Какво да правя за да сваля ненужните килограми ?

Темата е заключена.

Здравейте ! :-) Нова съм тук , но се надявам да получа нужната помощ и съвети .. Като за начало казвам се София и съм на 15 години и искам да вляза във форма и да започна здравословен начин на живот . Висока съм 163 см и за момента тежа 66 кг . Това към което се стремя са 60кг-55кг-50кг . В началото на тази година бях 76 кг , но благодарение на 90 дневната диета стигнах до 68 и постепенно до 66 .Относно храненето ми , ограничавам се без хляб и тестени изделия , газирани напитки и малко трудно , но избягвам и сладкото .. От време на време ( 10 пъти  в месеца ) ходя на фитнес , което е малко , но също всяка вечер тичам  ..  моят въпрос към вас е какво още трябва да правя за да сваля ненужните килограми .. Чакам предложения за  вид упражнения и диета подходяща за мен .. Благодаря ви !!!

Темата беше редактирана от София Карадалиева на 12.07.15 20:01.

12.07.15
21:07

казано от София Карадалиева на 12.07.15, 19:56:

.. Чакам предложения за  вид упражнения и диета подходяща за мен ..

Е, точно това не го прави! :)

Търпение ти е нужно, както и да избягваш залитане по крайности, каквато е 90-дневната диета. :)
Отделно - разгледай статиите в изданието, защото ще намериш много полезни съвети.

Това дневник ли ще бъде?

казано от Вероника Налбатска на 13.07.15, 09:35:

Търпение ти е нужно, както и да избягваш залитане по крайности, каквато е 90-дневната диета. :)
Отделно - разгледай статиите в изданието, защото ще намериш много полезни съвети.

Това дневник ли ще бъде?

Незнам какво точно е дневник .. бихте ли ми обяснила :-)

Мнението беше редактирано от София Карадалиева на 13.07.15 11:44.

Публикувала си темата си в раздел с дневници, но заглавието не отговаря на това.
Ако няма да бъде дневник, темата ти ще бъде преместена в по-подходящ раздел. :)

Дневникът е място, в което описваш ежедневието си по отношение на спорт, хранене, цели за постигане и всичко останало, което те вълнува и има връзка с горните.
Така може да следиш развитието си във времето или да получаваш различни съвети.

Разгледай другите дневници и ще добиеш представа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1