19.06.15
03:49
Здравейте, аз съм на 16 години, 175 висок и тежа около 80кг.Не съм излизал от нас близо 1година и половина поради здравословни причини...Та по темата, моля да ми препоръчате липотропен фетбърнър, като се има в предвит, че всеки ден бягам (около час) и ходя във фитнеса 2-3 пъти седмично.Като се прибера обикновенно съм много изморен и заспивам почти веднага.Спрях пърженото, хляба,газирани напитки и всякакви храни от типа “Fast Foods” и се чувствам постоянно гладен.Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.06.15 06:49.
Предвид годините ти, можеш да пробваш кафе (без захар) + карнитин.
Пиеш 2 грама карнитин и 1 силно кафе около 30 минути преди тренировката.
После, преди сън, пиеш още 2 грама карнитин (той няма отношение към съня, тъй като не е стимулант на нервната система).
Добра комбинация, евтина, без гадни странични ефекти ;)
19.06.15
16:43
Въпреки дълбоките заблуди, L-карнитинът не помага за горенето на мазнини, чрез отдавна проповядваните механизми, но за сметка на това притежава доста силен потенциал в подобряването на инсулиновата чувствителност, дори и при здрави индивиди.
Бих се съгласил с мнението на колегата за комбинация от L-карнитин и кафе, като може да се добави и канела под формата на подправка или подсладител, или пък продукт с аналогично действието, какъвто е PN Herbal Burn.
20.06.15
14:15
На амикс-липотропик , той е без кофеин ако търсиш нещо без стимуланти
Опиши по подробно как се храниш и тренираш. Хубаво, че си спрял газираното и хляба, но това не е предпоставка за отслабване. Човек и без консумацията на вредни храни може да пълнее или да задържа теглото си.
При адекватно хранене и трениране, резултатите ще дойдат и без хранителни добавки.
Аз съм малко резервиран към липотропните бърнъри, не мисля, че са най- ефективното нещо от към добавки за отслабване.
02.07.15
10:51
Определено липотропните бърнери са слабички ,но съм на мнение ,че работят ако ги комбинираш с правилен хранителен режим и по-интензивни тренировки. Преди време изполвах на Universal Super Cuts3 , добавях му 3 грама ацетил л-карнитин и едно кафе преди тренировка. Останах много доволен и видимо след месец тренировки започнах да забелязвам изчистване на мазнини по тялото в областта на корема.
18.07.15
11:45
аз лично ползвам Herbal-burn но го комбинирам с Л крнитин и Black fire на Pure Nutrition - в минимална доза и съм доволен засега от резултатите
Мнението беше редактирано от Асен Георгиев на 18.07.15 11:46.