Кардио упражнения

10.06.15
22:33

Здравейте, търсих из сайта, но никъде не намерих това от което се нуждая, понеже имам проблем с подкожните мазнини в областа на корема и гърдите, ако може да ми кажете за някое упражнение подходящо за кардио за гърдите, за корема знам дузина, но не знам как да чистя мазнините от гърдите, освен с тренировките, моля за помощ, благодаря предварително.

Честно казано няма и да намериш нещо подобно. :)

Коментирали сме доста за локалното чистене на мазнини и дали това е възможно - опитай чрез търсачката.

За чистене на мазнините - опита ли с хранителен режим, съчетан с тренировките?

15.06.15
22:56

хранителен режим спазвам вече 3-4 месеца, не е строг,но е стриктен, лишавам се от мазнини доста до 50-60 грама на ден, ако прекаля правя повече кардио упражнения,но  явно е такъв гена ми, имам предпоставки за красив гръден мускул, но има доста мазнини около долната гърда и зърната ми, правя всичко възможно по силите си да помпам циците, даже ги тренирам два пъти в седмицата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1