lqvata mi ruka e po malka ot dqsnata i po slaba

Темата е заключена.

11.01.06
01:55

kvo da napravq da mi se izravnqt racete i po sila i po obem pls help

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:42.

11.01.06
02:15

Сигурен съм, че нямаш поне два-три месеца във фитнеса.Всеки е бил така в началото.Правя серия и лявата ми ръка не може да вдигне.Сега като правя с лоста нямам проблеми ама с дъмбела лявата е по-силна вече :)

Пробвай едно нещо.Като вдигаш тежеста гледай по-слабата ръка(бицепса)това помага :).

11.01.06
08:57

Ако правиш вдигане с дъмбели винаги почвай първо с по-силната ръка и веднага след нея по-слабата.

11.01.06
13:35

[quote author=“BabaVanga”]Ако правиш вдигане с дъмбели винаги почвай първо с по-силната ръка и веднага след нея по-слабата.

Аз така правих навремето и имаше резултат, сега лявата ми е по-силна и по-голяма въпреки , че не съм левичар.  Но навремето имах контузия на дясната китка и така си и остана дясната по-слаба :?

11.01.06
14:25

може би си въобразявам но това може ли да е възможно като правя упражнения за гръб за гърди и ям чуството че дясната част на гърба се напомпва повече и също така и със дясната гурда

Пиши на кирилица !!!! спазвай правилата !!!! следващите ти ги трия без предупреждение !!!!!
DJGorgio-Astor

13.01.06
20:30

по-добре е с дъмбели ..избягвай упражненията където дясната може да помага на лявата(с лост примерно).Прави първо с по-слабата колкото можеш,а после с дясната същия брой(дори и да не я натовариш максимално,което ще е нормално ако е по силна)
Това е ..Успех!

13.01.06
22:54

[quote author=“BabaVanga”]Ако правиш вдигане с дъмбели винаги почвай първо с по-силната ръка и веднага след нея по-слабата.

точно обратното .. прави с дъмбели почвай с по-слабата ръка и колкото повторения успееш с нея толкова и с по-силната ! успех  :wink:

14.01.06
10:36

[quote author=“valaraukarky”][quote author=“BabaVanga”]Ако правиш вдигане с дъмбели винаги почвай първо с по-силната ръка и веднага след нея по-слабата.

точно обратното .. прави с дъмбели почвай с по-слабата ръка и колкото повторения успееш с нея толкова и с по-силната ! успех  :wink:

Глупости, с втората ръка винаги имаш повече сила, защото като ти се е изморила първата ти искаш да изравниш болката във втората ръка и някак си не усещаш натоварването и имаш повече сила.
Не мога да го обясня много добре, но винаги имам повече сила и енергия с втората ръка.Това е заради нервната система основно

15.01.06
00:59

E no ko/ko cePuu ga nPaBa c Te3 gbMбeлu

17.01.06
07:13

Еми 3-4 серии по 8-10 повторения.

03.02.06
01:16

и аз съм така сръцете. така де бях. тренирам тенис от 7-8 години. ма при мен не беше чувство а факт лявата беше с 3-4 см по малка и в бицепса и в предмишницата сега вече са еднакви по размер.е дъсната вади по добър релеф амааа...не съм правил нищо по специално . времето ще свърши работата... а колкото до тва коя ръка да е първа-аз винаги почвам с лявата и има ефект така де имаше...ся не ме бърка и двете са еднакви...

03.02.06
02:24

Наблегни на концентрирано повдигане с дъмбел,като с по-слабата ръка дигай повече,а с по-голямата по-малко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1