13.01.06
09:07
Creatin (BioTech monohydrate ) + Super mass gain ( Nutrim ) + Бирена мая
+ L-Glutamine ( Nutrim ) ??? Интересува ме какъв би бил ефекта от това???Трябва ли нещо да прибавя или да махна ???Очакван саветите ви!
Благодяря ви предварително !!!
13.01.06
12:22
колко пари беше Super mass gain на Nutrim ?
13.01.06
14:05
Бирената мая има страшно много витами и играе ролята на аминокисели + това се качва телесна маса с нея.Така, че ако можеш да опровъргаеш това твърдение и да ми докажеш,защо трябва да я махна,ще я махна на момента !!!
До тогава обаче ще си гълтам 3 пати по 4 хапа на ден и това е :)
[quote author=“OuttaControl”]колко пари беше Super mass gain на Nutrim ?
Ами мисля, че ти бях дал линк, но не сум сигурен дали ти беше.
За това ето ти линк, виж си кое количество колко струва като го сложиш в количката !!!
http://nutrim-bg.com/products/group.aspx?gid=67
13.01.06
15:31
не си ми давал линк на мен
и някой дето е взимал Super Mass Gain на Nutrim или Mighty One 8 lbs (3.65 kg) OPTIMUM NUTRITION 72.00 лв да сподели дали е добро...че си мисля да си взимам и аз
13.01.06
17:41
Вземи си работещ гейнър,а не нутрим супер мас.Техния глутамин е неоправдано скъп също така.Тая бирена мая не очаквай видим ефект,освен ако не се цериш от акне.По-добре си вземи гейнъра на оптимум или на универсал мега масс 3000.
13.01.06
17:47
С удоволствие бих ги взел, но нали знаеш че всичко опира до финанси !??!?!Все пак парите не идват от мене !!!Не ги изкарвам аз зада си взимам най-качественото и най-скъпото !!!За сега се задоволявам и с това !!!
Звучи ми прекалено.
Виж сега добавките са добавки (така се и казват заради тая причина) не могат да заместят доброто хранене, и впредвид стажа ти зная че 100 % им се предоверяваш затова ти пиша това
KickBoxer Мисля,че креатина,гултамина и гейнера са напълно достатъчни,а не че има някакъв проблем да взимаш и маята
16.01.06
16:12
Ами аз не разчитам главно на тях.Смисал такъв на първо място естествено , че е здравословното хранене и здраво трениране!Но все пак всеки иска да постигне ОЩЕ И ОЩЕ, та за това питам дали са добре и дали ефекта ще е добър.