10.01.06
22:01
Начи преди тва не съм се зобал и като за първи цикъл ми препоръчаха това:всеки ден 10 Метан, в седмицата-1 тестостерон депо+половин дека. как ви се вижда тоя цикъл. тежа 60 кила 181 18год. Чудя се дали да махна тестостерона ама кат му го казах на тоя дет ги дава, вика ти на приятелката ли ще ги биеш:))) Даите някъв съвет, предварително благодаря
Махни теста и увеличи деката на 200мг седмично! Много силен ще ти е иначе цикъла (като за първи) - просто няма смисъл! Ти ще си имаш страхотни резултати, дори само на метан или само на дека! Но и дека+метан е добре! Теста хич недей му се хвърля още от сега!
Ся метана може да го пиеш или на пирамида като върха ти е 20 !Или секи ден да кажем по 10 мг!Но 10 е слабо!
Деката 1 дека на седмица стига!
Бтв има опасност много реална да не качиш нищо от този цикъл!
по 1на единствена причина подбрал си 2та продукта с наи много ментета в момента в БГ!
Метана лично оня ден гледах един дето е ментак и се покрива на 100 % с оригиналния на Акрил!
Затова по добре земи Анаболик Таблетс или Напосим!
А Деката - шанска да паднеш на истинска дека е нищожен!
ПО добре ако имаш пари си земи Ретаболил от аптеката верну щи доди по скапо ма поне знаиш ко си биеш!
Аре със здраве!
ретаболила как се бие и с какво се комбинира за максимални резултати ? 4 г . стаж 91 кила съм 44 ръка . кажете PLS ?
11.01.06
01:09
Брачед... аз съм колкото тебе висок и с 20 кила по-тежък и още се двуумя дали не ми е рано за цикъл. Като си те представя 60кила(без да се обиждаш) ти или нямаш стажповече от 1-2-(макс)3 месеца или яденето ти е много кофти, а без подходящо ядене смисъла от цикъла е никакъв. Не си мисли, че тва са вълшебни хапчета.
ПС : Като заговорихме за ментета, често срещани ли са ментетата на винстрола(хапове говорим). Ментето на British Dragon(ако има такова) по-рядко ли се среща от ментетата на другите производители ?
[quote author=“GROUP”]ретаболила как се бие и с какво се комбинира за максимални резултати ? 4 г . стаж 91 кила съм 44 ръка . кажете PLS ?
ми тои е доста по слаб от Деката смисал за 1 ампула говорим!Мисля че 4 ампули ретаболил се равняват на 1 дека!Затова и е доста по скап де!Но пак си го зимаш от аптеката!
Зависи какво гониш маса или релеф!
Може да се комбинира да кажем с Бионабол (Но не зимаи Метан че е пално с ментета) земи Анаболик Таблетс за маса тва!
За релеф мисля че ако е в комбинация с Винстрол или Винстрол Депот би ти свършил работа!
Но като цяло мисля че е така значи незнам дали знаеш но 1 Дека на седмица стига ако трагнеш с Ретаболил за една седмица мисля трая си биеш 4тири! И така !Все пак виж в нет-а може и да греша!
11.01.06
13:12
вчера за първи път взех 10 матан и на другия ден ма боли малко корема и ми е гадно. възможно ли е метана да е боклук
чуда са дали да спра метана и само на дека или дека+тестост
Не пускай по 2 поредни поста моля !! Използвай бутона “промени” ако имаш да добавиш нещо.Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
мерси мн. трябва ми за маса . ами бионабола не е ли спрян от производство ? тои има ли някакъв заместител
11.01.06
16:20
Пич, метана задължително с храна се взима за да избегнеш проблеми със стомаха...Ако и тогава те боли, не знам кво да ти кажа. За първи цикъл, Метан + Дека е перфектно. Тест-а обикновенно се запазва за втория. Също така, ако вземеш трите, с тези минимални дози нищо няма да постигнеш. Така че Метан 20-25 мг/ден + Дека 200/300 мг/седм и нормално за парви цикъл.
11.01.06
18:02
добре кво може да се комбинира за първи цикъл с дека-дураболин, някво инжекционно пак, ьащото и без това си имам проблеми със стомаха. И ще ми дразни ли инжекцията стомаха?
11.01.06
18:16
Ми батка, ти пък сега
при тва положение бий Тест, но с една ампула (250 мг) ма седмица нищо нема да стане. трябват ти 500мг/сед и ако искаш Деката 200-300/сед. Ако ти се струва много, само Тест по 500 мг/сед за първи цикъл пак може да е достатачно ако разбира се диетата ти е добра и требираш яко и правилно
[quote author=“jester^1936”]вчера за първи път взех 10 матан и на другия ден ма боли малко корема и ми е гадно. възможно ли е метана да е боклук[/quote”]
Ако продалжи да те боли!Въобще не се куми ми спираи метана!Или е менте!Или по лошо на тебе ти има нещо!Аз първия пат кат зимах бионабол така усещах болки няколко дена!И тогава го спрях за 1 седмица и ми мина!И после не съм имал проблеми!
[quote author=“GROUP”]мерси мн. трябва ми за маса . ами бионабола не е ли спрян от производство ? тои има ли някакъв заместител
Анаболик Таблетс, Напосим, Метан (туи не ти го препорачвам зарад ментетата)
Не пускай по 2 поредни поста моля !! Използвай бутона “промени” ако имаш да добавиш нещо.Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
12.01.06
09:13
ще имам ли проблеми със стомаха с тези медикаменти-инжекциите, защото май имам някъв гастрит
[quote author=“jester^1936”]ще имам ли проблеми със стомаха с тези медикаменти-инжекциите, защото май имам някъв гастрит
90 % от хората имат гастрит в една или друга форма!Кои заради неправилно ядене,кои защото няма време за ядене, кои заради преяждане!Наи често мисля че се получава от нередовно хранене и се пият там някви хапове или чаи беше и помага!Мисля че знаеш че гастрита може да премине в язва!Но не смятам че тез препарати биха ти навредили,е ако почне та боли корема вече ги спри!
12.01.06
16:20
От инжекции няма да те боли корем
абе искам да ви попитам как точно се пие този метан , защот бая пирамиди сам виждал ама коя дава по голям ефект вие ще кажете
1-ви цикъл
1 седм. - 10 мг (на ден)
2 седм. - 20 мг
3 седм. - 30 мг
4 седм. - 30 мг
5 седм. - 20 мг
6 седм. - 10 мг
2-ри цикъл
1 седм. - 10 мг
2 седм. - 20 мг
3 седм. - 20 мг
4 седм. - 30 мг
5 седм. - 30 мг
3-ти цикъл
1 седм. - 10 мг
2 седм. - 25 мг
3 седм. - 25 мг
4 седм. - 25 мг
5 седм. - 25 мг
втори и трети цикъл си приличат малко или много , но за първия нещо не ми харесва от тази последната седмица със 10 мг на ден, едва ли организма ще осети нещо от тази дозировка поради причината че вече ще се е наситил и .....
Поздрави
14.01.06
09:03
абе ... ти с горния пост .... не мислиш ли че за начинаещ е малко много да седи 3 седмици на 30 мг метан а :?: ти май нямаш реален поглед към тея медикаменти а :?: що се пробаш така да излъщеш детето и да задържи супер много вода и после да я испикае за сметка на черния си дроб :?:
според мен по 15-20 мг метан със 200-300 мг дека е повече от достатъчно :!: лично аз съм на метан сега и мога да кажа че ефекта е добър и хапвам много и тренирам правилно :) та камоли и деката кат се сложи и ще стане .... :twisted:
Ами аз просто попитах коя от тези системи е най одачна, не че съм искал да карам момчето да се трови, щот и аз не съм много навътре в нещата , затова и се консултирам с вас кой от трита варианта е най одачен дали по пирамидално или по другите начини, а и колко седмици е най одачно да си правиш цикъл със метана без да го комбинираш с друг препарат
29.01.06
01:17
имам 1 въпрос, каква е цената на 1 ампула тестостерон? Знам че не тука трябва да питам ама....