Какво да ядем в дните, в който не тренираме?

21.06.15
21:40

Здравейте, имам един въпрос относно храненето. Искам да качвам мускулна маса, но не искам да ми се натрупват мазнини защото са ми са се образували примерно на корема. Знам, че сега ще последват отговори като “прави коремни” и го правя, но аз по-скоро питам за храненето. Какво трябва да ядем преди тренировка и след нея и какво трябва да ядем в дните, в който не тренирам?  Мерси предварително за отговорите! :)

казано от Диян Колев на 21.06.15, 21:40:

Знам, че сега ще последват отговори като “прави коремни”...

Напротив - ще получиш по-добри отговори.
Те ще водят към две главни посоки - изпипай си хранителния режим и тренирай здраво.

казано от Диян Колев на 21.06.15, 21:40:

Какво трябва да ядем преди тренировка и след нея и какво трябва да ядем в дните, в който не тренирам?  Мерси предварително за отговорите! :)

Наистина ли никога не сме говорили за тези неща?
Когато не тренираш - ядеш същото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1