14.03.14
23:04
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате фитнес зала близо до центъра/бул.Руски в Пловдив? Основното изискване е да няма прекалено много хора... Преди време ходих в този фитнес на Гладстон - но стана прекалено бласканица в късния следобед/привечер. Симфонията преди време беше добре, но последно като отидох нямаше свободни шкафчета да си оставя дрехите и трябваше да се редувам с по 3-ма души на уред...
Най ми харесваше един фитнес около Хистерия(сегашния Маскара), където имаше максимум po 5 човека :D, но го затвориха... В Тотала май е хубаво, но 6-7 лв. за 1 тренировка не ми дават.
До гарата фитнеса как е? Предложете други зали? Единствено да не са прекалено населени и да са горе-долу чисти. Като уреди не ми трябва нищо специално.
Благодаря!
15.03.14
10:35
Здрасти!
За “перла” ли говориш?Знам,че е доста стара залата,но си има всичко и е евтина,но нормално в тези часове да си има хора(както навсякъде).Аз ходя във Флекс в Кичука -3,50 е тренировката.Има карти,които излизат по изгодно :)
Поздрави! :)
08.01.15
15:46
На ул. “Гладстон”, “Muscle art” - през седмицата е доста пълна (в събота и най-вече неделя няма много хора), машините са прилични и цените са едни от най-ниските, които съм срещала. Има и сайт, в който можеш да ги погледнеш.
11.06.15
09:54
Не ти трябва да ходиш там.Залата е “нова” ,но уредите са китайски може би.Всичките са рязяни и преправяни, за да замясат на нещо.Има и много хора,защото залата се води много престижа,но аз не мога да видя нищо хубаво в нея.
казано от BeaWolf на 11.06.15, 09:54:
Не ти трябва да ходиш там.Залата е “нова” ,но уредите са китайски може би.Всичките са рязяни и преправяни, за да замясат на нещо.Има и много хора,защото залата се води много престижа,но аз не мога да видя нищо хубаво в нея.
Тогава друг фитнес в центъра? Симфония може би.. ?
13.06.15
13:19
Не съм ходил там,но мисля че не е лош.Има един женски фитнес срещу военна болница, мисля че се казваше fit-curves.
13.06.15
14:27
Аз ходя в перлата и честно да ти кажа там са най-приятни и отзивчиви хората, поне в сравнение с другите, в които съм ходил / бизар - прекалено много комплексари и позьорчета, симфонията - много хора, задушлива атмосфера. / Цената ти е 2.50 до 4 часа ако не се лъжа, за останалото време 3. Сутрин почти няма хора, същото се отнася и за около 14:30 ; 15:00 . Картата ти е за 16 посещения 29 лв