25.06.15
12:23
Казвам ЗДРАВЕЙ на дневника си и на всички участници във форума . На 25 години съм живея и работя от 2 години във Турция във туристическия сектор . Занимавам се със фитнес от скоро бях почнал да тренирам зимата около 4 месеца след това ми се наложи да спра за 2-3 месеца понеже се подготвях за състезание и бях много натоварен на работа и не ми оставаше време . Сега отново почнах от 1 седмица и все се чудех дали да почна със този дневник от скоро следя форума и намирам отговорите на моите въпроси , а те са много , даже по-скоро МНОГО :) все пак съм новобранец. Тренирам 4 дни във седмицата Понеделник - Горна част, Вторник-Долна част, Сряда- Почивка , четвъртък - горна , петък- долна , събота и неделя почивам . 178см 78 кг когато пристигнах тук преди 2 години бях 64 кг , а като почнах да тренирам бях 72 . Във в момента съм на ВВД , предимно си готвя сам и умея прости неща които ги научих докато тренирам ,понеже разбрах ,че без храна няма да имам успех в развитието си ,а хранене навън излиза доста солено . Предимно се храня със яйца , овес, кисело мляко ,пилешки гърди , фъстъчено масло ,картофи , малко салатки , бадеми , пълнозърнест хляб и плодове - така погледнато искам хем да ми е евтино, и хем да е стойностно храненето ми . 1 път на 7-10 дни правя cheat day понеже не издържам психически с еднаква храна приготвена по един и същ начин . Добавки които взимам са whey protein и creatine взимах и витамини но зимата сега съм ги заменил с повече плодове и зеленчуци . Виждам ,че голям проблем ми е разпределянето на храненията искам хем да се удобни хем и да е по правилния начин . но в следващите дни . ще се опитам да ги наместя , тренирам сутрин рано като преди това пия протеин може би не правя всичко по правилния начин , но със времето ще ги фиксирам грешките си. Мисля от утре да изместя часа на трениране кум 11h а не както преди в 9 като аз ставам във 8.15 за да мога да хапна да усвоя веществата да не ми е тежко на корема . От утре почвам и да споделям как се храня и всичко свързано със тренировките ми :) леле то много дълго стана :D
26.06.15
10:59
Добре дошъл! :)
Може да си разнообразяваш менюто и в останалите дни, които не са чийт.
Съобрази си същите макронутриенти и калории, но ги набавяй от различни източници или редувай начините на приготвяне - различни подправки, днес печено, утре - задушено и т.н.
Еднообразието в дългосрочен план не е съвсем благоприятно, даже хич. Поне при повечето хора се отразява така. :)
Успех!