11.01.06
17:28
Имам няколко въпроса относно този препарат. Чета само хубави работи за него и сега мисля като почна да чистя да го включа :)
1. Тъй като съм на 15 год. може ли по-някъв начин да ми навреди сериозно. Доколкото съм чел тук, няма кой знае кви странични ефекти освен нервност и треперене, но съм длъжен да попитам щото нямам опит с подобни субстанции :) Може пък при мен да се появи нещо ново .. кой знае :)
2. Тук съм почти сигурен, че отговора е да обаче пак съм длъжен да попитам :) Проблем ли е да се ползва фет бърнър и L-carnitine заедно с клена?
Още нещо имаше да питам, обаче забравих точно кво :) После пак ще пиша.
11.01.06
18:21
нищо няма да ти стане от клена, тва не е стеройд. И даже е супер да го комбинираш с фет бърнър и карнитин. За да не изгубиш мускул обаче ще си ти трябва солидно количество белтък и BCAA няма да е лошо да си вземеш.
[quote author=“soxy”]нищо няма да ти стане от клена, тва не е стеройд. И даже е супер да го комбинираш с фет бърнър и карнитин. За да не изгубиш мускул обаче ще си ти трябва солидно количество белтък и BCAA няма да е лошо да си вземеш.
НЕ СА БАЗИКАИ!
3 пати съм пил КленБутерол и 3те пати ме предразполага кам разболяване!
Не го съветваи момчето да пие такива боклуци още е малак!А и как ще обясниш факта че спортистите при допинг тестовете ако ги фанат с Клен ги наказват?!
Ако исках да взимам стероиди щях да цикля с нещо което е по-ефективно.
Майка ми е лекар и я питах за клена. Тя каза, че е за астматици. Аз точно това бях прочел тук. Това, че е забранен препарат не означава, че е някъв супер стероид.
А пък и щом са го забранили значи има ефект :)
Искам компетентни мнения.. моля!
П.С DarkWolf уважавам мнението ти, щото сигурно си по-голям от мен, обаче когато се научиш да пишеш без правописни грешки тогава може да се замисля, в това което си написал.
Клена е за въздух ..затова и се дава на астматици ..няма да свалиш много ..да не казвам почти нищо .Правил съм 2 цикъла,но и температурата ми не се дигна достатъчно дори при 7 таб.
Пий си карнетина,пази диета,карай колело и си пушка ..от клена нито вреди нито ползи :wink:
Аве ей момче я се стегни малко в кръста е.Още си много малък да взимаш такива неща.Карай си на хранителните добавки и се радвай.
Ако не си наясно “този хубав продук” уврежда сърцето.Това сърцебиене дето се получава от клена според теб какво е?
11.01.06
19:49
разбира се, че е по-добре да не се захваща с нищо от “забранените медикаменти”, но говорим принципно.
стйл, той не уврежда сърцето. Уврежда означава да му навреди, да му причини нещо, да остане нещо след това. По-силен пулс по време на клена или усещане за тежест не значи, че го уврежда.Пренатоварва е друго.
Да, пие се от асматици, но в много по-малки дози - те не гонят температура и такива работи.
dark wolf, то и тревата е забранена от допинг комисията, но не е нито стеройд, нито е навредила на някой, който я е опитал. Листата със забранените вечества е доста голяма, но “забранени” не значи “вредни”, въпреки че в този случай повечето неща се припокриват.