01.07.15
13:52
Здравейте приятели.
Правих днес мъртва тяга ... и в дясно (където и преди съм опериран десния тестис ми беше подут) където вече “свършва” корема и наближаваме скротума получих лека болка бих казал макс 4/10 за 10тина- 20 секунди и отшумя ... и се наплаших яко щото не ми се ляга пак под ножа.
Кляках,закашлях се нямам никакви оплаквания ... иска ми се да вярвам ,че е било нещо като спазма ли как да го кажа тъй като имам 4месеца не платени здравни не се водя здравноосигурен ... мисля да си платя 2 месеца за да ме водят осигурен и да мина преглед при същия доктор който ме и оперира..не знам чрзе ехография дали ще могат да открият нещо?
Моля ви дайте ми съвет или най-добре да изчакам и ако се появи болка тогава ли да отида?Да следят да не ми се появи пак лека полека топче и да не се подуе и така ... ?
01.07.15
14:04
Не чакай. Ходи да те прегледат.
01.07.15
14:50
Доктора е в отпуск до 3-ти ... тогава ще ида.
Чувствам на моменти дискомфорт в десния тестис впрочем ... една такава много малка болка и то маи повече като поседя докато карах го чувствах на моменти ... ох дано е само моментно и да отшуми че хич не искам да съм се докарал пак. *&%*#*
Понеделник ще е прегледа дано се размина леко и само да е било нещо моментно
Мнението беше редактирано от Свилен Киров на 01.07.15 16:03.
02.07.15
10:27
Момчета ако някой има болки като моите които до сега съм нямал макар ,че си дърпам тягата с тези кг вече 3та тренировка стана ...
Извода до който стигнах тъй като днес почти няма и следа от вчера ... пак на моменти един такъв като бодеж имам в страни от корема и ляво и дясно както и на тестисите ... макар ,че не смъ ходил на лекар но може и да мина като се върне от отпуска .. мисля ,че съм разтегнал малко повече коремни влакна ли как го каза един приятел тъй като и той е бил така но много по зле вика 1 седмица не можех да се обърна , а отностно тестисите много хора питах приятели познати казват и аз съм така след тяга клек ме наболяват дали единия или и двата но ми минава я за ден я за два.
Иначе нямам нов приятел както преди (водно топче) което е добре ... бъдете здрави!
02.07.15
10:51
Мен пък от лявата страна при някои упражнения ме удря една остра болка и отминава (не ме болят за сега тестисите) и мен ме е бая страх но мисля да ида на ехограф и да се приключва. И аз мисля така като теб че и двамата сме разтегнали някой мускул....
02.07.15
10:54
Еми брат ще мина за всеки случай 30-40лв не са ми пропблем за преглед нека ме видят там ... иначе колегата и той от 14г ходи по зали вика и аз след тяга или клек така ме болят тестисите вика някой път направо ще са побъркам едвам пикая.Но вика отминава и нямам проблеми за ден там ...един приятел и той вика ме боли левия но отшумавя за ден два вика различно..друг авер и него го болят тестисите но няма нищо.И аз сега така. ..по-добре съм но ей сега дигнах една торба цимент и се обади от ляво лека болка.Дано само да сме се презорили малко повечко ... ще видим кво ще е .
При натиск по корема нямам болки нито като се закашлям нещо ... което е добре. :Д :)
Мнението беше редактирано от Свилен Киров на 02.07.15 10:57.
02.07.15
22:18
Аз усещам от лявата страна като лек дискомфорт.Днес си тренирах.Дано да не е херния и вс да отшуми.
Дано и при теб да е нещо безобидно и да нямаш главоболия за напред :)