09.07.04
22:21
Bixte li mi pomognali po vaprosa s moiata dieta 4e vav foruma pro4etox tolkova mnogo 4e vsi4ko mi se otlete i ne znam kakvo da pravia ta ako mojete da mi pomognete 6te sam vi mnogo blagodaren MOLIA DA SE IZKAZVATE SAMO AKO STE KOMPETENTNI PO VAPROSA A NE OT NIAKADE 4ULI NEDO4ULI!!!
moite danni sa: 14 godini 50 kg 166sm ektomorf ako iskate niakakvi drugi danni pitaite!!!
ako moje dietata da ne e mnogo stroga
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:49.
09.07.04
22:27
Диета за какво? Покачване на телесна маса, покачване на мускулна маса, сваляне на излишни мазини?
09.07.04
22:46
opa da zabravil sam da oto4nia za ka4vane na muskulna masa
ами при 50кг телесно тегло няма да чисти мазнини предполагам :)
Яж много по 5 пъти на ден.
Успех :)
10.07.04
11:17
az po princip sam s mnogo lek kokal i po toia na4in iaj kolkoto se moje po 4esto ka4ix 10 kila no vaprosa mi e po skoro kakvo da iam
Яж достатъчно протеин - трябва да знаеш вече какво означава това :)
Яж комплексни въглехидрати - ориз, картофи, тестени изделия
Яж достатъчно мазнини за да ти забавят усвояването на храната, че си като машинка :)
НИКОГА НЕ ПРОПУСКАЙ ЯДЕНЕ!
Някой ектоморф ще ти помогне повече.
На теэи години е доста по трудно качването,защото това забързва метаболизма допълнително!Предлагам ти прави по-лекички тренировки(забрави за до отказ),но по-често.Целта е да се прибереш от залата умиращ от глад,а не смазан.Не наблягай на определена храна,яж си раэнообраэно(избягвай супи) това ще ти помогне да нямаш дифицит на някои хранителни вещества.Казвам ти тези неща от личен опит и това с тренирвката е много важно!