си легна, тези дни сутрин ставам в 6-6:30. :(

Закуска към 7:00 - 70 гр. овесени ядки, 1 с.л. бадемово масло, 1 с.л. кленов сироп, 125 гр. боровинки.
Разходка около час, после пране, малко ябълков чипс, миене на колата, пазаруване и ... огладнях страшно.

Обяд към 13:00 - 200 гр. пилешко филе с куркума, 200 гр. суши с краставица, айсберг с 2 с.л. зехтин, 60 гр. козе сирене.
Сега реанимирам малко. След 15 минути ставам, защото има още работа.
17 ч. - чери домати, 250 гр.
18:30 - 200 гр. “Халуми” на тиган, купичка леща, салата краставици и репички с малко авокадо, 2 с.л. кокосово масло.

Мнението беше редактирано от Елена на 30.05.15 20:23.

30.05.15
18:04

Когато си записвам какво съм яла през деня, ми се вижда достатъчно, ако не и доста. Защо тогава ми се яде повече?! Ето, сега например ям чери домати, защото съм гладна пак (до степен на изнервеност), а преди малко на панаира за малко да си купя сандвич. Обаче трябва да се правят жертви и изобщо не е вярно, че отслабването е лесна работа. Не е! Да са ми малко калориите - не са. Към 1900 - 2000 са всеки ден. Да съм жадна и да бъркам жаждата с глад - не. Пия доста вода. Както и да е.

Купих си тениска от панаира. :P Отивам да пия един чай и да се снимам с тениската. :) Извинявам се за изморения вид и лошата прическа.

31.05.15
21:40

Набързо минавам, само да се отчета.
Днес: час и половина разходка в зоологическата градина, 40 мин. кундалини йога.
Храната: Totals: 1,907 ккал, carbs = 241 g, fat = 60 g, protein = 113 g.

Мнението беше редактирано от Елена на 31.05.15 21:52.

01.06.15
22:28

1.06.2015 г.

Наспах се много добре днес.

Закуска: 70 гр. овесени ядки, 2/3 чаша кокосово мляко (със сметана), 125 гр. боровинки;
Обяд: 200 гр. ципура на фурна, 100 гр. аспержи на пара, 6 сушени смокини, 1/2 сладък картоф на пара;
Вечеря: свинско (150 гр в сурово състояние) със зеле на фурна;
Между другото: диня - 2 резена, шамфъстък - 50 гр., небелен.

Калории: 2231, carbs: 242 g, fats: 109 g, protein: 112 g.

Движение: бързо ходене 2х60 мин, малко клекове и изкачване на стълби.

Според Myfitnesspal съм на плюс 59 калории днес, което е ок. Задала съм за цел “Отслабване с 1 кг на седмица”.

Мнението беше редактирано от Елена на 01.06.15 22:31.

01.06.15
22:33

Честит 1-ви юни на всички малки и големи момичета и момчета! :)

02.06.15
11:06

Намерих един сравнително евтин фитнес тук, но е доста далече и трябва да давам пари и за транспорт. Хубавото е, че 10 последователни дни може да се ползва безплатно, за да видиш дали ти харесва или не. Мисля от другия понеделник да се възползвам. Бих отишла още днес, но четвъртък е почивен ден, а в събота и неделя обикновено ходим някъде на разходка извън града, така че от 10, остават реално 7 дни.

Утре ще се тегля, за да видя какво е положението.

Няколко часа по-късно: В крайна сметка отидох да видя фитнеса. Не е лош, пространството не е голямо и е малко задушно, но става. Имат някаква такса за записване, която е 2/3 от цената за 1 месец. Доста е. Ще помисля до понеделник дали да се запиша или не.

Мнението беше редактирано от Елена на 02.06.15 15:19.

02.06.15
17:43

Никаква работа не успях да свърша днес, но пък съм в такова приповдигнато настроение, че няма как да не се похваля! :)
1. Успях да направя до 34-тата минута от комплекса пилатес+йога и чувствам подобрение в кондицията ми.
2. Не знам защо, но съм пълна с енергия и се чувствам доста добре. :)
Значи за днес:
30 мин йога + пилатес;
80 мин. ходене.

Днес чух култова сентенция, която не мога да преведа така, че да се запази чара й: “I have a love-hatred relationship with food. I love all of it and I hardly hate any of it”. :D Много ми хареса.

Храната:
Закуска 1: 1 с.л. ленено семе със 100 гр. кефир;
Закуска 2: 70 гр. овесени ядки с 1 с.л. бадемово масло, 125 гр. боровинки и 1 с.л. кленов сироп. (трябваше да мина без него, но ми бяха доста блудкави).
Обяд: омлет (3 яйца) с гъби и 50 гр. “Халуми”, изкиснато;
Вечеря: 200 гр. телешко (варено) с фенхел, моркови и 100 гр. картофи;
Между другото: кафе с кокосова сметана; 2 сушени смокини.

Калории: 1544
carbs: 176 g
fats: 51 g
protein: 101 g

Всичко се води под строг отчет в Myfitnesspal. Благодаря на BB-Team, че ми показахте този сайт (май някъде във форума прочетох за него и се регистрирах преди време) и на Светлето, която с една от последните си публикации ми напомни за него.
Без броене на калории не става.

Edit: Плюс още 3 сушени смокини, които не са включени в горната сметка.

Super slim down pilates and yoga video

Мнението беше редактирано от Елена на 02.06.15 23:05.

03.06.15
09:39

Добро утро!

Претеглих се: минус 800 гр. за 1 седмица и общо 2.3 свалени килограма от 11 май. (Теглене в 5 сутринта. После пак заспах.)
Разликата дори е видима.

Поздрав!

Едит: Бях сигурна, че не са само 800 гр. В момента съм 101.7 кг, което значи 1.3 кг за тази седмица и общо 2.8 кг от 11 май. Всъщност резултатите ще бъдат по-ясни след месец - два. Но е хубаво да виждаш как числото намалява, особено като знаеш, че полагаш доста усилия за това.

Мнението беше редактирано от Елена на 03.06.15 13:14.

03.06.15
16:08

Енергична се чувствам и дори от няколко дни не ми се спи следобед, което е революционно. :)
Имам желание за движение и изобщо... абе пу, да не се урочасам. :D

Закуска 1: Като вчера (кефир и ленено семе);
Закуска 2: Като вчера (овес. ядки, бадемово масло, боровинки и кленов сироп);
Обяд: Като вчера (омлет с гъби и сирене); (този обяд е супер)
Между другото: смути от банан и круша (средно големи); 25 гр. бадеми;
Вечеря: пиле със зеле (150 гр. пилешко месо, 30 гр. ориз в сурово състояние, зеле, лук, подправки).

Калории: 1849
carbs: 188 g
fats: 73 g
protein: 108 g

Движение (засега): 145 минути ходене, включително и по баир (около 15 мин.) Ходя до един от най-далечните магазини в града, купувам една маруля (примерно) и се връщам. И така до 3 пъти на ден. :D Понякога ходя в гората.

П.П. Прилагам снимки на гората и на омлета, защото ми се получи много добре. ;)

Мнението беше редактирано от Елена на 03.06.15 21:36.

04.06.15
01:32

казано от Елена на 03.06.15, 16:08:

Ходя до един от най-далечните магазини в града, купувам една маруля (примерно) и се връщам. И така до 3 пъти на ден. :D Понякога ходя в гората.

Това звучи като на начало на психо-трилър с елементи на хорър—нещо по Стивън Кинг с Джони Деп в главната роля го виждам. (clap)

казано от Кико Сан на 04.06.15, 01:32:

казано от Елена на 03.06.15, 16:08:

Ходя до един от най-далечните магазини в града, купувам една маруля (примерно) и се връщам. И така до 3 пъти на ден. :D Понякога ходя в гората.

Това звучи като на начало на психо-трилър с елементи на хорър—нещо по Стивън Кинг с Джони Деп в главната роля го виждам. (clap)

Е, ще се повторят! :D Дай някой друг актьор! :P

04.06.15
07:22

казано от Кико Сан на 04.06.15, 01:32:

Ха-ха-ха! :) Особено “ходя в гората”, нали? :)

Монолог на Червената Шапчица

От седем дни се скитам из гората
и няма даже кой да ме напсува.
Колко жалко е, че вълците пооредяха...
А пък на мен така ми се лудува!
Последния на баба ми се правеше
(разбирате ме - чиста проба фетишизъм)
и вечно гладен бе- това не ми се нравеше,
макар да имаше във него еротизъм.
Но чашата преля, когато
решил бе, че висока скорост вдигнал.
Абе, глупчо, слагай очилата-
нарочно бавно бягах, за да ме настигнеш!
Сега кажете - как да го обичам?
Почерпих го, а после го отсвирих.
А той, горкия, сам - самичък
накрая си направи харакири.

Автор - аз ;)

04.06.15
08:12

Издаваш ли книги в България и под какво име бих могла да намеря нещо твое?

04.06.15
08:30

Не знам дали няма да се приеме за реклама, затова ти писах на лични. Благодаря за интереса към книгите ми!

04.06.15
08:35

Стихчето е много яко, става за текст на мега рап хит. :D Даже си го представям с мелодия като фон и откачен клип. Не знам дали ти харесва този стил музика, сигурно не, но аз, през моята си призма, му се изкефих в такава светлина! (inlove) Пускай още! :P

04.06.15
08:40

Благодаря ти, Nickie! (F) (sun)

П.П. Всъщност донякъде харесвам хип-хоп. :)

Мнението беше редактирано от Елена на 04.06.15 08:59.

04.06.15
09:15

А това е защитата на Вълка:

Монолог на Вълка

Пази се, ловецо, от шапки в червено,
че мен ме пометоха, братко!
Казвам ви, щото не е обяснено
щой туй животно червената шапка.
Наглед срамежлива, но дявол отвътре!
Разбрах го, щом напих й винóто.
Владее безбожно от-до Кама Сутра,
и я кара съвсем през просото...
Но няма значение - бях до влюбеност луд,
простих и греха й невръстен
когато я хванах със теб на калъп.
(Нали бях й дал вече пръстен...)
Обаче реши, че на руска рулетка
ще играем, но без да се стреляме.
Съгласих се тогава - нали е кокетка!
И не видях двата ножа у нея.

Мнението беше редактирано от Елена на 04.06.15 09:16.

04.06.15
16:57

Труден ден. Цялото тяло ме боли, особено глезените, но направих 60-минутна разходка. Храната днес е доста, защото пак не се наспах, но го пиша зареждащ ден.

Закуска 1 и 2: същите като последните 2 дни;
Обяд: 50 гр. леща, сварена с лук, домати и чесън, 60 гр. сирене, 35 гр. бадеми;
Между другото и не съвсем (защото това са калориите на почти цяло хранене): 3 банана и 1 с.л. фъстъчено масло;
Вечерята, ако успея да не ям нищо дотогава, ще е ципура с нещо, може би сладък картоф. П.П. Е, не успях.
Ранна вечеря: 100 гр. кашкавал, 1 варено яйце, 50 гр. маслини, 400 гр. чери домати.

Калории: 2028
carbs: 213 g
fats: 99 g
protein: 89 g

Движение: 63 минути в гората. Понякога виждам хора, но никой не говори с мен. Понякога не виждам никого. (Кико, това е специално за теб, във връзка с хорър филма ;) :D).

Със здраве.

P.S. Още 30 минути ходене. Исках повече, но глезените не са добре днес.

Мнението беше редактирано от Елена на 04.06.15 21:17.

04.06.15
21:50

Здравей, похвално е , че искаш да направиш нещо за себе си и то с цел здраве. Все пак, ако една от целите ти е да свалиш килограми с тази стабилна храна и малкото движение няма как да стане. Имаш няколко енергийни източника, прекалено много калории, доста анаболни източници като цяло. Лятото е прекрасен сезон за рестрикция в храната, свежи плодове и зеленчуци и много движение. Успех!

05.06.15
00:08

Здравей!
Благодаря ти за коментара! Не знам кое е правилното - да намаля калориите с около 20%, както се препоръчва почти навсякъде тук или да действам по-ударно. По принцип при свръхтегло второто не е никак лош вариант. Струва си човек да се вслушва в твоето мнение, защото точно ти ме беше посъветвала преди време да спра захарта и да огранича млечните и беше много права. Мисля да намаля калориите.
Лека нощ!

Мнението беше редактирано от Елена на 05.06.15 08:38.

05.06.15
14:40

От днес целта ми е 1500 калории на ден и 90 минути движение извън обичайното. От няколко дни правя “пречистване” с кефир и ленено семе на гладно, затова още 16 дни ще вписвам по две закуски.

Закуска 1: 100 гр. кефир и 1 с.л. ленено семе;
(108 кал.)
Закуска 2 (20-30 мин. след първата): 25 гр. овесени ядки и 125 гр. боровинки;
(181 кал)
Обяд: 220 гр. ципура с лимон и хималайска сол и 140 гр. броколи, 200 гр. пъпеш
(408 кал)
Meжду другото:
260 гр. пъпеш (Олях се малко.)
150 гр. кисело мляко;
2 оризовки
Вечеря: 320 гр. (в сурово състояние) сьомга на фурна, салата (маруля, репички, чери домати, 1 с.л. слънчогледови семки и 5 маслини)

Калории: 1594
Carbs: 135 g
Fats: 51 g
Protein: 138 g

Движение: 80 минути ходене,
йога + пилатес -

Мнението беше редактирано от Елена на 05.06.15 20:02.

05.06.15
14:49

казано от Елена на 05.06.15, 00:08:

Здравей!
Благодаря ти за коментара! Не знам кое е правилното - да намаля калориите с около 20%, както се препоръчва почти навсякъде тук или да действам по-ударно. По принцип при свръхтегло второто не е никак лош вариант. Струва си човек да се вслушва в твоето мнение, защото точно ти ме беше посъветвала преди време да спра захарта и да огранича млечните и беше много права. Мисля да намаля калориите.
Лека нощ!

За да не се побъркваш от смятане, като за начало изключи  висококалоричните продукти от рода на стафидки, ядки , банани, които в момента не са ти необходими и калориите ти автоматично ще паднат. Просто наблегни на зеленчуците и внимавай с количествата на останалите храни. Аз съм против изключване на въглехидрати или мазнини, не нека не са и двете по много.

05.06.15
14:54

Много ти благодаря за съветите! Ще се вслушам. Ядковите масла наистина съдържат много калории и не ми трябват в момента. Ще спра и сушените плодове.
Продължавам обаче да си записвам всичко в Myfitnesspal, защото съм склонна да подценявам калориите, които приемам. Слава Богу, не смятам всичко сама. Не ми тежи, а и сметките са по-точни от тези наизуст. Също започнах да претеглям храните. Не отнема време, имам везна... Трябва си по-строг контрол наистина, особено при 25 килограма в излишък.

Усмихнат ден ти желая! :)

Мнението беше редактирано от Елена на 05.06.15 15:19.

06.06.15
21:21

Днес беше хубав ден. Отидохме до Женева на концерт на швейцарци, които пеят български народни песни. Страхотни бяха! После се разходихме по брега на Женевското езеро, обаче мен още ме боли левият глезен и даже се е подул малко, така че не можах да се насладя максимално. Утре почивка.

Храната не ми се описва подробно, но в общи линии е:
Закуска 1 и 2: кефир, ленено семе, смокини, овесени ядки - в малки количества;
Обяд: 2 яйца, чери домати, оризовки;
междинно: ябълка, орехи - 30 гр.;
Вечеря: “спагети” от моркови на пара със сос “Болонезе”.

Калории: 1467
Carbs: 157 g
Fats: 62 g
Protein: 78 g

Мнението беше редактирано от Елена на 06.06.15 21:34.

07.06.15
17:19

1 час разходка сутринта и кракът още ме боли. Не знам как ще я карам следващите дни. Може би е добре да не го натоварвам много. Ще се опитам да държа калориите под 1500, защото сега без допълнително движение ще е по-трудно да свалям.
В петък си получих книгата “Everyday detox”. Нищо особено не е, в блога на авторката има по-интересни рецепти.
Четох за качването на килограми в коремната област. Аз качвам най-много в корема - такава ми е структурата може би или ... не знам. Та казват, че intermittent fasting бил добър подход или поне да има по-голям период без храна в денонощието.
За днес:
Закуска 1: ленено семе - 1 с.л. + 100 гр. кефир (много добре действа срещу констипация)
Закуска 2: 40 гр. овесени ядки, 125 гр. боровинки, 3 смокини;
Обяд: пилешка супа, 1 райска ябълка;
Вечеря: пилешка супа, краставица, ябълков оцет, 3 маслини с бадем.
Варено яйце и 25 гр. кашкавал.

Калории: към 1400.

Мнението беше редактирано от Елена на 07.06.15 22:20.

08.06.15
13:04

Говорих с личния ми лекар, който каза, че ако целта ми е да отслабна, според него трябва да се стремя към 1500 калории на ден и повече спорт. 

Закуска: 100 гр. кефир, 1 с.л. ленено семе, 30 гр. овесени ядки, 125 гр. боровинки./ 289 кал.
40 минути ходене с 4 км/час.
Обяд: 3 яйца и 2 Baby Bell на омлет, около 200 гр. броколи на пара; / 466 ккал

Мнението беше редактирано от Елена на 08.06.15 18:51.

08.06.15
17:22

А за крака говори ли с лекаря?

08.06.15
17:52

Да, аз главно за това отидох. Каза, че съм го претоварила и ми изписа един крем за мазане. Каза да внимавам с натоварванията - да не скачам и да увеличавам постепенно. Тази вечер лед и краката върху възглавница. Ще видим утре как ще е. Благодаря ти, че попита! (F)

Мнението беше редактирано от Елена на 08.06.15 18:47.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1