Въпрос за водата....

11.01.06
21:09

Привет на всички
Имам един 2 въпроса(които ще се сторят на някои можеби тъпи),но държа да знам точния им отговор,зашщото е важно за мен
Знам че на ден трябва да се пие около 3-4 л вода.Първия ми въпрос е дали към тези 3-4 литра влиза само водата или и други течности като сок,чай и т.н.
Второ.тренирам доста усиленона НВД съм и има страхотен ефект,но за чиста вода не пия повече от 1 литър(да не кажа и ок 1/2-750 мл).Знам че някои можеби мн ще ме критикуват за това ,но искам да попитам дали това че пия толкова малко вода може да се отрази по някакъв начин негативно върху мен(досега всичко е наред) и дали за бъдеще може да доведе до забавяна на процеса при сваляне,горене на мазнини или орелефяване
Благодаря ви предварително и ще се радвам на всички мнение по темата :o

12.01.06
10:35

здравей!
всичко влиза в тези 3-4 литра, но без кафе (то е диуретик) и алкохол (вкл. бира). по принцип е по-добре да наблягаш на водата/чая за сметка на соковете (все пак в тях има и доста други съставки). иначе няма да ти навреди това количество вода, но не прекалявай (прекалено много вода също не е полезно).

12.01.06
18:31

Е добре при НВД и толкова вода...Звучи ми малко тафталогично

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1