09.07.15
16:53
Здравейте на всички.Поздрави, искам да ви попитам относно тази статия чието име е заглавието на темата. Понеже не мога да напиша коментар искам да попитам по-опитните от вас ентусиасти. Въпросите са ми няколко :
-> става ли за 15 годишен
-> в кои ден мога да включа кофичките
Моя приятел с когото ходим заедно на фитнес тренира по тази програма и изглежда има някакъв резултат мисля и аз да я почна.
Стажат ми е около 1 година . Ще кача мои снимки.
Благодаря на всички коментирали предварително :) Поздрави.
Темата беше редактирана от Краси Милев на 09.07.15 16:59.
Наистина ли си мислиш че можеш да тренираш по програмата на Арнолд, който е тренирал десетки години и се е зобил? Ако беше с неговия стаж, зоб, и хранителен режим, можеше да тренираш по неговата програма...
Тя програмата в сайта няма много общо с тренировките на Арнолд, но това е друга тема.
Иначе, още в първия абзац от статията си пише:
“Подходящ за средно-напреднали и напреднали, които целят по-интензивни тренировки и повече извършена работа за по-кратко време.”
Как мислиш, попадаш ли в някоя от тези категории? :)
09.07.15
20:07
Не съм начинаещ но не съм и средно-напреднал.Имам прогрес от както тренирам качих 12 кг без да се зоба в силово отношение се промених. Просто няма никаква програма която да захвана и да няма критики винаги се нещо негативно, получавам като отговор. :/
09.07.15
21:21
Аз пък не бих я отхвърлил с лека ръка. Мисля, че с няколко модификации става за средно-начинаещ.
Баш си начинаещ. Преди да качиш 12кг колко си тежал? 35?
Не се обиждай, аз също смятам себе си за начинаещ.
Не се филмирай с някакви сложни програми, блъскай си основните 7-8 движения и яж здраво.
10.07.15
10:57
Когато почнах да тренирам бях 50 кг са съм 62 кг. Програмата ми се вижда интересна и виждам че в нея са включени и базови упражнения. Миля да я пробвам но не от сега по-нататък. А пък и от друга страна денят за ръце не ми харесва, защото ръцете се тренират с гърдите и гърба.За “начинаещ” имам доста повече опит техниката ми е добра изпълнявам всяко упражнение правилно. И треньора в фитнеса го потвърждава за това и казах -не съм начинаещ но не и средно-напреднал.
@ Веселин Блажев- за каква модификация става въпрос ? За сега аз тренирам по системата 5х5 с базови упражнения още 2-3 месеца по тях и мисля да започна с нещо като сплит , но не веднага на класическото гърди и бицепс,гръб и трицепс и крака и рамо.
11.07.15
11:17
казано от Краси Милев на 10.07.15, 10:57:
Веселин Блажев- за каква модификация става въпрос ? За сега аз тренирам по системата 5х5 с базови упражнения още 2-3 месеца по тях и мисля да започна с нещо като сплит , но не веднага на класическото гърди и бицепс,гръб и трицепс и крака и рамо.
Ами бих заменил деня за ръце с още един ден за крака, както е препоръчано от авторката. И аз лично бих сложил краката преди горната част. Като за начинаещ бих намалил и обема на повторенията. Иначе не виждам защо да не става за начинаещ. Пробвай я след време и сам реши ставали или не става. :)
11.07.15
20:11
добре ,Благодаря за отзивите ;)