За фирмите

10.07.04
20:14

Как мислите възможно ли е известните фирми( да речем Universal, Musashi, Optimum, Genesis…) да слагат забранени съставки в продуктите си с цел да повишат ефективността им?Или пък тук да им слагат нещо допълнително?На мен не ми се вярва,  но да сте забелязали нещо “нередно” в действието на продуктите?

LE

10.07.04
20:21

По принцип си има определени контроли във страната от която е фирмата........ама от де да знаеш.Е примерно Мусаши се хвалят с ТГА контрол(които е контрола за Австралия).Нашите Биогеим и Нутрим също имаха нещо подобно но не се сещам.

Напълно е възможно.
Наскоро разглеждах инфо за противозачатъчни.
И открих, че на една от големите корпорации, произхождаща от някаква малка страна от западна Европа - не си спомням коя - наскоро направили изследване на един от продуктите и го забранили и изтеглил от производство поради наличие на някакво наркотично вещество ?!?!?!?!
За какво аджеба си говорим? Фармацевтична компания(разбирай почти най - високо ниво на стерилитет на производството) с международен пазар.
Та какво пречи ?????
Не знаят как да плащат рушвети?

10.07.04
22:40

всичко е възможно но доколкото знам забранените вещества са по-скъпички от добавките и няма логика компаниите да се набиват с допълнителни пари при положение че добавките дават резултат така или иначе

10.07.04
22:47

/

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 10:17.

[quote author=“Voltmachine”]всичко е възможно но доколкото знам забранените вещества са по-скъпички от добавките и няма логика компаниите да се набиват с допълнителни пари при положение че добавките дават резултат така или иначе

Aбре бионабола не е толкоз скъп, а някъде бях чул, че в някакъв протеин открили от него....
Пък и друга е идеята: зарибявка, бате, зарибявка. Няма да го слагат непрекъснато - пуснат от време на време някоя партида, вземат я хората, пораснат и викат - Ухаааа. Препоръчат я на приятели, разпространи се и докато усетят, че от новите партиди няма смисъл, вече им е станал любим суплемент и са привикнали с него или пък са си купили поне няколко пъти.
Чудесен начин например измислена компания да смачка конкуренцията на утвърдена.
Чудесен начин утвърдена компания да направи потребителите си абсолютно лоялни
Та така :)

11.07.04
12:50

Все пак не ми се вярва Universal или Musashi или някоя друга наложила се фирма да слага забранени боклуци в продуктите си - ако някой се натрови нещо или се установи наличието на такива съставки целият имидж на фирмата ще рухне!!!А те и без това си печелят добре...
Ама всичко е възможно...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1