Don’t be afraid to fall apart, you have a chance to rebuild yourself better.

Темата е заключена.
Прескочи до:
Teddy

23.06.15
02:11

22/06
Ставане: 8ч

Снощи се прибрах в 3ч ии легнах по-късно даже, пих мента с вода и лед както винаги напоследък.

Движение:
- 30 мин стречинг-йога, висене на лост и коремни преси от лоста и опити да набиране
- Във фитнеса правих малко лежанка и клекове с лост 25кг и наглони встрани с гирички 5кг., после 15-20 мин волейбол
- 30 мин маркиране на зумба (нямаше хора, ама аз си я маркирах да я знам)
- 30 мин мини диско
И цял ден стълби и по едно време разни бърпита и планкове :D

Храна:
- Бъркани яйца, краставица, банан, Кафе
Кафе
- Печено телешко, тиквички и патладжан на скара, чери домати, кис. краставички,Чай
- 2 печени картофа с кора, задушени броколи с парченца орехи, кисели и обикновени краставици
Праскова и чай след вечеря
Мента с вода  и лед
Магнезии, Рибено масло, Спирулина (разреждам си я във вода вече :D )

П.С. Нова страничка - пожелавам си да задържа баланса, който толкова рядко намирам (F)

Мнението беше редактирано от Teddy на 23.06.15 08:42.

Teddy

23.06.15
20:01

23/06

* Снощи се прибрах сравнително рано както бях казала и днес се чувствам по-добре. А тази вечер няма да излизам, защото колежката утре почива и съм цял ден сама на спортовете, а вечерта сме на рожден ден на плажа (party)

Движение:
- 30 мин стречинг-йога
- 30 мин водна гимнастика /извън водата/
- 20 мин волейбол и във фитнеса: коремни преси на уреда за тях, наклони встрани с по 5кг в ръцете, 10 повторения на лежанката с 20кг лост и 10 клека до долу с 20 кг лост, 10 бърпита
- Зумбата само си я маркирах 20-30 мин, но не се изпотих даже
- 30 мин мини диско
И стълби и ходене цял ден

Храна:
- Бъркани яйца, краставичка, банан, Кафе
- Телешко с лук, 10тина зелени маслинки,бейби моркови на пара, чери домати; Чай и шепа череши
- Патладжан и лук на скара, печени картофи, бейби моркови с подправки, доматчета
Чай
Магнезии, Рибено масло, Спирулина (с вода)
Едит: изядох двете пакетчета безглутенов овес вечерта, защото много изгладнях :D Добавих и какаово масло, мнооого вкуснии (nlove5)

Днес същата жена която е дистрибутор на здравословни храни ми подари две пакетчета овесени трици с някакъв вкус, без глутен. Пак съм на седмото небе хаха, но ще ги пробвам в почивният ден, защото това ми е денят за не-палео :D

Мнението беше редактирано от Teddy на 23.06.15 23:51.

23.06.15
20:31

казано от TeddyBear на 22.06.15, 14:17:

Питах го дали има йод да проверим млякото

:D (rock) Теди, ужасно забавна си хах

Teddy

24.06.15
19:57

24/06

* Лелее друго си е да спиш... днес съм супер свежаа (sun) Иначе нямаше работа пак.. пълна скука. Довечера сме на рожден ден на плажа, ще си палим огън, ще пием мента и ще спим там всички (inlove)
А колежката вчера ми е направила много готина снимка докато съм се оправяла, качвам :)
Иииии вече имам билет за Англия!! (party)

Движение:
- 30 мин стречинг-йога
- висене на лост и опити за набиране, коремни и странични преси, планкове, бърпита, клекове... общо взето каквото сваря :D
- 30 мин маркиране на зумбата и jumping jacks между песните
- 30 мин мини диско
И стълби и ходене, но по-малко

Храна: (снощи където ядох овеса днес ми е кофти на корема и сутринта ми беше тежко)
- Банан, череши, кафе
- Пилешки филенца,лук на скара, кисели краставички, домати, шепа-две череши; Чай
Кафе
- 5-6 резена кашкавал, печени чушки, домати, патладжан на скара, зелен фасул с черни маслини, Праскова
Чай
Вечерта на РД предполагам мента с лед и вода, но не знам (wasntme)
Магнезии; Рибено масло; Спирулина с вода

Мнението беше редактирано от Teddy на 24.06.15 20:01.

24.06.15
22:54

Хааа, и аз точно днес си взех билета, ама пътувам малко по-рано, на 16ти. :) Дано успеем да се видим докато още сме в България.

Teddy

26.06.15
00:05

25/06

* Снощи беше уникално (nlove5) Запалихме си огън на един самотен и красив плаж, събрахме се мноого хора и стояхме до сутринта. Аз пих само мента, но пих много мента хахах. Прибрах се в 5 сутринта и станах в 8, днес не мога да гледам :x
А иначе ужасен ден.. изморена, цял ден освен сутринта не мога да сваря да хапна нормално, репетиции, шоу, разправии за едни неща с шефката.
Както и да е, описвам набързо и директно лягам. Качвам и две снимки от снощи :) И една на невероятната ми разлика от гимнастиките на басейнаа хаха :D

Движение:
- 30 мин стречинг-йога
- 30 мин водна гимнастика с макарони (извън водата)
- висене на лост и едно набиране найй-после :D във фитнеса правих на успоредка разни неща за корем предимно
- много стълби и тичане през деня
- репетиция и шоу

Храна:
- Бъркани яйца, краставичка, банан, Кафе
- Краставици,домати и чушка с доста сиренце, Череши и чай
- Три праскови + 2-3 лъжички кокосово+какaово масло (нямах време за ходене на вечеря), Кафе
Чай
Магнезии, Рибено масло, Спирулина с вода

/Храната ми е потресаващо малко в предвид че не съм спала от два дни и съм на работа и тренировки от 9 сутринта до 22 вечерта без да спра общо взето.. Таа, не взимайте пример от мен! :D Просто нямам време и в свободните минути предпочитам дремване отколкото храна, пък от и ако не успея да отида в ресторанта няма от къде после. /
Иначе шефката ми днес пак като ме видя отбеляза че доста съм се вталила и за това ми падали костюмите (party)

Мнението беше редактирано от Teddy на 26.06.15 00:20.

Teddy

26.06.15
20:09

26/06

* Имаше някакви оплаквания вчера и от днес вече на нас спортните аниматори ни е забранено да стоим в детски кът през деня.. тоест цял ден на басейна, независимо дали си говорим с някого, имаме актив или просто играем волейбол със скучаещите.(dull)
Не съм излизала снощи, наспах се.
Трябва да ми идва тези дни и се побърквам! Подуто ми е, хапват ми се ВХ, една бавна съм, не мога да си намеря място (nbad) Днес храната пак е.. леш :D

Движение:
- 30 мин стречинг- йога
- 30 мин водна аеробика
- 1 час волейбол с лапетата
- упражнение за корем на успоредка и 10 бърпита
- висене на лост и разтягане
- 30 мин мини диско

Храна:
- Банан, две мини нектаринки, шепа череши; Кафе
- Фасул с риба тон и лук на салата (nlove5) Задушени броколи и бейби моркови, краставици с репички и копър, домат, Чепа череши и чай
- Няколко лъжици кокосово масло + смес от мед и обилно канела; Кафе
- 2 лъжички сладко от рози
Чай
Магнезии, Рибено масло, Спирулина

Много ми е интересно как точно протича тренировката ви по водна аеробика - от професионална гледна точка.
Обаче това няма как да се преразкаже по форум, а и не се очертава да дойда при теб, така че се надявам да им късаш шортите (банските) от яки тренировки. :)

Наистина си се вталила. :)
Обаче намери начин да хапваш по-стабилно с толкова физическа активност! Да не стане обратния ефект, ако дълго време караш на такъв режим - с много движение, а малко храна. :)

Teddy

26.06.15
22:57

Здравей, Вероника (sun)
Водната гимнастика както на почти всички all inclusive-и си е пародия (поне според мен). Общо взето каквото са ни обяснили през обучението и сме гледали от нета и сме запомнили като сме ходили на тренировки - това е. Става въпрос за всичко, не само за водната. Но тук никой не е дошъл да става професионалист или да тренира дори, те са на почивка и просто се раздвиждат с нещо от време на време да се радват.
И все пак ги мъча :D Особено на стречинга и зумбата хаха. Водната я води колежка, аз просто правя с нея. Ако имаш по-конкретни въпроси ще ти отговоря с удоволствие :)

За вталяването - благодаря,но има още (предимно нагоре и лице))! Иии да, не искам да е така, но сега цикъла ме мъчи и все ми е лошо тези дни и ме боли :( Най-малко до храна ми беше. Също не мога да ходя до WC нормално тук (даже не само аз хаха) и през повечето време ми е някакво тежко. Днес ми казаха за сладкото от рози по този повод и за това пробвах, дано помогне. Само утре да мине и в неделя като почивам ще гледам да стегна нещата :)

Не, нямам конкретни въпроси - запозната съм с това което се предлага по хотелите (2 пъти от личен опит, а иначе от отзиви на клиенти).
Права си - повечето хора на all inclusive отиват да се пръснат от ядене и хич не мислят за спорт, а подобни активности правят, за да разтоварят и да се забавляват. В което няма лошо де - хората са различни. :)
Беше ми интересно дали използвате някакви уреди за допълнително увеличаване на съпротивлението.

Стискам палци бързо да намериш решение за всичко и все повече да си се приспособяваш. :)

Teddy

26.06.15
23:08

Да, използваме макарони :) Ако така се наричат :D
А тази седмица има една туристка от София, която ходи редовно от 3-4 години май каза.. ии тя ни показа доста неща които да правим (sun) Вече ги прилагаме и става супер, ама се препотявам на слънцето 30 мин аеробика :D

Мнението беше редактирано от Teddy на 26.06.15 23:09.

26.06.15
23:33

Аз съм ходила на водна гимнастика като курс във фитнеса, в който бях—ползвахме “макарони” (както го е писала Теди) и там също беше пълна пародия.  Ходят само дебели лелки хипопотамки да се раздвижат.  Аз не мога да си представя иначе масова водна аеробика, която да натоварва, освен, ако не има там вътре в басейна колело, което да въртят примерно.

Това е, защото имате база за сравнение само от хотелски занимания.
Водната аеробика може да бъде много натоварваща всъщност, но заради лежерните изпълнения по хотелите, се смята, че е нещо бабешко.

Макароните са “нудълси” и са най-широко използваните уреди (а и лесно достъпни). Ние ползваме още 7 уреда + безкрайни комбинации от упражнения без уреди.
Яко е! Аз се влюбих във водната аеробика (във вида, в който я познавам) още след първата тренировка. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1