Моята НВД диета. Помощ!

22.06.15
15:01

Здравеите,от един месец спазвам НВД искам да я споделя с вас защото за първи път съм на диета.Тренирам от около 2 години по сериозно и преди години съм тренирал спирал и така.Целта ми е с тази НВД диета е единствено да исчиста корема и до колкото е възможно да запазя ММ.На 34 години съм тежа в момента 70кг преди диетата бях 73кг и съм висок 169см.За този месец от диетата сам свалил 3кг но немога да разбера от каде по точно като съм свалил само 2см от талията беше 89см сега е 87см а бицепса ми е 37см преди и сега нее мръднал грам.Ето и менюто.
1: 6 яични белтъка + един жълтък+ малко краве сирене,около 80г овесени ядки,кафе
2: суроватка+банан
3: около 150г пилешко бяло месо+ салата домат краставица лук или зеленеста салата различно към салатите слагам супена лажица зентин
4: пуешко 150г с салата
5:консерва риба тон 120г+ салата
6: преди лягане казеи доза и половина+половин супена лажица фастъчено масло
Тренирам 4 дни в седмисата.
1:гърди,рамо
2:крака,корем
3:почивка
4:гръб,трапес
5:бицепс трицепс
6: почивка
7: кардио скачане на въже
Преди тренировка пиая 1 доза суроватка+50г овесени ядки ВСАА Глутамин
След тренировка 1 доза матрица+50 овесени ядки лажиса мед парче банан ВСАА Глутамин
А забравин да напиша че пия по около 4,5 л вода на ден.Отворено за критики и съвети

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.06.15 15:04.

25.06.15
21:48

Не си нито Арнолд, нито Франко, че да ядеш по 6 пъти на ден :) Според мен, недей да делиш жълтъка от белтъка, просто намали броя яйца

26.06.15
21:58

Добре щеги намаля на 4 белтъка и 2 жалтъка.но като си смятам грубо калориите не ги докарва и 2000. А според онлаин калколаторите ми излиза 2500 калории не са ли много 500 калории дефицит.друго всичко наред ли е?

Мнението беше редактирано от Zakigsxr на 26.06.15 22:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1