22.05.15
13:50
Здравейте! Някои от вас ме помнят, други - не. На кратко ще си изпея историята: Исках да имам изваяна фигура и определено тегло - достигнах ги, но реших, че не ми е достатъчно и почти се сблъсках с анорексията. Стигнах 42 кг, при ръст 173см. Знаете какви неща се случат с организма в такъв момент. Миналата година изведнъж започнах да качвам. Стигнах приемливо тегло, започнах режим и тренировки, но уви - продължих да качвам. Сега съм 63-4-5 кг. Като цяло не звучи зле за височинaта ми, НО корема и паласките сa ужасни. Никога е съм имала дори и преди, когато съм била на тези килограми. Тренирам доста, движа се много, но ... На 02.02 реших да спра цигарите и започнах затегнато НВД... е нищо..нито грам, нито сантиметър, нито видима разлика... Може би проблема беше, че не се храних много редовно, а от зареждащите дни изпитвам СТРАХ. Сега съм намалила тежестите, тъй като тренировките с големи тежести не ми вършат особена работа на този етап. Наистина краката ми лесно се поддават и наедряват... а и без това са едри, трябва да се изчистят и в комбинация с паласките изглежда неестетично. Няма да ви отегчавам повече. Целите ми са:
- красиво тяло
- психическо здраве
- да спра да изпитвам страх от храната
Възраст:20
Ръст: 173-4
Тегло: около 63-5 - на кантара няма скоро да се качвам, може би ще се измеря със см... просто видя ли ги тези цифри изписани на кантара, позаспалата в мен анорексичка ще се събуди и пак ще трябва да я укротявам...
Този път ТРЯБВА и ЩЕ успея!!!
Благодаря за отделеното внимание! ХУбав ден :)
Темата беше редактирана от Fighter на 23.05.15 12:50.
+1 за махането на кантара, поне на първо време.
Ако си податлива на такива автопровокации като с кантара и ‘страх’ от зареждащи дни, по моето скормно, непрофесионално, лично мнение ‘затегнато’ НВД не е най-доброто за теб - помисли си може би за РБД. Успех с целите. :)
BGDN, благодаря за включването! :)
22.05.2015 - нетренировъчен
Кардио - 30 мин. на гладно (трябваше да тренирам, но се успах, а и имам зверска (muscle)мускулна треска на странни места, на които досега не съм имала :Д )
13:15 - 4 белтъка + 1 яйце + 50гр. сирене = омлет, 1 домат, лъжица грах
15:00 - ябълка
19:00 - зелена салата с малко шарлан и оцет, 200 гр. пилешко филе, лъжица грах
P.S. всяка сутрин пия топла вода с лимон, веднага след ставане.
Мнението беше редактирано от Fighter на 22.05.15 20:04.
23.05.2015
Станах към 12:15 и директно се изстрелях към фитнеса:
Разгряване: 5 мин. кростренажор на макс. скорост и 20 клека с отскок
3 кръга:
1. мъртва тяга с лост /20кг./ х 18, 20, 17
2. клек с лост х 20, 16,18
3. придърпване на горен скрипец с тесен хват @25кг. х 20
3 кръга:
1. раменна преса @3 кг. х 20
2. хиперекстензии с диск 5 кг. х 20
3 кръга:
лицеви опори х 12
кръгове с крака във въздуха от колянна опора (не мога точно да го обясня)
глутеус ритник 1 х 25 на крак
глутеус мост 1х 30
тук имаше и други от постелка, но не им знам имената, а и мисля, че не са супер значими, но винаги си ги правя
Корем 6 х 30
Пътека - 4 спринта по 30-40 сек.
Разтягане
Не правя никакви почивки между упражненията и изпълнявам всичко максимално бързо и динамично!
Едит: Никаква сила и енергия, за това и упражненията са по-малко, както и кръговете . Пулса ми се вдигна прекалено и едвам си поемах въздух, за това и кардиото е малко.. прекалено много се разтреперих и ми се догади... Утре повече...
Манджарето:
16:00 - 200гр. пилешко, салата зеле и моркови
21:00 - 200гр. пилешко. краставица, домат и чушка
Мнението беше редактирано от Fighter на 23.05.15 21:53.
23.05.15
23:14
Храната ми се вижда крайно малко за трениращ човек... пък и за не трениращ. Хайде, първият ден става ама днес.. не може само на пилешко и краставица :D
Теди, права си.. Гладна съм, но не ми се яде нищо и си ям пилешкото ... кифленски истории ...
Мнението беше редактирано от Fighter на 23.05.15 23:39.
24.05.15
10:38
казано от Fighter на 23.05.15, 21:50:
Станах към 12:15 и директно се изстрелях към фитнеса
Никаква сила и енергия, за това и упражненията са по-малко, както и кръговете . Пулса ми се вдигна прекалено и едвам си поемах въздух, за това и кардиото е малко.. прекалено много се разтреперих и ми се догади... Утре повече...
Манджарето:
16:00 - 200гр. пилешко, салата зеле и моркови
21:00 - 200гр. пилешко. краставица, домат и чушка
Храната ти в най-добрия случай едва достига 1000 калории, с половината от които вероятно си се сбогувала, след тази тренировка.
Не очаквай да имаш сила и енергия с това хранене.
Салатата може да ти напълни стомаха и да се чувстваш сита, но това не означава, че си нахранена. Намери си калорични храни, защото няма да ти се налага да преборваш някакви нечовешки количества храна, за да си в калориен баланс. Такива са ядките, фъстъците, таханите, фъстъченото масло, маслата изобщо, кокосът, сушените плодове и зърнените продукти, например. Ще са ти от полза. Събуждаш се в 12 часа и вместо да търчиш до фитнеса, направи си закуска (ако разбира се не ти е проблем да ядеш сутрин). Яж яйцата цели.
Късмет.
Saudade, благодаря за включването!
Най-скандалното е, че аз осъзнавам, че храната ми е малко и така няма да постигна нищо. Но водя една вътрешна борба, щом стане въпрос за хапването. Знам, че не е правилно да се яде прекалено малко, но пък като ям малко решавам, че по-бързо ще стигна желаната визия, (пълни глупости). Това е и една от причините да си направя дневника, надявам се поне като чета храната си и чета дневниците на дами с прекрасно телосложение да ми се набие в главата, че наистина храната прави борбата ! Най-интересното е, че аз на някой, който не се храни достатъчно чета лекции, относно икономичен режим, йо-йо и прочие , а за себе си правя точно обратното. Иначе съм добра в даването на съвети (tmi) мдамм... всичко е в главата!
Мнението беше редактирано от Fighter на 24.05.15 12:06.
24.05.2015 - нетренировъчен
12:00 - пиле със зеле /~80гр. месо/
17:00 - студено капучино (със символично количество мляко)
18:30 - зеленчуци на плоча /тиквичка, патладжана,лук, морков/
21:00 - 150 гр. пилешко, 1 панирана чушка, като старателно остраних панировката
Уж вчера нищо не направих, но пак имам МТ .Преди се оплаквах, че нямам, но откакто правя тип кръгови тренировки, динамични и без почивка пак си ги усещам на следващия ден. Това е добре :)
25.05.2015
Тренировка на гладно /13:00/
Беше фраш в залата и започнах с кардиото:
20 мин. пътека - тичане със скорост 10,5 и ходене под наклон 15 % със скорост около 6,5
10 мин. кростренажор на макс. скорост
50 клека
повдигане в страни х 30 на крак
4 кръга:
клек с гира 10кг. х 15
повдигане на крака от лег х 13
4 кръга:
бедрено разгъване @15кг х 20
придърпване на горен скрипец с ш.х. с редуване пред гърди и зад @20кг х 20
4 кръга:
придърпване на горен скрипец с ш.х. пред гърди @20кг. х20
гребане с 2 гири по 3 кг х 20
4 кръга:
сгъване за бицепс @ 2 х 15
кик бек @2 х 15
лицева опора 3х10
корем 5х20
Разтягане
Отново без никакви почивки и максимално динамично. За това тежестите са ниски и повторенията не са като за такава тежест.
Храната:
15:45 - 250гр. пилешко, 1/4 порция готвено зеле, 2 пилешки хапки от китайския /отдавна не бях яла, заболя ме стомаха/
20:00 - 2 лъжици някаква зеленчукова манджа, която не ми допада особено и хапнах половин ябълка.По-късно сигурно ще изям още 1.
Нещо нямам апетит... чудя се дали не съм се забавила метаболизма или е просто момент?
ЕДИТ: 1 яйце + 2 белтъка и малко след това ябълка
Мнението беше редактирано от Fighter на 25.05.15 23:32.
26.05.2015 - нетренировъчен
13:00 - 250гр. пилешко, броколи с маааааалко масло
16:30 - 2-3 резанчета ябълка, 20гр. ядки
19:00 - 200г. пилешко, зелена салата, тиквичка на скара
Мнението беше редактирано от Fighter на 26.05.15 19:16.
27.05.2015
Както и да звучи, не си помня добре тренировката... знам, че беше към 9 на гладно /пих Окси и Л-карнитин/ и започнах с 20 мин. кростренажор. Правих скрипец, 2 упр за рамо, 2 за трицепс, клек със СТ, тяга с лост, добро утро с лоста, символичен брой коремни преси, упражнения на постелката и си повисях на лоста. По 3-4 серии, средно по 20 повторения + серия до отказ, без почивка и бързо темпо. Повисях си доста на лоста, поразтегнах се и потичках малко. Едвам се прибрах и до късния следобед нямах сила да ходя и ми беше супер тегаво (tmi)
Иначе храничката си беше стандартна:
12:15 - 200гр. пилешко, половин домат и толкова краставица, зеленчуци на плоча (колкото да се каже, че съм ги пробвала)
14:30 - 30 гр. ядки
16:00 - кафе с мляко и канела
19:30 - 200гр. пилешко, 2 домата и 2 краставици + шарлан и оцет
Мнението беше редактирано от Fighter на 27.05.15 22:08.
И аз да кача някоя друга снимка.... Ето големия проблем: корема! Примирих се с по-едри бедра, само от вътрешната страна да ги изчистя, малко целулит и бричове и съм готова, но все пак нещата стават бавно... А корема - 5 месеца супер нисковъглехидратно хранене, никакви забежки и никакъв резултат. Може да има някакъв съвсеееем, съвсеееем минимален. Нямам нищо против дупето (не си личи добре) и бедрата, но корема и паласките прецакват всичко. Давайте идеи, моля ви!
П.С. Не ме бива в снимането в огледало, простете за невежеството ми! (giggle) Това са най-добрите кадри :D
Мнението беше редактирано от Fighter на 28.05.15 12:17.
28.05.15
12:05
Аз не виждам от снимките проблем с корема. Много добре изглеждаш!
Благодаря, Теди, но за съжаление не е точно така.. Стои издуто, не е плоско, готино коремче, а и без дрехи и някак, все едно виси леко и се подава напред. Знам, че имам и кожа, но си има и за сваляне. А и на снимката на краката отпред се вижда нагоре паласките как се подават и ми придават ненужен обем.
Мнението беше редактирано от Fighter на 28.05.15 12:17.
Супер си на снимките, а и наживо си супер.
Все пак, за корема—нещо интересно: чела съм, че за плосък корем са нужни мощни крака, защото мускулите на краката са големи и горят и мазнините на корема хаха нещо такова, също, че мускулите на краката и задника са най-важните за жените, спокойно могат да тренират само тях! Това в един доста голям и интересен труд, който чета, казва се “Strong Curves”.
За да имаш плосък корем, трябва да тренираш крака :D
Най-вече скуотс, упражнения за глутеус—по много, всеки ден. Това е истиата за плосък женски корем, според мен.
Опс, малко се римува даже хах Тия коремни мускули искат основа! :-)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 28.05.15 21:58.
Кико, danke schon! Това за краката и корема е най-хубавото нещо, което съм чела от доста време. :D
Не писах последните дни, защото нямах много време за лаптопа, а от телефона е супер неудобно. Като цяло от сряда насам, всеки ден тренирам.
- Не знам дали си внушавам, но от както тренирам повече гърди, сякаш гърдите ми са пораснали. По-обемни са някак, което много ме радва. Мисля, че флайса няма да бъде пропускан вече.
- Мисля и да тренирам дупе всеки ден до края на месеца. Смятам, че ще се отърва от целулита по-бързо, а и искам да го закръгля напълно и още малко обемче. Обаче ще правя по-изолиращи, понеже краката не искам да ги включвам много във всяка тренировка, че те наедряват заедно с д-то, а не търся точно този ефект. Отворена съм за всякакви идеи (?) :D
-Ръцете са ми поотслабнали, рамото се оформя доста добре, но тоя трицепс нещеее и неще да се прибере! Имам и отпусната кожа, която искрено се надявам да се прибере без оперативна намеса :( Отново, ако някои има предложения и идеи, моля да ги сподели с мен....
Хубав ден ! (sun)
02.06.2015
Към 12 на гладно :
20 мин. ходене на пътека със скорост около 6 под наклон 15 %
2х следния комплекс:
Джъмпинг Джак х 30
Високи колене х 20
Клекове СТ х 20
Подвигане на крака от стенд х 20
Джъмпинг джак х 30
Високи колена х 20
Преса върху швейцарска топка х 20
Клекове СТ х 20
Крака от стенд х 20
Планк 1 мин.
Сумо клек с повдигане на крак встрани х 20
След това правих още подобни, забавни комплексчета, но не си спомням с точност какво включваха...
Храната:
14:00 - 150гр. пилешко с броколи и многоооо малко кашкавал; домати и краставици; 1 кюфте от тиквички
19:30 - тука прекалих: почти 500 гр. пилешко, домат и половин чиния от някаква манджа от праз и зелени чушки
22:00 - праскова и доста череши
03.06.15
12:45
казано от Кико Сан на 28.05.15, 21:53:
Най-вече скуотс, упражнения за глутеус—по много, всеки ден. Това е истиата за плосък женски корем, според мен.
Съгласна съм с мнението ти, Кико, но точно с цитираната част не. Една мускулна група трябва д апочине 48ч преди следващата и тренировка. Клек всеки ден само ще и надуе краката и няма да има никакъв ефект от многобройното клякане :)
Ами аз вече 7ми ден включвам дупето във всяка тренировка и за сега съм доволна. Даже отслабването се позадейства. Ще видим по натам. Ако усетя, че краката поддават по-бързо от д-то, ще прекратя експеримента.
И нещо мъничко за четене, изключително истинско. Всички трябва да се замислим как се отнасяме към тялото си и да бъдем в синхрон с него за да бъдем здрави, красиви и щастливи :)
http://spisanie8.bg/новини/психология/3456-аз-съм-тялото-ти-чуй-ме.html
03.06.2015
Пак се успах.... (dull) Трябваше да стана в 8 за да тренирам, но алармата не успя да се пребори с мен и по чудо станах в 10:30, като ми звънна телефона...иначе до 12 не ми мърда. Трябва да си оправя режима на спане. Едвам заспивам преди 3-4-5, а ако заспя - към 3 се събуждам и до 6-7 сън не ме лови... Та по същество:
Тренирах на гладно:
10 мин. кростренажор и клекове СТ за разгрявка
6 серии:
клек с лост /20кг/ х 20,20,18,15,12
горен скрипец с широк хват пред гърди 3х20@25
горен скрипец с широк хват зад врат 3х20@20
3 серии:
бедрено сгъване @15 х 15
флайс @5 х 15
3 серии:
повдигане встрани за рамо @3 х 15
раменна преса @3х 15
3 серии:
хиптръстери СТ х 20
гребане @4 х 15
Клек СТ със пружиниране долу х 10
хиперекестензии от шв. топка 3 х 20
лицеви от топка 3 х 12
корем х 100
планк 2х40сек.
разтягане
Само за това имах време днес. Излишно е вече да се обяснявам, че не правя почивки и се старая да постигна голям интензитет :Д Ще вписвам само, ако тренировката НЕ е била на този принцип.
Манджарето:
13:00 - 180гр. пилешко, много зеленчуци на плоча
17:00 - 5 бадема
17:45 - огромна ябълка
21:00 - 150гр. пилешко, яйце, маруля
Инсталирах си крачкомер, който уж и изразходени калории показва... не знам доколко да му вярвам. Днес съм изминала почти 14км, т.е. около 20 000 крачки, с които съм изгорила 600 калории...
Мнението беше редактирано от Fighter на 03.06.15 23:38.
04.06.2015
10-11:00 - тае бо
12:30 - 180гр. хек, 2 краставици
20:00 - готвено - 200гр. пилешко, зелени чушки и лук
Според педометъра съм изминала 12км. :Д
Мнението беше редактирано от Fighter на 04.06.15 22:08.
В посочената от теб статия http://spisanie8.bg/новини/психология/3456-аз-съм-тялото-ти-чуй-ме.html
ти спазваш ли точка 7 ?
Мнението беше редактирано от Yukki на 05.06.15 08:26.
05.06.15
16:24
Как си обръщаш крачките в км ? Аз ги разделям на 2 ;д
Yukki, аз мй съм на автопилот, но наистина рядко ми се дояжда нещо по различно от месо и зеленчук... напълно съм се сляла с нисковъглехидратната (giggle) Отчитам го като грешка на моменти :)
Ая, самото приложение изчислява километри, крачки и калории. Но не е делено на 2, повече са километрите :P
Иначе, ето какви ги свърших днес:
Тренировка /кардио/ на гладно в 10:
20 мин. ходене под наклон 15 % със скорост около 6
табата: клекове - 10 интервала х 20 сек.
суинг с 5 кг. - 10 х 20 сек.
напади назад с подскок х 15 на крак
лицеви опори от швейцарск топка х 20
ритници в страни
сумо клек с топка 3х20
стискане на топка за вътрешната част на бедрата 3х10 /по 20-30 секунди задържане/
повдигания за външна част
повдигания за вътрешна с гира 3 кг.
корем - около 150
разтягане
Храната :
12:15 - 200гр. бутче, краставица, 2 с.л. зеле
14:30 - ябълка
16:00 - 50гр. бразилски орех
19:30 - малка салатка с 1/4 домат, толкова краставица, листо маруля, 30 гр. бекон, яйце; някакви мънички тестени неща (blush) , беше много малко, само за пробата!
21:30 - 1/2 тиквичка, 150гр. пилешко, половин кюфте
Днес си похапнах!
И един въпрос: Според вас, би ли могло приемането на твърде малко калории да саботира отслабването, най-вече в корема???
Добър вечер!
През уикенда нямах възможност да пиша. Събота не тренирах, храната беше стандартната за мен /казах си, че ще ям повече, но нещо нямах никакъв апетит/. Неделя направих опит за трен. но си останах само с 30 мин. пътека под наклон 15% и даже за коремни нямах сила. Храната беше 4 белтъка, плодове, няколко лъжици боб за проба и едно фрапе.
Днес сутринта трябваше да давам кръв и реших да отида на фитнес следобяд, но нещо ми се случва с краката. Май е задържане на течности. Адски много ми натежава, усещам болка и парене в долната част на крака и някак си все едно кожата ми гори. Супер дискомфортно е и мнооооого ми тежи - убива ми целия ентусиазъм и енергия, а като се опитам да тичам или нещо подобно ме боли. Та мисля Хидролекс или нещо подобно да си взема. А храната днес е:
11:45 - хек, домат, общо 200гр. тиквички и патладжани
14:00 - 15:00 - ябълка / на няколко пъти/
18:00 - зеле с малко пиле; домат
19:00 - половин ябълка, няколко череши
Мнението беше редактирано от Fighter на 08.06.15 19:30.
09.06.2015
10-11 - Тае Бо
12:30 - пилешко филе, няколко хапки свинско от гювеч, краставица
16:30- тиквичка суров, 4-5 бадема, няколко хапки ябълка
20:15 - половин печена тиквичка, яйце, пилешко кюфте и малко пил. месо
11.06.2015
10-11 -Тае бо
13:00 - 3 белтъка, половин жълтък, броколи, карфиол, 20гр. кашкавал,
20:00 - 100гр. хек, 100гр. пилешко, краставичка
20:30 - диня - около 300гр.
Привет!
Последните дни си похапнах малко повече въглен от обичайното за мен. И отново доказах нещо, което знам отдавна, а то е че имам висока въглехидратна толерантност и с въглехидрати отслабвам. Колкото и да звучи странно, мазнините ме държат в застой. Отделно, че не ми се доспива въобще от ВХ - дават ми адски много сила и енергия. Заедно с професионалист установихме, че задържам адски много вода (не че не си го знаех). Най-странното е, че ръцете и ходилата ми не се надуват, а около колената, горната част на бедрата, паласките.. и то за часове. Събуждам се някак си с 5 кг. по-слаба, отколкото съм на обяд? Хапна ли нещо и веднага се надувам. Последните 3 дни ям основно ориз, боб, плодове и телешко. Около колената забелязвам, че е поспаднала водата, което отново противоречи на теорията, че от въглехидратите се задържа вода. Та аз 6 месеца не съм яла над 50гр. ВХ, пия страшно много вода, сол не консумирам... никакъв шанс... То и целулит всъщност нямам сутрин, но с напредването на деня се набраздявам (giggle) Както и да е , ще премисля храненето си. Знам само, че глутен и млечни няма да доближавам. За ориза и картофите ще преговарям.
Иначе съм много щастлива. Без причина и нищо не може да ме ядоса. Примам всичко по нетипичен за мен начин, абсолютен непукизъм, чак се притеснявам за себе си. :D Нооо дано е за хубаво (sun)
Мнението беше редактирано от Fighter на 16.06.15 00:03.
И аз съм забелязала, че сутрин изглеждам по-стегната навсякъде, без видим целулит и с напредването на деня всичко ми се разплува, надува и забелязвам целулит в същото огледало, на същата светлина. НЕОБЯСНИМО за мен, но абсолютен факт! :D Не е честно просто!
Много се дразня, като нямам редовен достъп до лаптоп и не мога да си попълвам дневничето! :(
Вчера си направих първата официална тренировка на открито :Д Такава мускулна треска не съм имала от години сигурно (rock)
В общи линии тренировката оредставляваше:
3 обиколки на стадиона
3 кръга:
клек с подскок х 10
сумо клек с повдигане на крак встрани х 20
напади с подскоци х 20
ходещи напади х 10 м
странични ходещи напади х 10м
кофички на пейка х 20
3 спринта х 50м ( за пръв път ги правя на открито, на пътеката издържам много повече)
5 мин. стълби
глутеус ритник х 20 на крак
глутеус мост х 30
ритник встрани от колянна опора х 20 на крак
иии още 3-4 подобно, но не мога да го опиша
5 мин. стълби
женски лицеви 3х 15
корем - около 200 общо (различни видове)
2 обиколки
Не изглежда много , а и не е, но на открито наистина ми е по-различно и не съм свикнала. Можех още, но нямах и много време.
Преди тренировката пих кафе + Л-карнитин и имах ужасно сърцебиене. И то не, че ми биеше бързо сърцето, а силно. Не можех и въздух да си поема заради това иии май това е причината да ми се е сторило толкова натоварващо.
От няколко дни пия Шуслеровите соли, номер 5,9,10 - това е комбинацията за отслабване. Ще следя дали ще се повлия от тях.
От април не ми е идвало(dull) Тъкмо се изкефих, че се е регулирал напълно, понеже от октомври до април си беше точен и протичаше напълно нормално, ама сега йок... ходих на лекар, но по друг въпрос ииии стигнахме до извода, че все пак имам нещо хормонално, което не е в ред и разваля дисциплината, та реших на своя глава да си взема масло от Вечерна иглика. Чувала съм доста добри отзиви. Не искам да се блъскам с някакви гадни хормонални препарати, поне игликата, ако не помогне няма да навреди. А пък и не за да пия нещо по-сериозно трябва да си направя изследвания да видя от къде точно идва проблема, а честно казано в момента не ми се дават 200+ лева и въобще не ми се занимава. Само ще ме обремени, ще започна да го мисля и ще си докарам някоя нова болежка от самовнушения (punch)
А ето какви ги свърших днес 18.06:
10-11 - Тае бо /скандално, довърши ме!/
12:30 - 150гр. пилешко, остатък от салата с айсберг, демек 5 вилички и един домат
15:30 - 2бр. пекан, няколко мънички хапки от разни сушени плодове за дегустация
17:30 - пилешко 100гр, разни зеленчуци, стори ми се, че има и малко соев сос...
19:30 - 50гр. диня, 3бр. пекан
Мнението беше редактирано от Fighter на 18.06.15 21:11.
19.06.2015 - Нетренировъчен
Храната:
10:30 - 2 белтъка (жълтъците се разляха), 30гр. пуешко, мъничко питка от лимец /символично/
13-15 - 40гр. пилешко; 2 кайсии; много диня
19:30 - пил. бутче без кожата, 2 лъжици кавърма
20:30 - 2 шепи череши и малко пъпеш
Откакто си хапвам повече плодове и въглехидрати като цяло, отслабването се позасили...много съм щастливаааа (sun)
Държа да отбележа, че онзи ден получих най-хубавия си подарък от доста време насам - книгата “Strong curves” на Бет Контрерас. Благодаря ти, Кико Сан! Пише много полезни неща, наистина д-то не трябва да се щади :D Има и няколко програми, така че скоро започвам тренировки по книгата :)
20.06.2015
Сутринта станах и тръгнах към фитнеса, но бях адски гладна и все пак реших, че ще ми мине, като започна да тренирам. Да, ама по пътя ми се догади от глад, заболя ме главата, зави ми се свят и реших да хапна. Купих си един банан прибрах се и си направих бананови палачинкиии (h) След това към 11:30 отидох да си тренирам :
20 мин. корестранжор
клек с лост /20кг/ - 3х25, 22, 18
горен скрипец с тесен хват - 3 х 25, 22,28
мъртва тяга @30кг. - 3 х 20, 15,12
флайс @4кг. - 3 х 20
едно дето не му знам името - на лежанката, двете ръце събрани пред гърдите и отиват назад @6кг - 2х 15
бедрено разгъване - 2 х 20
подвигане настрани за рамо @2 - 2х12
повдигане напред @3 - 2х12
раменна преса - 1х30
кик бек - 2х30
бицепсово разгъване - 2х20
хиперекстензии х 30
10 мин. пътека със скорост 8,6 км/ч
отпади с подскок при смяна х 20
клек с подскок х 10
стискане на топка за вътрешно бедро 10 х 10 сек.
глутеус мост х 30
глутеус ритник х 20
корем х 150
планк 2х 30
разтягане
висене на лост
Храната:
10:00 - палачинки - банан, яйце + 2 белтъка, ванилия, 50мл. мляко , чаена лъжичка дом, сладко от ягоди
15:00 - 30гр. пилешко, 2 резана суджук на скара (скромно), 1/2 купичка пил. супа - предимно фиде
Вечерята е неясна все още. На рожден ден ще ходя, но в нас има спаначени кюфтета, таа ако огладнея преди да излезна ще ги изпробвам, ако не - ще видя какво ще е... :))
Вчера, в крайна сметка изядох едно спаначено кюфте, а след това унищожих половин мини бутер баничка, половин парче тора, 1 бисквитка с нещо, 2 оби. бисквити слепени с нещо като мед и киви, и 2 плодови шишчета (общо 100гр. плодове - киви, портокал, банан) поръсени с цветни пръчици :D
А днес 21.06 , правих 1 час кардио на гладно: 30 мин пътека - 10 мин. под наклон 15 % + 20 мин. тичане със средна скорост около 8,5 км/ч със гирички и 30 мин. кростренажор
Храната досега е :
12:30 - 4 спаначени кюфтета (вътре са с малко амарант и сирене) с 3 лъжици кисело мляко
17:00 - 2 к. пилешка супа
19:30 - малко готвено зеле; шепа череши
Мнението беше редактирано от Fighter на 21.06.15 23:06.
22.06.2015
Тренировка:Кардио на гладни сутринта + тае бо вечерта
Храната:
12:30 - половин купичка пилешка супа, няколко череши
13:30 - шишче, салата зеле и моркови
18:00 - 2 панирани пил. пръчици, много мънички; купа диня
23.06.2015
Днес на тренировката по тае-бо видях едно момиче, което не бях виждала повече от година. Не успя да ме познае. Първо ми каза, че много съм се променила. А след това - “извинявай, но ти здравословни проблеми ли имаш, че толкова си напълняла?” . Отговорих и, че просто така се е случило. Тя няколко пъти ми пожела да успея да отслабна пак и едно такова съжалително ме гледаше.... почувствах се отвратително! На всичкото отгоре бях задържала пак вода, надух се като балон, и нямах сила да се мърдам, толкова ми натежава... :@ И незнам как и от какво, но бях екстра и точно за няколко часа се надух от яко, особено в корема, гърба, паласките. Както и да е, купих си Хидролесс, дано свърши работа, че ми писна. Скоро заминавам да работя на морето. Трябва да оправя положението.
Храната:
10:00 - палачинка - половин банан, яйце + 2 белтъка; ии малко пъпеш
14:00 - пил. бутче, домат, краставица с лъжица зехтин
17:00 - 2 яйца; купа диня
19:30 - Тае-бо
Даа, даа прекалявам с въглехидратите, а протеина ми е мизерен. Като тренирам вечер винаги така се получава. Следващите 3 дни ще тренирам сутрин и ще ми е по-организирано храненето. Смятам да доближа въглена до 0. :)
24.06.2015
8:30 - 2 яйца; 1/2 банан
09:30 - 12:00 - тренировка /на стадиона/
13:30 - 150гр. пилешко; броколи; кашкавал за вкус - не повече от 20гр.
18:00 -бяло фрапе
20:30 - 1/2 супа топчета; консерва риба тон в собствен сос
Калории: 1142 Б:120/М:64/В:41/
Калориите пак са ми прекалено малко, ноо поне протеина е на ниво. Малко по-малко преживявам страха си от храната (sun)
Тренировката:
2 обиколки на стадиона
[color=blue]2 кръга:
клек със скок х 15
напади с подскоци х 20
сумо клек с повдигане на крак при изправяне х 20
напад с навеждане напред и повдигане на крака назад - х 15
клек встрани с повдигане на коляно при изправяне х 20
нещо като клек с пружиниране на единия крак х 20
3 кръга:
кофички х 15
високи колене х 30
качване с един крак върху пейка + ритник (не знам как точно да го опиша) х 15
бегови: високи колене, жабешко, с прави крака и още няколко невъзможни за описване
стълби 2 х 5 мин.
корем 2х 5 мин.
Мнението беше редактирано от Fighter на 25.06.15 01:01.
Утре заминавам за Слънчев бряг да работя...едва ли ще си попълвам дневника от там, ноо ще го преценя на място. Няма да имам компютър, което е основната причина. Прекрасно лято ви пожелавам, изпълнено с прекрасни емоции. Ако някой има път към Слънчака, да ми пише във фейса да се видим, да си поплажуваме, защо не и да потренираме заедно (sun)
Еооо :)
На морето съм вече близо 2 седмици. Работата ми е свързана с МНОГО ходене. От 13 до 18:30 търчане по улиците и по плажа без почивка ии след това от 20:30 до 23 някъде. Изминавам над 20 км...над 35000 крачки на ден :-D яммм много плодове и зеленчуци, понякога месо, картпфи или нещо готвено от топлите витрини. Като цяло даже и не мисля за храната ии нито веднъж не съм се погледнала ииии казала “офф напълняла съм, тоя корем, тия крака...” Много съм щастлива ии октрих баланса. Минавам само да споделя какво се случва ии да ви пожелая прекрасно лято, изпълнено с прекрасни емоции:))
П.С. Качвам снимка. Близките ми ми обясняват, че краката ми са едри, като на пехотинец, ноо аз не се оплаквам. Е, малко съм се извъртяла и корема ми е излезнал кофти, нооо...тва е положението :Д