Две тренировки на ден?

11.07.15
19:27

Здравейте имам въпрос относно тренировките сутрин и вечер на 16 години съм не съм много висок имам долу горе развита мускулатура тренирам от около 1 година не мога да се похваля с мускулесто тяло нямам много за показване но все пак..
как ви  звучи рано сутрин да се тренира на лостове а вечер с дъмбели?

НИ

11.07.15
20:47

казано от Nikolai Kalinov на 11.07.15, 19:27:

Здравейте имам въпрос относно тренировките сутрин и вечер на 16 години съм не съм много висок имам долу горе развита мускулатура тренирам от около 1 година не мога да се похваля с мускулесто тяло нямам много за показване но все пак..
как ви  звучи рано сутрин да се тренира на лостове а вечер с дъмбели?

Какво очакваш? Какви са ти целите? Ако просто ти доставя удоволствие и те разпуска - можеш да го правиш. Ако имаш по-сериозни желания и цели, може би не е най-оптималното, за някой с твоят тренировъчен стаж.

11.07.15
23:46

Правя го за здраве стегнато тяло и удоволствие значи да разбирам че не е проблем сутрин на лостове една тренировка а вечер с дъмбели една по кратка

12.07.15
02:48

Опиши по- подробно какви са тренировките на лостовете и какви с дъмбелите. Така без допълнителна информация едвали ще ти се даде адекватен отговор.
А не могат ли упражненията на лостовете да се съчетаят направо с дъмбелите, вместо да се правят двуразови тренировки?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1