Протеин на UNIVERSAL

Прескочи до:

12.01.06
21:47

Искам да си взема суроватъчен протеин и се поразтършувах малко...От сайта SNCWAY.COM си харесах този на Юнивърсъл.Само че излиза 2 паунда=900 и няколко грама за 18.99лева.
Грубо казано 1кг за 19лв!!!Не ви ли се вижда доста евтин?Въпроса ми е дали е добър,струват ли си парите?Мисля да си го поръчам.
Вие какво ще кажете?
В официалната страница на Юнивърсъл е $23.95 :shock:
Как ви се струва,а?

EN

12.01.06
22:31

Няма в магазина протеин на тази цена(или поне не този който си гледал в саита) и аз се подлъгах,но същия протеин 3кг струва 132лв и е много добър аз си взех 3-те кила!МНОГО Е ДОБЪР!!!

12.01.06
22:35

http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=17

Това е продукта - ULTRA WHEY PRO!!!
Добре тогава,съгласен съм,че в магазина може да го няма,но в сайта го има!Има и доста голямо разминаване в цената.И на мен ми се струва ПРЕКАЛЕНО ЕВТИН...

EN

12.01.06
22:37

аз ходих до магазина питах за протеина и ти казвам какво ми казаха и какво сам си взел,мислиш ли че на тази изклъочително добра цена(19лв) няма да си вземеме всички?

12.01.06
22:39

За това питам,бе човек!
Аз като видях цената и порих доволно ръце,ама май съм се наиграл :D

12.01.06
23:06

Дам и аз така си помислих ама в магазина е 53 лв килограма май

12.01.06
23:15

и аз съм го виждал това 1кг за 19лв за кво лъжат така?

EN

12.01.06
23:17

[quote author=“Zealot”]Дам и аз така си помислих ама в магазина е 53 лв килограма май

точно толкова е,3кг излизат 132лв!

12.01.06
23:28

Май ще се насоча в друга посока.
Мисля да си взема на SCITEC - Protein Delite - нали така се казва суроватъчния им протеин?Добър ли е?
Колкото до този на Юнивърсъл май са го пуснали 4 месеца преди 1-ви Април :D

SP

13.01.06
00:30

Този за 19 лв е JK!

[quote author=“Rafael”]Май ще се насоча в друга посока.
Мисля да си взема на SCITEC - Protein Delite - нали така се казва суроватъчния им протеин?Добър ли е?

О,да ! Вземи си вкус кисело мляко-ягода  :wink:

SP

13.01.06
00:51

[quote author=“manson”][quote author=“Rafael”]Май ще се насоча в друга посока.

Какви парички е тоз протеин? И толкова ли е вкусен? :lol:

13.01.06
01:26

Аз съм пил протейни на Scitec, и честно да си кажа не останах очарован. :cry:  Затова използвам само продуктите на Universal,Optimum,ABB,Weider,Genesis, но най-вече Optimum. Даже сега си взех Pro-Complex и ще споделя за него по-нататък дали съм доволен или не, но за 153лв-2кг би трябвало да съм доволен. Относно българските протейни, аз не бих им се доверил, но това си е лично мое мнение.Успех в избора! :wink:

13.01.06
10:58

този протеин е евтин защото май е с лактоза там пише че е
“нефилтрирана суроватка” което меко казано е гаднооооооо

13.01.06
11:13

Ами,ако имам повече пари и аз знам какво да си взема - Оптимум 100% Уей Про или гореспоменатия на Юнивърсъл,но преди 10 дена дадох 106лв(с отстъпката :shock: ) за креатин на Скайтек и глутамин на Юнивърсъл,така че нямам много останали пари...
След малко ще отида да си купя протеин и ако си взема на Скайтек ще ви кажа колко струва.Аз досега ръгах Про Голд 90,обаче свърши и реших да си взема суроватъчен.

RO

13.01.06
18:20

Какво ви е мнението за този протеин
Ultra whey pro на Био теч
750 грама струват 37,62 л
:>>>

EN

13.01.06
19:28

[quote author=“Rocking”]Какво ви е мнението за този протеин
Ultra whey pro на Био теч
750 грама струват 37,62 л
:>>>

много добро,пих го преди, хареса ми,но минах на 100% ISO WHEY пак на Bio Tech(който е по добър)!

13.01.06
23:25

Така вече си взех на Скайтек - 100%Whey Protein.
2350гр. - 90лв.Суроватка.Мисля,че е добър...Някой пробвал ли го е?

[quote author=“Sportex”][quote author=“manson”][quote author=“Rafael”]Май ще се насоча в друга посока.

Какви парички е тоз протеин? И толкова ли е вкусен? :lol:

54 лева. Мммм ... да :)

14.01.06
09:28

[quote author=“Rafael”]Така вече си взех на Скайтек - 100%Whey Protein.
2350гр. - 90лв.Суроватка.Мисля,че е добър...Някой пробвал ли го е?

сайтек са добри протеини на ниво на юнивърсъл и Ultimate Nutrition и имат много добри вкусови качества  :lol:

14.01.06
12:20

Protein Delite,обаче е малко по-скъпичък(както manson вече писа) и затова се насочих към този.Добър е на вкус,поне моя - ванилия.А пък и излиза по на сметка...

Scitec 100%Whey Protein? Може ли да ми кажеш колко струва 1 кг?

14.01.06
15:55

Килото на Scitec-100% whey Protein e точно 42лв.Аз в момента го пия с вкус на шоколад си взех.Ефекта му е добър поне според мен.В комбинация с креатина на Scitec напрао кърти мифки.Вече 25 дена съм така и нема да ми повярвате за какво става въпрос :twisted:

IV

14.01.06
17:00

значи аз съм от БУРГАС и там е главния дестрибутор за БГ на Scitec дави кажа Protein delite е суроватъчен изолат а 100% whey protein е по евтин защото е не  изолат а концентрат вкусовите качества на всички протеини на Scitec мога да кажа че са най добрите .Дори по добри и от прехвалините Optimum .За мен повтарям за мен Scitec е на много по високо ниво от Universal   Bio Tech Weider MLO Ultimate .Тези фирми не ги отричам всеки знае че MLO и Weider са първите фирми за суплементи .Проблемът в тях е че нямат нови продукти не “вървят напред”  а “младите “фирми като BSN   Optimum Scitec вървят на пред и са номер едно .За тези които не знамят Scitec се чете Сайтек и означава високи технологии.И последно ,момчета ще си кажете толкова много известни културисти са рекламни лица на Universal а никой известен не е на Optimum и Scitec освен Арт Артууд е рекламно лице на Optimum .Просто не им трябват известни културяги защото продуктите им се купуват.Ако имам пари бих се подготвял само със Scitec Nutrition.

14.01.06
21:32

Пеликана направо уби коня с лопатата! :D

P.S.до manson - моят е 2350гр - 90парцала.По на далавера е!!! :wink:

14.01.06
22:36

[quote author=“FTF”]Килото на Scitec-100% whey Protein e точно 42лв.Аз в момента го пия с вкус на шоколад си взех.Ефекта му е добър поне според мен.В комбинация с креатина на Scitec напрао кърти мифки.Вече 25 дена съм така и нема да ми повярвате за какво става въпрос :twisted:

за 70кг човек колко грама протеин се пие на ден?

SP

14.01.06
23:37

Къде се продават ба Сайтек продуктите?

EN

15.01.06
00:46

[quote author=“OuttaControl”][quote author=“FTF”]Килото на Scitec-100% whey Protein e точно 42лв.Аз в момента го пия с вкус на шоколад си взех.Ефекта му е добър поне според мен.В комбинация с креатина на Scitec напрао кърти мифки.Вече 25 дена съм така и нема да ми повярвате за какво става въпрос :twisted:

за 70кг човек колко грама протеин се пие на ден?

направи си сметка дневния ти прием на белтъчини да е 2,5гр на 1кг телесно тегло(от храна и добавки),и 100гр на ден да пиеш няма проблем,въпроса е дали можеш да си го позволиш!

[quote author=“ivaivalito”]Protein delite е суроватъчен изолат а 100% whey protein е по евтин защото е не  изолат а концентрат

Е то разликата каква е? Че има лактоза и че %-протеин е по-малък?

Rafael, може ли да напишеш на етикета(черно-белия)какво пише - колко е една доза и колко гр. протеин се съдържа в нея? Ако е по-висок процента би било голяма изгода този продукт :roll:

За другото те подкрепям! Scitec са от най най-добрите фирми за суплементи!

IV

15.01.06
10:22

Е то разликата каква е? Че има лактоза и че %-протеин е по-малък?

не е така разликата не е в процентното съдържание на протеин Protein Delite има около 70 % протеин на 100 грама . За другия не знам  но разликата между изолата и концентрата  е в PER това  означава че изолата се усвоява по добре и е по качествен белтък .Но няма проблеми 100 % Whey protein върши изключителна работа и е пефектен с най добрия вкус за мен.

Е ... то Сайтек е 42 лв/кг Пюр УЕЙ Про е 30 лв/кг .. в цената кажи речи няма голяма разлика пък качеството .... май знам какъв ще ми е следващия протеин  :twisted:

IV

15.01.06
10:34

м да ако си от Бургас може и по тънко да го вземеш напаво от магазина .Пример взимам от бургас 300 креатин за 30 лева а от магазин Жалто е 32 лв.но няма проблем разликата не е голяма .

15.01.06
14:17

А акде в София мога да си зема на сайтек продукти

15.01.06
19:03

ivaivalto
Направо ми взе думите от устата. Сайтек са направо върха. Вкуса на протеините са първо качество и са толкова засищащи че спокойно можеш да си заместиш някое хранене.Приема е по много, а ефекта е невероятен :lol: Знам че прозвуча като реклама но си е така. Аз вече си изпих килото на 100% whey и мисля да си зема delite :D

15.01.06
20:31

До manson:

Supplement Facts:
Serving Size: 25g (1 scoop)

Amount Per Serving:
Calories: 96  
Calories from Fat: 18
Total Fat:      2g
Saturated fat:  1g
Cholesterol:    22mg
Sodium:        36mg
Potassium:    111mg
Total Carbohydrate: 1.4g
Dietary Fiber:  0g
Sugars:        1.4g
Protein:      19g

Rafael, много, много ти благодаря! Сега като го гледам с Delite разлика в състава няма, само това концентрат/изолат .. понеже пак не ми стана много ясна разликата се надявам някой да отговори на темата на Zealot :roll:

EN

15.01.06
20:46

[quote author=“Rafael”]До manson:

Supplement Facts:
Serving Size: 25g (1 scoop)

Amount Per Serving:
Calories: 96  
Calories from Fat: 18
Total Fat:      2g
Saturated fat:  1g
Cholesterol:    22mg
Sodium:        36mg
Potassium:    111mg
Total Carbohydrate: 1.4g
Dietary Fiber:  0g
Sugars:        1.4g
Protein:      19g

е нее чак толкова добре 76% протин на 100гр!

Е при Delite e 79%, а при Оптимум е почти 83% ... няма голяма разлика

15.01.06
21:29

определено си взимам на Сайтек протеина

EN

16.01.06
00:20

при 100% Iso Whey на Bio Tech e 85%!

IV

16.01.06
01:16

ами сладур ако е даже и 100 % а е с нисък PER /усвояемост/ значи е пак кофти Protein delite е с ниско съдържание на протеин сравнение с другите ама е с голяма усвояемост .Не количство а качество е въпроса тук.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1