12.01.06
22:57
Как ще коментирате наказанието на Сесил Каратанчева , отнемане на точки , наказание 2 години да не се състезава, трябва да върне над 230 000 $ малко множко а
Но правилата са си правила
12.01.06
23:06
И аз мислех да я пускам тая тема :D
Обеснете ми това: как ще зоба нандролон, при положение, че се изчиства за 1 година от тялото? Аз от стероиди не разбирам, но това съм чел. Е?
12.01.06
23:08
Точно manson!И аз от това се заинтригувах..а пък тя каза,че ще се върне още по надъхана :)Иска да ги разкъса
Много и порастна носа след няколко победи. Искам да се развива но не по тоя начин
13.01.06
00:28
На мен стилът й на поведение както и този на баща й ме дразниха. Явно и не само мен и затова може би е хваната. Ясно е, че всички тенесистки зобат яко ама... Лошото е, че на 16 годишно момиче лошо ще се отрази това наказание като психически не знам дали ще издържи.
Не искам да търся виновен, защото станалото си е достатъчно лошо, но това, че заради баща си напусна академията на Болетиери изигра своята лоша роля в развитието на нещата. Ако Сесил още беше под крилото на Ник, нямаше да се стигне дотук, поне според мен.
Грешка беше и, че Сесил се скара с франсетата, понеже не я пускаха да играе при жените докато беше на 15.
Грешка е, че изобщо е ползвала тоя препарат.
Вие ако видите колежките на наща на кво приличат...леле...тръгнали да я обвиняват. Ама Кузнецова наказаха ли я, наказаха я друг път.
Станалото станало. Сега предстой трудното, понеже 2 години извън професионалния тенис, при положение, че точно сега е възраста да се развива и да трупа опит е нещо убийствено. Има нужда от качествен треньор и добър екип. Абе ако е упорита, ще се върне с гръм и трясък, както обеща, ама да видим.
Общо казано държи се надменно едва ли не е №1 в тениса.Напусна школата понеже баща и “повече” разбира :D
Всичко това се трупаше и се стигнадотук според мен
А както каза спортекс Държанието им е отвратително надменно
15.01.06
19:43
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Общо казано държи се надменно едва ли не е №1 в тениса.Напусна школата понеже баща и “повече” разбира :D
Тя не може да си каже и името без тати.Гледах я в едно предаване и е доста куха!Че е добра добра е ама като личност е кръгла 0
[quote author=“JIPSI”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Общо казано държи се надменно едва ли не е №1 в тениса.Напусна школата понеже баща и “повече” разбира :D
Тя не може да си каже и името без тати.Гледах я в едно предаване и е доста куха!Че е добра добра е ама като личност е кръгла 0
Да се виждали някой умен спортист(е има ама са единици), повечето са с 8 клас. А колкото до допинга то във всеки спорт го има, просто е въпрос на време кой кога ще изгори. Тъпото е че в последно време само наши състезатели горят, явно сме ги стреснали останалите нации.
16.01.06
02:20
Да се виждали някой умен спортист(е има ама са единици), повечето са с 8 клас
Е намират се,но наистина са рядкост.
16.01.06
03:04
Едно е да се държиш надменно, съвсем друго е да не си умен (на повечето спортисти това не им трябва, без да се засяга някой). Има голяма разлика.
Мисля, че девойката не е толкова виновна колкото е баща й. това са болни амбиции.
Между другото гледала съм я няколко пъти по ТВ, не е толкова тъпа просто освен в тениса друг опит няма момичето, а и с толкова властен баща какво очаквате.
Лошото е че или ще се нахъса много за тези 2 год. или ще мине в другата крайност. Все пак на 17 и 18 год. се случват много неща, променя се човек много. Дано все пак да е за добро. Спорта е преди всичко за здраве, сила....а не само за пари.