Сесил Каратанчева

Темата е заключена.

12.01.06
22:57

Как ще коментирате наказанието на Сесил Каратанчева , отнемане на точки , наказание 2 години да не се състезава, трябва да върне над 230 000 $ малко множко а

Но правилата са си правила

И аз мислех да я пускам тая тема  :D

Обеснете ми това: как ще зоба нандролон, при положение, че се изчиства за 1 година от тялото? Аз от стероиди не разбирам, но това съм чел. Е?

5C

12.01.06
23:08

Точно manson!И аз от това се заинтригувах..а пък тя каза,че ще се върне още по надъхана :)Иска да ги разкъса

12.01.06
23:43

Много и порастна носа след няколко победи. Искам да се развива но не по тоя начин

SP

13.01.06
00:28

На мен стилът й на поведение както и този на баща й ме дразниха. Явно и не само мен и затова може би е хваната. Ясно е, че всички тенесистки зобат яко ама... Лошото е, че на 16 годишно момиче лошо ще се отрази това наказание като психически не знам дали ще издържи.

13.01.06
20:39

Не искам да търся виновен, защото станалото си е достатъчно лошо, но това, че заради баща си напусна академията на Болетиери изигра своята лоша роля в развитието на нещата. Ако Сесил още беше под крилото на Ник, нямаше да се стигне дотук, поне според мен.
Грешка беше и, че Сесил се скара с франсетата, понеже не я пускаха да играе при жените докато беше на 15.
  Грешка е, че изобщо е ползвала тоя препарат.
  Вие ако видите колежките на наща на кво приличат...леле...тръгнали да я обвиняват. Ама Кузнецова наказаха ли я, наказаха я друг път.
  Станалото станало. Сега предстой трудното, понеже 2 години извън професионалния тенис, при положение, че точно сега е възраста да се развива и да трупа опит е нещо убийствено. Има нужда от качествен треньор и добър екип. Абе ако е упорита, ще се върне с гръм и трясък, както обеща, ама да видим.

13.01.06
21:39

Общо казано държи се надменно едва ли не е №1 в тениса.Напусна школата понеже баща и “повече” разбира  :D
Всичко това се трупаше и се стигнадотук според мен
А както каза спортекс Държанието им е отвратително надменно

M

15.01.06
19:43

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Общо казано държи се надменно едва ли не е №1 в тениса.Напусна школата понеже баща и “повече” разбира  :D

Тя не може да си каже и името без тати.Гледах я в едно предаване и е доста куха!Че е добра добра е ама като личност е кръгла 0

15.01.06
22:51

[quote author=“JIPSI”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Общо казано държи се надменно едва ли не е №1 в тениса.Напусна школата понеже баща и “повече” разбира  :D

Тя не може да си каже и името без тати.Гледах я в едно предаване и е доста куха!Че е добра добра е ама като личност е кръгла 0

Да се виждали някой умен спортист(е има ама са единици), повечето са с 8 клас. А колкото до допинга то във всеки спорт го има, просто е въпрос на време кой кога ще изгори. Тъпото е че в последно време само наши състезатели горят, явно сме ги стреснали останалите нации.

M

16.01.06
02:20

Да се виждали някой умен спортист(е има ама са единици), повечето са с 8 клас

Е намират се,но наистина са рядкост.

SI

16.01.06
03:04

Едно е да се държиш надменно, съвсем друго е да не си умен (на повечето спортисти това не им трябва, без да се засяга някой). Има голяма разлика.

16.01.06
04:43

СЕГА ЩЕ БАЛБУКА 2год.                                              НАДУТА КИФЛА :!:

18.01.06
14:04

Мисля, че девойката не е толкова виновна колкото е баща й. това са болни амбиции.
Между другото гледала съм я няколко пъти по ТВ, не е толкова тъпа просто освен в тениса друг опит няма момичето, а и с толкова властен баща какво очаквате.
Лошото е че или ще се нахъса много за тези 2 год. или ще мине в другата крайност. Все пак на 17 и 18 год. се случват много неща, променя се човек много. Дано все пак да  е за добро. Спорта е преди всичко за здраве, сила....а не само за пари.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1