Мммм

Темата е заключена.
KI

10.01.06
22:01

За жалост току-що открих че съм от така наречените ектоморфи.Обаче също пишеше че не те имат най добра физика за фитнес...Костите не са ми дебели и нямам масивни мускули...Кажете кво да пия за по дебели кости.Щото с тия тънките,мускулите ми не си личат особено...

:roll: абе отчаях се тотално от фитнеса..отивам да се гръмна..а бях толкова ентусиазиран..

JI

10.01.06
22:28

[quote author=“raubtier”]За жалост току-що открих че съм от така наречените ектоморфи.Обаче също пишеше че не те имат най добра физика за фитнес...Костите не са ми дебели и нямам масивни мускули...Кажете кво да пия за по дебели кости.Щото с тия тънките,мускулите ми не си личат особено...

:roll: абе отчаях се тотално от фитнеса..отивам да се гръмна..а бях толкова ентусиазиран..

слагайте в бисери щото аз паднах от смях
сега нищо не можеш да пиеш за дебели кости и мускулите не ти личат не щото са ти тънки костите а защотот нямаш много то мускулите ;)
та хавни се за яденето и тренирай здравата в залата и резултатите ще дойдат . 
ползвай сайта на бб-тийм много хубви програми и хр режими както и статии има
Успех
бтв има много културисти прота , които са ектоморфи и чист от даден тип не се среща  доста често , при едно проучване беше остановено ,че 5 то 10000 са такива които адски трудно качват и 5 такива които са говеда даже без да тренират  , а останлите с нормална тренировка и яко ядене си качват средно статистически

10.01.06
22:57

[quote author=“raubtier”]За жалост току-що открих че съм от така наречените ектоморфи.Обаче също пишеше че не те имат най добра физика за фитнес...Костите не са ми дебели и нямам масивни мускули...Кажете кво да пия за по дебели кости.Щото с тия тънките,мускулите ми не си личат особено...

човече хвърли ме в тъч :lol: как можеш да питаш такива неща?Имам един приятел и той един път ме пита:Абе аз докато спя дишам ли?:lol:  :lol:  :lol: вие двамата ако се съберете не знам :wink:

10.01.06
23:03

Братле не се отчайвай ами вземи прочети повече че се излагаш яко с тия постове

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1