05.06.15
10:25
Здравейте. Казвам се Аглая Ангелова и съм на 17 години. Бих искала да получа някой съвет за новото начинание, което искам да започна. Висока съм 1.65 и тежа 46кг. Целта ми е да си стегна тялото с хранителен режим и тренировки, а не да отслабна. Това е съвсем ново начинание за мен и нямам идея какво трябва да правя. Бих искала да знам с какво трябва и с какво не трябва да се храня, по колко пъти на ден и последното хранене до колко часа трябва да бъде, защото имам навика да се храня късничко. Също така искам да разбера малко повече за тренировките. Искам да наблегна повече в коремната област и дупето, защото не ми харесват. Надявам се да съм написала всичко ясно и изчерпателно и да получа отговор на въпроса ми.
05.06.15
10:29
Здравей!
Това дневник ли ще бъде?
Опиши как се храниш сега и как тренираш сега. :)
05.06.15
11:14
Да, дневник ще бъде. Сега нямам абсолютно никакъв режим на хранене. Нямям часово време за хранене нито се ограничавам с нещо. Отностно тренировките досега бях малко несериозна ( тренирам известно време и спирам ) но сега съм твърдо решена да постигна това което искам. Тренировките, които правех бяха:
1. Раэгрявка
2. Серия упражнения за коремната област
3. Клякания
05.06.15
21:11
Добре... Все пак ядеш нещо?
Какво ядеш - кога, в какви количества?
Какви упражнения, колко серии, повторения, на каква тежест? :)
Как да помогнем, когато не даваш нужната информация. Не можем да гадаем...за съжаление.