Моето ново начало! :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.04.15
09:09

Оказа се, че имам гастрит за съжаление. Според лекаря е от нередовното хранене, което обезателно трябва да оправя. Към средатата на другият месец съм на контролен преглед, за да провери как вървят нещата и дали съм тръгнала в правилната посока. :)

Надявам се всеки ден да виждаме подобрения в менюто :)

Лекарят даде ли ти специфични насоки и съвети за храненето?

24.04.15
10:51

Посочи ми храните, които трябва да избягвам-пържено, люто, газирани напитки, натурални сокове в кавички, алкохол, чипсове и подобни ( така или иначе не консумирам нищо от изброените). Добави също да пия повече вода и то минерална и задължително да включа поне едно междинно хранене, защото 3 са недостатъчни. Попита ме в колко часа лягам приблизително и кога е последното ми хранене. Отговорих, че лягам не по-рано от 11-12 и се храня до 8 часа(когато се прибирам по-късно от училище), а през почивни дни между 6;00-7;00 и каза, че спокойно мога да хапна нещо малко към 10 часа, защото стомаха ми остава празен за дълго време. Предложи ми като идея няколко бисквити или плод/зеленчук. Не знам бисквитите до каква степен за полезни, но след дълго лутане в магазина между рафтовете и четене на етикети взех Грани класически, видяха ми се най-удачен вариант измежду другите. Може от другата седмица да хапвам 2-3 вечер? :)

25.04.15
11:07

Бисквитите не са подходяща храна, особено за преди лягане. По-добре хапни малко риба със салатка, или 1-2 яйца. Хапвай си по 4-5 пъти и не се притеснявай.

26.06.15
11:35

Здравейте :)
Позагубих се известно време... нямах активност от 2 месеца в сайта, но не ми оставаше много време за писане. Основно се занимавах с учене, но годината почти приключи и ще имам повече свободно време за дневниче.
През тези два месеца отслабването остана на преден план разбира се :D Вече тежа 62-63 кг, с мерките също съм на -, за което много се радвам!
Възможно ли е да изтрия по някакъв начин този дневник и да започна нов? Тук все още съм прекалено неориентирана(не, че сега съм напълно в час с нещата , но научих доста неща, които се старая да прилагам). :D

28.06.15
15:10

Поздравления за резултатите :)
По-добре продължи с този дневник, така ще си наблюдаваш прогреса.

Да, възможно е. Обмисли добре решението си и пиши на мен или на някои от останалите модератори. :)

По принцип съм съгласна с deqn91, но това е лично решение. :)

24.07.15
10:31

Помислих по въпроса и реших, че наистина е по-добре да продължа с този дневник. Ще ми бъде от полза от време на време да се връщам назад в страничките и да препрочитам някои неща, както и да си припомням пътя, който съм изминала до тук :) От утре започвам да пиша редовно и ще обновя информацията си в раздела с мерки :)
Хубав петък на всички!

Хайде, на добър час! :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1