Какво ще кажете ?

Темата е заключена.

11.01.06
20:04

Какво ще кажете за Примоболан(инжекционна форма)+Стромба?
Стромбата е мексиканска. Ще пия по 3 стромби(10мг) и примоболана 2 пъти в седмицата.кажете какво мислите, и ако някой е използвал същите неща нека си каже мнението. :wink:

11.01.06
21:29

[quote author=“Unbreakable”]Какво ще кажете за Примоболан(инжекционна форма)+Стромба?
Стромбата е мексиканска. Ще пия по 3 стромби(10мг) и примоболана 2 пъти в седмицата.кажете какво мислите, и ако някой е използвал същите неща нека си каже мнението. :wink:

Примоболана от де го зе?

12.01.06
09:44

Мисля, че резултата ще е по-добър ако смениш ролите, т.е. станозолола да е инжекционен, а примоболана на хапове! Е, все пак ако си купил вече химията, и твоя избор не е лош! Всичко ще е ОК при цикъла и ще си качиш чисто - сила, маса (малко бавничко ще стане, ама ти не се отчайвай! Само се пази от ментетата, че вече не знаеш какво купуваш, дори от аптеките!

12.01.06
17:52

Купих ги от един познат, аз исках винстрол и анавар, обаче нямаше анавар и си взех това.Станозолола 100 по 10мг ги взех за 80лв+10 ампули примоболан депо общо платих 144лв, много доволна цена, но защото са от познат(от Несебър) а и съм сигурен,че не са ментета. :wink:

HR

12.01.06
22:41

От тази комбинация не очквай много маса. Слабо андрогенни са и двата, и умерено анаболни. Обаче квото качиш ще е качествено ако това те успокоява :wink:  а също и силата ще дръпне доста

13.01.06
01:40

Ще споделя за резултата, иначе имам много добър протейн и креатин и ще си ги пия и тях по време на цикъла,който м/у другото трябвало да трае поне 2месеца и тоя хап няма да ми стигне. Заедно с един приятел ги почваме, само дето той смята да си вземе и метан(това ми е първият по-сериозен цикъл,иначе бях изпил 80бионабола преди 3 години и не се оплаквам от резултата тогава, въпреки, че никога не бих го повторил,ако се върна назад, грешките на новобранеца :lol:,а другото момче прави по-2цикъла всяка година ), че щяло да му е слабо.Бил прочел,че Примоболана е най-добрият стеройд, но за жени  ще я видим тая работа :lol: .

13.01.06
15:05

[quote author=“Unbreakable”]Ще споделя за резултата, иначе имам много добър протейн и креатин и ще си ги пия и тях по време на цикъла,който м/у другото трябвало да трае поне 2месеца и тоя хап няма да ми стигне. Заедно с един приятел ги почваме, само дето той смята да си вземе и метан(това ми е първият по-сериозен цикъл,иначе бях изпил 80бионабола преди 3 години и не се оплаквам от резултата тогава, въпреки, че никога не бих го повторил,ако се върна назад, грешките на новобранеца :lol:,а другото момче прави по-2цикъла всяка година ), че щяло да му е слабо.Бил прочел,че Примоболана е най-добрият стеройд, но за жени  ще я видим тая работа :lol: .

Може ли да дадеш някакви данни за себе си -възраст, килограми,размери?

13.01.06
15:55

21години,183см
в момента съм 85кг с малък процент мазнини(не съм ги мерил точно)
Меря се много рядко, защото предпочитам да вярвам на очите си:)
Само за бицепса съм сигурен-43см(най-изоставаща част от тялото ми са ръцете като говорим за размери)
Мисля да си взема размерите преди цикъла и след това от там да си проличи какъв е резултата. :wink:

SO

14.01.06
12:46

2 месеца са 8 седмици и според мен са малко множко... Вистрола на BD ли е ?

14.01.06
13:46

Не мексикански е(станозолол 100хапа).И аз смятам,че е много така,че сигурно ще го направя към 6 седмици.

14.01.06
15:44

Unbreakable много тънко си взел примоболана.По-принцип едната ампула върви между 15-16лв.(колкото Уиндстрола).И ампулите трябва да са КАФЯВИ НА ЦВЯТ.Поне така ми казаха и така прочетох в едно списание по-добре си провери ампулите.Много тънко си го взел!! :cry:

14.01.06
18:24

Ампулите са прозрачни, но течноста вътре е прозрачна и доста мазна, един приятел ме уреди за такава цена, пък и купихме много неща на куп и от там имаше малко отстъпка, взехме общо 20ампули примоболан,2шишенца станозолол и 500хапа дианабол.Но ще си проличи това което сме взели дали е хубаво. М/у другото може да се бъркам в броя на ампулите не съм сигурен дали са 8или10, защото не са в мен и не обърнах много внимание пича ни ги даде точно съобразени с количеството на станозолола. Мисля, че излизат по 8-9лв броя и цената мисля,че е нормална като знам за какви надценки става въпрос.Преди бях купил на един пич 100метан дростенолона за 10лв, но това става преди 2години! :wink:
Steel ти къде тренираш ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1