Качествени хранителни добавки в Студентски град ?

10.01.06
23:53

Здравейте,

Пиша ви това съобщение, защото видях, че повечето се подвизавате в София, дори някои в Студентски град. Wink и реших да ви помоля за нещо..
Понеже сестра ми живее в Студентски град .. и туй като аз съм от провинцията
ще я помоля нея, да ми вземе някакви хубави хранителни добавки от Аптеката срещу спирката на 280 и 94.. (спирката след Фантастико)
Сещате ли се за коя говоря или пък може би не е само една такава аптека..

Направило ми е впечатление, че на най-горния рафт (срещу вратата) имаше доста хранителни добавки
и не като в повечето аптеки само на Nutrim и Biogame.. ами имаше и на Universal май..

Да не би да съм в грешка нещо ? Някой да е взимал от там добавки ? Можете ли да ми кажете какви има по принцип в наличност ?
И дали могат да се поръчват др. и с кои фирми ме интересува работят :)
Апък може би знаете някоя друга аптека или специализиран магазин в района ???
А от къде могат да се вземат Аминокиселини на Universal в София ?

Извинявайте, може би и тя може да провери (но не разбира)..
така, че се  нуждая от малко extra информейшън Wink

Благодаря ви предварително Smile
Поздрави,

SP

10.01.06
23:58

Да се разходи сестра ти до SNC - Пиротска 12 ама и в Студ град имаше магазин за добавки и някой ще ти каже - аз не го знам.

11.01.06
00:48

в 61 блок до зимния има магазин за добавки

11.01.06
12:44

[quote author=“x_3_mar”]в 61 блок до зимния има магазин за добавки

дам и аз нещо такова четох. ама какви добавки има ? на кои фирми ?
ама четпх ио негативни мнения .. някакъв черен пазар имало..

11.01.06
13:54

на  weider със сигурност има за други незнам понеже не съм вече в софия :)

RO

15.01.06
23:02

Нека сестра ти отиде до Пиротцка или до новия магазин на околовръстното на 2-рия етаж. Не се занимаваи с глупости да взимаш на черно и т.н. Купувай нещо дет знаеш кво е .
Аз така преди се прецаках много гадно . Един ми разправяше че има много як креатин на ниска цена и аз си поръчах , кат ми го донесе .. какво да видя прах в торбичка , ни го знаеш кво е ,нито нищо!То се оказа и боклук де , ама пак добре че не се отрових нещо.

26.01.06
01:26

В магазина в 61 блок има Weider, Universal, Optimum, ABB и култовите JK ;-) В тази въпросната аптека за която пишеш има само JK.

28.01.06
13:47

страно защо систера ми донесе аминокиселини на оптимум от въпросната аптека ;)
все пак мерси за инфото.. некс тайм ще я помоля да се разкара до 61 блок ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1