Разграничаване на спортовете и по - мащабен труд!

Темата е заключена.

09.01.06
16:55

Идеята, която се опитваме да прокараме от септември месец и над която работихме най - после ще споделя с вас за да видя вашето мнение. Не ме интересува дали избързвам или някой ще реши да плагиатства идеята ни.
Дали трябва ББ-Тим да стане фитнес, бодибилдинг и въобще силов спортен портал на Б-Я? Трябва да ли да разширим и разграничим информацията, знанията, новините и т.н. ? Харесвате ли останалите сайтове, който наброяват вече не малко и като стършели раздират различни теми и т.н. от силовите спортове?
Та в нашият сайт са събрани толкова много хора, пишещи във форума, пишещи на страниците на сайта...
Според нас трябва да се събере и разграничи различната информация на едно място. Да има ББ-Тим за хранене, диети, фитнес, кондиция и т.н. всичко онова което е необходимо да намери един нормален, начинаещ или трениращ за здраве и красота човек и да има един сайт за хард насочените спортисти. Според нас не трябва жените примерно занимаващи се с Фитнес тук да се чувстват не на място и да четат теми във форума примерно които са далеч от тях и нямат общо, а същевременно трудно да се ориентират и маневрират покрай тези теми, статии и обсъждания.

Искаме за да стане ББ-тим силовият спортен портал на България, да направим два сайта. Единият да бъде с насоченост към хората споменати по - горе и въобще понятията от общите знания и задълбочените познания от тренировките и храненето в уж не сериозните спортисти, които трябва да имат своето място. На другият полюс ще е сайта който искаме да разработим и на който положихме основите. Той ще бъде списание, да електорно списание издаване на определен период. Ще могат най - накрая да се обсъждат всички възможни теми, да се изравят абсолютно всички новини и да бъдем по - сериозни в това, което правим. Имаме идеи да засегнем освен бодибилдинга и други силови спортове, както изисква едно хубаво списание. Имаме невероятно много идеи и предложения от много страни. 
Можем да направим много, но трябва в този момент да разберем от Вас дали си заслужава и дали одобрявате подобна инициатива, правена за първи път в България. Ако имаме поддръжници на идеята съм сигурен, че ще успеем и затова правя тази тема.
По-здрави

AN

09.01.06
17:00

Ами разбира се че одобрявам, щом имате желание да направите това, какво по-хубаво от електронно списание и точно разграничаване на информацията според целите на читателя.

Добре де, но за кои други спортове става дума?
Айде състезателен културизъм, бодибилдинг, а ще даже и фитнес може да ги обединим като един спорт. Вторият е силов трибой.

За кои други спортове говориш?

—————————————————

За разграничаване на начинаещи и хардкор съм напълно за. Ако може изданието да се специализира и позадълбае дори и от медицинска гледна точка би било чудесно.

За бягане, футбол, баскетбол, хокей, голф и други работи няма място тук, поне според мен.

09.01.06
18:00

Аз също одобрявам вашето желание :wink:  8)  :D :)

09.01.06
18:05

Давайте мисля, че ще е добре за всички, пък и досега доказахте че сте N1 в нета, идеята е супер. Мисля че всички ще я подкрепят. Колкото повече новости толкова по-добре.

Силов многобой, канадска, даже и щанги могат да бъдат другите спортове. А и много други.
Въпросът какво точно можем да покрием с ресурсите, с които разполагаме. Спортове бол всеки от тях има нужда от популяризация - особено в България. И нахъсани състезатели не липсват.
И ако и тук има таквиа и имат желание да помогнат за гласност на спорта си, могат да получат трибуна.
Има ли нужда да гласувам :)

10.01.06
01:00

идеята ви е страхотна! подкрепям всяко едно от посочените от вас предложения с голям ентусиазъм, но просто не завиждам на вас модераторите и админа за работата която ви чака  :roll:  :roll:  :roll:

10.01.06
11:31

подкрепям всякакви такива начинания , но ако се направи и нещо по вапроса да стане и магазин за добавки на най-ниски цени като
http://www.bodybuilding.com/index.html ще е вархът!

10.01.06
13:59

[quote author=“AMAZER”]идеята ви е страхотна! подкрепям всяко едно от посочените от вас предложения с голям ентусиазъм, но просто не завиждам на вас модераторите и админа за работата която ви чака  :roll:  :roll:  :roll:

С модването  ще се справя  :lol:  8)

Модване ли :) :) :)
Сядай да пишеш статии!  :lol:  :wink:
Майтапя се естествено.

10.01.06
22:50

[quote author=“D3BEP”]Модване ли :) :) :)
Сядай да пишеш статии!  :lol:  :wink:
Майтапя се естествено.

Не е майтап и това трябва да се прави..... :cry:

10.01.06
23:09

Идеята много ми допада :wink: смятам че ще е много добре.Много ми допада идеята за разграничаване на начинаещите от напредналите.За другите спортове както вече са написали могат да са щангите,канадската борба...Абе с две думи съм за :lol:

11.01.06
00:25

и аз с двете ръце гласувам за  :) нека се разшири информацията  :arrow:  има и повече юзери :arrow:  повече хора пишат  :arrow: по компетентни  мнения ... аз лично виждам в момента едно отегчение на някои хора и мисля че трябва да се промени нещо защото много хора от тия които преди  пишеха вече никви ги няма :( и липсват на форума може би от това че им е писнало да обясняват как се пие креатина или просто си имат работа ама хора като миле иода мартин емо и ти се губиш (ам кво ли ги изброявам се ще забравя някои ) то ти (емо) сигурно по добре ги знаеш просто всяко от мненията им беше на ниво...

Хм, бих се радвал и някой от глаувалите с “не” да се мотивира...

11.01.06
17:05

[quote author=“D3BEP”]Хм, бих се радвал и някой от глаувалите с “не” да се мотивира...

Ок.Дадено.
Въпроса е прост.Досега аз винаги съм намирал информацията която търся за бб или от сайта или от форума.Следователно сте полезни и интересни.Вие си знаете че имате много посетители и читатели.Аз само не разбирам защо е нужно разширяването.Вие и сега сте полезни и сега сте четени.

11.01.06
17:39

Абсолютно ЗА.Нека има за всекиго по нещо :lol:

Не че разширяването е необходимо.
Просто с времето се разграничи от една страна интересът на потребителите - има потребители, които се ограничиха в определени спортни и състезателни теми, от друга страна пък се сформира и екип с ясна спортна ориентация, който дори съумя да натрупа опит и контакти в тая сфера. От трета страна пък се получи малко изкривяване на първоначалната концепция на сайта(bb-team), който беше ориентиран предимно към любителски спорт и здравословното хранене. И тъй нататък, има още ред малки причини.
С тези съображения взехме решението да се създадат два сайта, които се подпомагат помежду си. Единият ще се концентрира върху аматьорското поприще, другият ще следи състезания, ще организира медийни изяви и ще пише, както и ще дава трибуна на статии с професионална насоченост.
Двата сайта ще бъдат едно ядро. Дизайнът е в процес на разработка, но вероятно от всеки от тях ще се влиза свободно с линкове в другия. Двата сайта ще си обменят статии и даже в определени сходни раздели може да има референции към статии по тази тематика от другия сайт.
Общо взето, както виждате, идеята е в напреднала фаза. Затова не се стеснявам, нито се притеснявам да я коментирам, защото заинтересовани имаме, аудитория мисля, че също има, екип имаме, база имаме, и което е най - важно, имаме подкрепата на bb-team.
Просот ще атакуваме малко по - широка аудитория :) Ако bb-team е периодично издание с голям период, другото ще атакува както попрището на интернет издание, така и горещите новини.
Като при това другото се специализира и усъвършенства и остави и bb-team да се специализира и усъвършенства, каот и двата специализират в някаква сходна, наистина - леко преливаща, но все пак отделна аудитория.
Защото в края на краищата потребителите правят сайта :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1