01.07.15
13:25
Здравейте! Воайорствам във форума от доста време. Чета много неща и се опитвам да отсявам нещата, който сметна, че има резон в тях за положителни резултати. Аз съм майка на петгодишен мъж :). Свалих си килограмите много бързо след раждането, естествено имах своите възходи и падения след това. Тренирам вкъщи и се опитвам да спазвам някакви хранителни навици. Искам да съм добър пример за моя син, а не да съм изискваща майка, към храненето и физическата активност на детето си, която хапва нездравословно и седи пред тв и фб. Целта ми е да изчистя процент мазнини който да заместя със стегнато и добре изглеждащо тяло. На кратко боец съм и не се предавам, само трябва да намеря най-добрия път за себе си(който смятам, че все още не съм открила). Ще се радвам на всеки, който ме критикува и дава съвет.
Днес ми е не тренировъчен ден
Ето и днешното ми меню
7:30 - acetyl-L-Carnitine alpha-Liponic Acid
8:00 - 3 с.л овесени ядки 200 к. мляко 2%
11:00 - кафенце
10:00 - 100 гр. извара с един домат
12:00- 150 гр. пилешко филе 200 гр. броколи на пара с 1с.л извара и 1с.л к.мляко+ витаминче women’s ultra mega active
15:00 - 200к.мляко 2%
18:30 -пилешко филе 150г. Тиквички на грил тиган 150
около 2л вода до момента
това е за сега .... после ще дописвам :)
Още едно кафенце и още 2л водичка
Темата беше редактирана от Христина Игнатова на 01.07.15 18:33.
01.07.15
14:54
Здравей, Христина!
Много се радвам да видя една разумна майка, внимаваща какъв пример дава на децата си в този луд свят, в който сякаш станахме пълни егоисти и дори за собствените си съкровища не намираме време и желание да им обърнем внимание. Като човек със сходна житейска история (само че аз съм с две :)) и нагласа, ти давам виртуалната си подкрепа! Аз лично намерих моя начин: вдигането на тежести, у дома. Предстои ми купуване на щанга и дискове, тъй като килограмите вече станаха доста и не се получава както досега с подръчни материали (сакове пълни с бутилки вода, сол, пясък и прочие). Прогресирам доста добре, доволна съм от себе си :) Диета не пазя, това е най-трудната част - кърмя и апетита ми е много голям (той винаги си е, но сега поне имам оправдание, ха-ха). Не че имам нужда от сваляне на килограми, въртя се около 50 кг, но искам и аз като тебе да изчистя и да направя мускулна маса за повече релеф, което без хранителен режим трудно ще стане, доколкото съм чела (а съм доста информирана, смея да твърдя, от доста време следя наши и чужди сайтове за фитнес).
Та с риск да превърна твоята история в място, където да говоря само за себе си, което неусетно се получи и се извинявам :), но не е случайно - исках всъщност да се опитам да те убедя, че тежестите са най-бързият и сигурен начин да постигнеш завидна форма и сила. Мъжете със сигурност го знаят, а жените, които твърдят, че това е само за мъже грешат много. Доказателство са всичките страхотни фитнес модели - жени, изглеждащи зашеметяващо и трениращи по “мъжкия” начин. Започни с проста програма - Starting strength, 5x5 или подобни - и се наслаждавай на бързите темпове, с които напредваш и тялото ти отговаря адекватно “разцъфтявайки”.
Поздрави и добре дошла в отбора!
Мнението беше редактирано от Wafify Kava на 01.07.15 14:56.
01.07.15
15:23
Здравей, Wafify Kava! Сърдечно ти благодаря за подкрепата и съвета, както и за личния ти пример! Аз мисля като теб за вдигането на тежести и това е главна част от моята тренировка. За момента действам с ластици , прикрепящи се тежести за ръце и крака и упражнения със собствено тегло. Усещам вече, че идва момента в, който имам нужда от повече от изброените пособия и скоро ще си закупя нови принадлежности. Проблема при мен е, че крайниците ми са си направо слаби и са като отделно прикрепени към тялото ми (хахаха), което искам да променя. Имам и доста мазнини за изчистване...но всичко ще се случи, стига човек да е с правилната на
гласа и с голямо желание. Благодаря ти за подкрепата!
П.с.п
Тренирай , мисли сега за кърменето
ще имаш време и за хранителен режим! Децата преди всичко! :)