26.06.15
13:02
Здравейте. На 14 години съм. Висока съм 1,70 и тежа около 63кг. Имам излишни килограми за сваляне, които не веднъж са ми пречили. Тежи ми и ми е некомфортно. Правих какви ли не диети и винаги килограмите си се връщаха. Искам да започна да се храня здравословно, да водя здравословен живот, за да мога да се чувствам пълноценно. На фитнес ходех, но са си доста разходи, понеже не живея в град и сега за сега в домашни условия ще правя упражнения. Аз съм новобранка, затова бих помолила някои да ми помогне с тренировъчната програма, също така и хранителен режим за отслабване, поддържане на теглото и покачване на мускулната маса. Благодаря предварително. :)
26.06.15
15:24
казано от Лора Александрова на 26.06.15, 13:02:
Аз съм новобранка, затова бих помолила някои да ми помогне с тренировъчната програма, също така и хранителен режим за отслабване, поддържане на теглото и покачване на мускулната маса. Благодаря предварително. :)
Избери си един хранителен режим, които да следваш.
26.06.15
23:07
Добре дошла!
Честит дневник. :)
27.06.15
15:54
Изключи белия хляб, захарта и мазните храни, вземи си някакви гирички, вдигай и прави повечко кардио и мисля, че нещата ще се получат ;)