Трибестанът кога ...

12.01.06
21:41

Здравеите знам че имаше не отдавна тема за трибестана, но там няма отговор на въпроса ми.
Вече 5 дена го взимам като пия по 2 хапче сутрин,обед и вечер,ама засега никакъв резултат не усещам да има. Нито имам някава сила в повече , нито нищо . Вечер като го пия преди лягане си лягам и си заспивам, никакъв проблем нямам. Не съм и супер възбуден както очаквах :oops:
Просто всичко си е по старомо само дето олекнах с 35лв :(
Някой може ли да ми каже кога започва да се усеща действието му, защото аз след 30 изпити хапчета направо съжелявам че си го взех... или може би аз очаквам прекалено бърз резултат ??

PD

12.01.06
23:47

пич трябва да знаещ че наистина зависи какъф трибулус си зел съшто зависи и от години аз лично го приемам по 3 пъти на ден по 3 таблетки и ми влияе доста добре стига да се преборя с нервите казват че ефекта е наи голям след 4тата седмица на аз още след първите дни го чувствам е не очакваи да станеш супермен от него но наистина помага при тонуса и силата

13.01.06
10:05

Аз пия трибулус на оная фирма Вемо май беше и също не усетих никакъв ефект! Като ги свърша смятам да пробвам трибестан на софарма ако има парички :?  , за да видя дали има разлика....

PR

13.01.06
15:22

[quote author=“krun_oy”]trqa na gladno da go pii6 ima efekt, ama moji i mente da e det si go pital,ei ima efekt kat ebe6 ama za sila ne mnogo , prosto se 4uvstva6 dobree i nadahan:)

ХахаХАха по голяма тъпотия не бях чел... Пълна глупост. Не се пие на гладно!

13.01.06
20:31

Трибестана е на софарма,едва ли ще е менте 8)
Ама се чудя вече дали да взимам пак или 35лв да дам за други добавки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1