помoщ, вълчи глад

06.01.06
23:04

наскоро започнах една диета но нещо не върви :roll:
преди 5месеца смъкнах 6-7кг  и се чуствах добре, но сега
просто не се издържа глад на търкаленца
например оная вечер се събуждам и кво да видя
захапал съм крака на жена ми :shock: 
ставам посред нощ с ям каквот намеря ако не ям
започвам да треперя 
може би при миналата диета пушех и това ми е убивало апитита ?
вече от 2 месеца не пуша
пишете има ли нещо за убиване на апетита и нещо от този сорт ?

06.01.06
23:32

това че хапеш насън краката на жена ти малко ме плаши :wink: а иначе чувал че цигарите притъпяват глада и затов акато някой спре цигарите напълнява.

07.01.06
02:15

аааа братлета сори че се отклонявам от темата , но ако ми кажете как да откава цигаритееееее .........  :oops:

07.01.06
10:02

пробваи с течности, мляко, вода, нещо което моментно да ти запълни стомаха, поне докато заспиш.

А другото е, че на глада майката му е глад .... “в концлагерите гладни няма”  :lol:  като не ядеш 7-8 дена нищо и чувството за глад изчезва. Само не знам това от свиването на стомаха ли е, или просто си толкова изтощен че не може да го усетиш :)

07.01.06
12:25

[quote author=“Heavyweight”]пробваи с течности, мляко, вода, нещо което моментно да ти запълни стомаха, поне докато заспиш.

А другото е, че на глада майката му е глад .... “в концлагерите гладни няма”  :lol:  като не ядеш 7-8 дена нищо и чувството за глад изчезва.

да маи има нещо такова преди време бях в Германия и
отначало беше много трудно нямах работа и следователно пари
от глад ми трепереха ръцете но след 2-3дена се успокоих
и някак си пак имах енергия след това пък се хванах на такава
работа че намразих пилешките гърди , цял ден
преживяш пилешките гърди дъвчеш дъвчеш направо ти писва
но поне бяха безплатно и така 6 месеца станах като култорист
А относно цигарите казваш че ги спираш и краи , ако знаете колко
са вредни ,всъщност повечето пушачи знаят но никои не вярва
че точно на него може да се случи нещо лошо
понякога ходя сутрин да карам колело и се чуствам задръстен
и се радвам че вече не ги пуша
и така никои не ми одговори има ли нещо за спиране на апетита
:?:

KO

07.01.06
16:58

винаги имай под ръка някакви неща като моркови, безсолни солети, или някакви такива неща. фащаш и гризеш.
друго - пий МНОГО вода. едно 3 литра на ден минимум... върши страшна работа...

07.01.06
17:45

[quote author=“KOBRETI”]винаги имай под ръка някакви неща като моркови, безсолни солети, или някакви такива неща. фащаш и гризеш.
друго - пий МНОГО вода. едно 3 литра на ден минимум... върши страшна работа...

благодаря за съвета но това с водата изобщо не върши работа
аз на ден пия по 6-8л вода ,точно преди малко въртях колело 1час
и след това изпих 2л вода докато ям
а тези пусти цигари ми потискаха апетита ,неможе да няма нещо
дето да птиска апетита,но какво е то :roll:

KO

07.01.06
17:48

има разни шейкове, които са ти заместител и потискат апетита...

не знам, лично при мен водата върши работа. явно си е индивидуално...

иначе трябва д аядеш достатъчно ненаситена храна - дето в голямо количество има малко калории - заленчуци предимно, също така плодове

а, и нещо друго. пил съм преди 3 г. Animal Cuts. Сега пак ще си го поръчвам.

Едно от нещата, които просто ме поразиха, докато го пиех, бече това, че просто не ти се яде!!! ужасно убиваше глада! и най-вече убиваше ми глада за сладки работи. гледам един шоколад, който ми е любим примерно, и хич не ми се иска дори да го хапна...

07.01.06
19:04

CHITOSAN
CALOREX
CALOREX CLA
АЮРСЛИМ
XENICAL
REDUCIL от 10 и 15мг (~150 кинта хаха)
PU-ER-TI + ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ
ксеникалът не подтиска точно апетита ама свързва мазнините и ги изхвърля от организма и по този начин не се усвояват от организма и го хвалят за тва съм ти го написал

[quote author=“x_3_mar”]CHITOSAN
CALOREX
CALOREX CLA
АЮРСЛИМ
XENICAL
PU-ER-TI + ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ
ксеникалът не подтиска точно апетита ама свързва мазнините и ги изхвърля от организма и по този начин не се усвояват от организма и го хвалят за тва съм ти го написал

XENICAL & REDUCTIL са лекарства. Редуктилът е много скъп, а ксеникалът пък освен полезните неща има и два “странични ефекта”. Не са най-добрия избор.

07.01.06
19:16

[quote author=“manson”][quote author=“x_3_mar”]CHITOSAN
CALOREX
CALOREX CLA
АЮРСЛИМ
XENICAL
PU-ER-TI + ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ

XENICAL & REDUCTIL са лекарства. Редуктилът е много скъп, а ксеникалът пък освен полезните неща има и два “странични ефекта”. Не са най-добрия избор.

ами човека не казва че не иска лекарства :) иначе ксеникала НЯМА странични ефекти  а  за редуктила съм написал горе долу колко струва за един месец за него съм съгласен че има странични ефекти

Ксеникалът има един “страничен ефект” и един страничен ефект. “Страничният ефект” е дългия престой в тоалетната. Истинския страничен ефект е, че наскоро се оказа че хората взимащи ксеникал обедняват на витамини, минералии и разните там химиии така се появяват други проблеми.

За Редуктила не съм чувал да има стр. ефекти .. какви са?

07.01.06
19:23

[quote author=“manson”]Ксеникалът има един “страничен ефект” и един страничен ефект. “Страничният ефект” е дългия престой в тоалетната. Истинския страничен ефект е, че наскоро се оказа че хората взимащи ксеникал обедняват на витамини, минералии и разните там химиии така се появяват други проблеми.

За Редуктила не съм чувал да има стр. ефекти .. какви са?

хаха Е ся хората дет ще отслабват ще траят иначе маика ми е аптекарка а баща ми лекар и си държат на тяхното :) ксеникала няма странични ефекти! пък за редуктила мога да ти кажа кви са ама не в момента

Е сега ... майка ми е ендокринолог - точно лекарят, който предписва тези препарати. Информацията ми е от нея, сигурна е.

DA

07.01.06
19:46

Майка ми също е Ендокринолог (завеждащ отделение ) и казва от взимане на Редуктил може да получиш Миокардит

07.01.06
20:24

ем евала на маиките ви :)  мансон що не питаш маика си за страничните ефекти ми ме караш да се ровия в лекарствени справочници  :D   пък и знаете че медицината не е точна наука като математиката примерно! тва че някои се е насрал не значи че всички които взимат ще посрещат утрото в кенефа. то има и  хора дето от 1 литър прясно мляко ги избива рядкото  мен примерно така ми деиства риба и протеин хаха  :lol:  просто  се опитвах  да помогна на юнгича преди да почнете да ме изпитвате по фармакология  :P

07.01.06
20:29

момчета взехте ми малкото акъл които имам :shock:
и като прочетох тези работи направо ми настръхна четината :lol:
маи ще взема да си купя сдно гумено топче и при глад
дъвча и това е  :twisted:
между другото преди малко дебелата ми жена ми каза за някакво
лакарсто ЛАСИКС което струвало 4-5лв и потискало апетита
обаче аз за първи път го чувам,тя и неините дебели приятелки
постояно търсят магическата отвара за отслабване :lol:  :lol:  :lol:

Сори, увлякох се по лекарствата. Връщам се към добавките - решение е фетилаланина на Мусаши - http://musashibg.com/products/images/fatburners/73.htm само не мога да кажа как действа. Ако някой е пил да си обади.

GO

08.01.06
23:21

[quote author=“iunga”]момчета взехте ми малкото акъл които имам :shock:
и като прочетох тези работи направо ми настръхна четината :lol:
маи ще взема да си купя сдно гумено топче и при глад
дъвча и това е  :twisted:
между другото преди малко дебелата ми жена ми каза за някакво
лакарсто ЛАСИКС което струвало 4-5лв и потискало апетита
обаче аз за първи път го чувам,тя и неините дебели приятелки
постояно търсят магическата отвара за отслабване :lol:  :lol:  :lol:

В аптеките продават някви хапчета МАЗИНДОЛ които супер много подтискат апетита не ти се яде 10 часа обаче има много странични ефекти

08.01.06
23:38

Овесени ядки с мляко в големи количества - подтискат апетита за бая време. Само трябва да се дъвчат добре.

BO

09.01.06
12:32

Виж,неискам да те разочаровам,но при спиране на цигарите подсъзнанието замества навика от пушенето с нещо друго.Нети се яде защото си гладен, а защото ти се иска да слжиш нещо в устата си.Поне при мен е така.Аз непуша от доста време и още немога да се преборя с този проблем

12.01.06
20:38

възможо ли е да съм си променил метаболизма качих
7кг но сега си стоя там и съм долу-горе добре
ям като съдран но си стоя около82кг
след 2-3седмици  ще ви пусна и снимки и снимки отпреди
за да рзберете за кво става на въпрос

13.01.06
14:34

[quote author=“Gokor”]
В аптеките продават някви хапчета МАЗИНДОЛ които супер много подтискат апетита не ти се яде 10 часа обаче има много странични ефекти

Ако не се лъжа го спряха преди много години, точно заради страничните ефекти!

13.01.06
20:40

това дето ще го напиша е доста гадно но които  иска да не чете
видях едно клипче на един телефон как една се изака на един във устата
еи това като го видиш може и 5дена да не ядеш  :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1