Cytomel- T3 ???

Темата е заключена.

10.01.06
03:05

Някой може да даде инфо за този продукт!!!???
Става ли да се ползва за релеф!?

10.01.06
08:57

това е тироиден хормон(произвежда се от щитовидната жлеза и управлява метаболитните процеси) съвета ми е да стоите далеч от него.

10.01.06
11:00

доста рядко влизам в забранени медикаменти ама специално за тоя хормон знам че е по-добре да не се пипа.имаше една тема намери я и там пишеше много подробно за него и пагубните последици от използването му

10.01.06
16:28

Не мога да намеря никаде тема за този продукт.

HR

10.01.06
16:33

[quote author=“lukabrazy”]това е тироиден хормон(произвежда се от щитовидната жлеза и управлява метаболитните процеси) съвета ми е да стоите далеч от него.

Мда, така си е. Опасничък е!

ST

10.01.06
20:26

направо може да забравиш за т3
първото което е ако не знаеш как да го ползваш води до пристрастяване и наи много да останеш жив скелет

10.01.06
21:01

Това е нещо като терминатор за щитовидката ти :)

10.01.06
21:32

Е хубаво всички викат лошо лошо, ама дайте инфо само едно и също си говорите...
Дайте линк с инфо какво точно прави!

10.01.06
21:59

Пусни един сърч в гугъл.Или очакваш някой друг да ти свърши тая работа? :)

10.01.06
22:22

Пускал съм ама нищо не намира!!!
Незнам английски също

10.01.06
22:23

Т3 не се взима от такива като тебе бе пич! Като не знаеш за него нищо, ти препоръчвам да си останеш в неведение и да си го избиеш от главата - за твое добро е :wink: !
Иначе инфо за Т3 има мноооого из нетеца! Само да не те мързеше толкова!

10.01.06
23:30

няма ли тема по въпроса в форума?
Ако няма ще ви понапиша малко

11.01.06
00:28

Бях писал преди време в една тема за Т3 - трябва да я потърсите.

Както вече ви се каза по-добре се откажете от Т3. Опасен е дори за доста напреднали. Всъщност според мен употребата му е неоправдана. Има препарати които не са толкова опасни, а дават добри резултати.

Иначе в нета има доста инфо за Т3, но повечето е на англ.

SO

11.01.06
01:15

[quote author=“lukabrazy”]няма ли тема по въпроса в форума?
Ако няма ще ви понапиша малко

ако ти е удобно... но освен медицинските сведения кажи и на малко-по разбираем език с няколко думи :).

13.01.06
15:50

В тази тема няма никакъв смислен отговор. Всеки пише като 13 годишен. Като ви питах какъв е този прдукт не ви питах дали да го взимам или не. Просто обяснете ако знаете точно какво прави какви са резулататите от него на какво вреди и как се взима и за какво се взима. В нета има инфо обаче незнам английски затова би било добре някой който знае да напише тема за да знаят и останалите за какво става въпрос!!!

13.01.06
17:48

А ти на колко години си ? :)

13.01.06
18:20

Ако не те е толкова мързел провери във форума има поне 10 теми за цитомел

13.01.06
19:26

И това време ,което отделяш за развитие на мързела си ,го инвестирай в учене на наглийски например :) От мен да знаеш по - полезно е от хормонознанието :)

ST

13.01.06
23:53

така т3 се предписва на хора с хипофункция на щитовидната жлеза
при използването на т3 от здрав човек се подтиска функцията на щтитовидната жлеза както при всички други хормони кат ги ползваш те подтискат саответната жлеза обаче има опасносност да се пристрастиш кам тоя хормон (незнам К’во точно представлява зависимост акам него) ам кат се пристрастиш
колкото повече го употребяваш толкова повече отслабваш почваш да гориш първо мазнини после мусколи и така на там
оставаш жив скелет

14.01.06
13:45

И къде сте я скрили тая тема дето толкова много информация имало в нея че ми стана интересно :) ? Писах в търсачката Цитомел, Cytomel, Сайтомел, Ситомел, T3 и не излиза нищо повече от тази тема в която пиша в момента..

14.01.06
21:51

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=10967

Още искаш ли?

16.01.06
10:53

отиди на http://www.bodybuilding.com/fun/catcytomel.htm, там ще намериш достатъчно детайлна информация

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1