23.06.15
14:26
Здравейте!Скоро навърших 28 и ми се прииска да направя нещо полезно за тялото и духът си!:D В момента тежа 66 кг на 168см височина,което е доста.Зимата бях 61 кг и бях много доволна,но...празниците ми изиграха лоша шега и сега не мога да сваля и 1кг.Проблема е,че обичам да си хапвам.Освен това имам и хипотиреоидизъм,така че ми е още по- трудно.Работата ми е с достатъчно физическо натоварване(изкачване на стълби,вдигане на тежко,бързане наляво-надясно-работя в кухня)и в резултат се сдобих с доста прилична мускулна маса по дупето,бедрата и корема,което ме радва много и искам да продължавам да се усъвършенствам.Целта ми е да горя мазнини и да сваля поне 5-6кг.
10:30- 2 варени яйца цели и филия с лютеница:(
Тренировка(скромна):крос на стадиона 15 мин.
12:00-50гр овесени ядки с прясно мляко(домашно).
13:10 -мусака с 70 гр. домашен хляб.
20:30 можеби ще ям салата домати,краставици и сирене(около 200гр без мазнина)
Темата беше редактирана от Rebel на 24.06.15 17:37.
Привет!
Това, че обичаш да похапваш всъщност не е проблем. Проблема ти е, че не подбираш правилно храните. Мусака с хляб не е най-удачния вариант, особено при отслабващи. 1 - много въглехидрати, 2 - каймата предполагам е свинска, т.е. мазно + въглен = неочаквано ЛОША комбинация. Какво е коритаров мазнина? Хубаво е, че работата ти е физически натоварваща, но все пак тренираш ли ? Как? Колко често?
П.С. Пиши храните една под друга или една след друга, така е трудно за разшифроване.
Успех :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 23.06.15 17:20.
Съгласна съм за подбора на храната.Но имам и друг проблем-липса на воля ,освен наличната лакомия (blush) .Както и да е,ще се постарая да подбирам какво и колко ям за напред.
Иначе не тренирам нищо.От началото на седмицата започнах коремни преси( 3x15),но сега съм с мускулна треска и ги спрях за момента.Веднъж-два пъти в седмицата тичам на стадиона.Не знам какви други упражнения мога да правя в домашни условия.Може би ще си извадя карта за фитнес,но ще ми е нужна бая воля за да ходя редовно.
11:00-супа гъби с 1 пълнозърнеста филия
До обяд успях да изпия 1.500 вода,преди пиех най-много 2 чаши.
13:00- Изядох една палачинка да му се не види!!! :@
17:30- 1 среден домат с 50 гр. сирене
Мнението беше редактирано от Rebel на 24.06.15 18:07.
Днешната ти храна е изключително малко и много зле балансирана... Не ми приличаш на лаком човек (giggle) Освен палачинката, да беше хапнала някое яйце, месце, зеленчук... Относно тренировките, разгледай в ютуб - има мнооооггооо домашни тренировки. Започни с тях, след време сама ще усетиш нуждата от фитнес ;)
8:00-овесени ядки с кисело мляко
12:30-домати със сирене и 1/2 чушка с ориз и кайма (wasntme)
14: и нещо едно варено яйце.
16:40-кисело мляко и 100 гр.краставица
кофички-2x10
крънч-2x10
глутеус мост 1x10
глутеус кик 1x10
Около 2 литра вода до сега(за мен си е голямо постижение)
Вечерята ще е пилешко филе със домати и краставици