08.01.06
17:29
Някой знае ли Кирил Макавеев в кой отбор е?
Става ? за хокей на лед.
Май няма ттука фенове на хокей ама все пак да питам може пък някой и да знае.
[quote author=“JIPSI”]Някой знае ли Кирил Макавеев в кой отбор е?
Става ? за хокей на лед.
Май няма ттука фенове на хокей ама все пак да питам може пък някой и да знае.
Това българин ли е? В бг има Кирил Любенов?
09.01.06
16:30
Ами аз го знам като Кико,но ми казаха,че е Кирил Макавеев.
Имаш ли снимка на тоя Любенов?
Ела някой ден в зимния след 19 часа и ще ти го покажем. Играе за Левски, ааааааааааааааа тоя Кико да не е бивша барета? Ако е така той вече не играе.
09.01.06
18:32
Мерси може и да намина
Може и да не играе вече да и май беше към Славия.Играеше със сигурност и бях гледала календар на отбора и май бяха във синьо,тоя календар беше за 02-03г.
В страницата на Славия не открих снимки.
Нищо
Мери все пак
Мерси може и да намина
Може и да не играе вече да и май беше към Славия.Играеше със сигурност и бях гледала календар на отбора и май бяха във синьо,тоя календар беше за 02-03г.
В страницата на Славия не открих снимки.
Нищо
Мери все пак
Намерих ти нужната инфо. от две години той не се състезава иначе играеше за Левски, бил е и шампион, но вече не играе, това е като инфо от мен.
11.01.06
10:41
:D Много те обичам!А от каде се сдоби с тая инфор.?(ако не е тайна де)Не може ли още малко инфо? :D Шампион на отбора ли ?Добар е бил а?Е що не играе вече?
Много ? задавам :) ако не ти се занимава няма проблеми.
Аз рових из гугала и нищо не открих.
МЕРСИ пак
Повечето хокеисти са ми приятели и от тях ти получих нужната инфо. ще разпитам повече и като науча ще ти кажа
12.01.06
19:45
[quote author=“INZAGHI”]Повечето хокеисти са ми приятели и от тях ти получих нужната инфо. ще разпитам повече и като науча ще ти кажа
охо намерих си ушенце в отбора:-)Шегувам се.И ти ли си хокеист?Що пък не играе вече.Моля те да питаш що не играе вече.Мн. ми е чудно.То има ли някаква строго опр. възраст.Кико беше в отл. физ. форма!
айде успешно разузнаване :-)и едно голямо мерси