ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.07.15
21:16

Не, мерси, нямам намерение бавно да се самоубивам.
Пекли сме се семейно през 90-те, защото всички мислехме, че е полезно.
За щастие ми дойде акъла и последните 10 години не съм правила тази грешка. Имам слънцезащитен крем, но избягвам да се мажа, освен в краен случай- ако ще се наложи да стоя няколко часа на открито. 
Нормалната разходка на открито през деня 5-6 км, сумарно към час на ден е напълно достатъчна да ме “зареди” с вит, Д и пр. други, мисля, си аз.

20.07.15
21:17

Чакай сега, да се печеш и да ходиш на море са различни неща. :)

Carbohydrate

20.07.15
21:20

казано от Boby_ на 20.07.15, 21:17:

Чакай сега, да се печеш и да ходиш на море са различни неща. :)

изпревари ме)))...точно така.....а какво удоволствие е да отидеш на море към 18 часа.....който не е ходил, той не знае...

20.07.15
21:20

Аз говоря за пърженето на плажа, Боби. Познатите ми това правят.
Разбрах коментара на Карбо, че ме кани на печене :) Това отказвам. Иначе с удоволствие.
На море ходя, разхождам се по брега, стоя на сянка, туризъм а-у. :D :D :D

Миналата година наминахме към Слънчев бряг през май, преди сезона. Разнообразяване на атмосферата, друг въздух, разходки по  10-15 км на ден. Ходихме до Св. Влас и до Несебър пеша + разходките там. Тренирахме май в единственото училище там -на лостовете.
Иска ми се да наминем към Варна тази есен, пак така- туризъм. :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 20.07.15 21:30.

Carbohydrate

20.07.15
21:22

казано от Queen Cobra на 20.07.15, 21:20:

Аз говоря за пърженето на плажа, Боби. Познатите ми това правят.
Разбрах коментара на Карбо, че ме кани на печене :) Това отказвам. Иначе с удоволствие.
На море ходя, разхождам се по брега, стоя на сянка, туризъм а-у. :D :D :D

Бол шет)))) кой сега се пече)))...каня те на туризъм ;)..

20.07.15
21:33

Нали съм супер подредена- оставям темата за слънцето на предишна страница, а тука да си следя треновете за седмицата. Така е по-пригледно. ;)
Усещам, че съм доста натоварена от напъните уикенда, но направих една лека неангажираща ОФП, да си заслужа вечерята.

20.07
1. набиране подхват 4х5
2. гребане с пудовка надхват 4х12х33кг
3. лицеви опори с раменен хват 4х10
4. глутеус мост с крака на стол 4х15
5. гребане с пудовка подхват 4х10х33кг
6. флайс от лег 4х12х(2х7.5кг)
7. глутеус ритници 4х15 всеки крак

Движение за деня 6 км в адската жега (tmi)

20.07.15
23:53

На Башбунар не е ли хладина за тичане

21.07.15
06:51

Бих тичала само ако ме подгониш :D :D :D

Аз спрях да се мажа - тази година само един единствен път ме намазаха, насилствено и то по раменете и гърба.
Спрях да се мажа, защото миналата година получих ужасен обрив в областта на гърдите най-вече + зачервяване - това от комбинацията между купешки крем и слънце в Турция.

Направих си домашен, но от него нямаше ефект (поне не и за мен).

Тази година се мазах само с масло от ший и кокосово масло. По принцип съм много бяла и изгарям, но за щастие това не се случи сега и кожата ми беше хидратирана. Отделно - не стоя прекалено много под директни слънчеви лъчи.
Бонус - на Тузлата не се изгаря и се хваща много хубав тен благодарение на езерната рапа и действието на калта.
__
Наистина си много красива, Мира!

21.07.15
10:21

21.07
Сън : 23.00-6.00

Как да заспиш, като си си взел “Физика на невъзможното” на Каку ;) Един много лек и приятен начин да научиш какво е лазер, за какво са уравненията на Максуел, докъде са стигнали нано технологиите или изкуствения интелект...
Сутринта се събудих излишно рано ...

Храна:
- 2в1
- 2 фил. Финес с 90 гр, кашкавал
- кафе със сметана и стевия
- 3 смокини , 1 кръгла слива
- пилешки гърди 150 гр. печени + 1 фил. с кашкавал
- салата (сомат, краставица, чушка, зехтин, лимон)
- към 70-80 мл уиски Jim Beam , 1 чаша Фанта ,  чаша студен чай без захар, луканка няма 50 гр. (party) :D :D
- 1 телешка наденичка 80 гр. + гигантски таратор (хидратация, майка :) )

Би трябвало да почивам днес.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 22.07.15 09:15.

21.07.15
19:28

21.07
Без тренировка.
Движение за деня към 4 км.

Празнувахме РД на единия шеф. Пийнах добре, слабо откъм мезета. Леко ми е замаяно и ми се спи, но така е - като чернодробните ензими губят тренинг. ;)
Не съм си мръднала много пръста днес - директора го няма и една тишина и спокойствие ;) :D
Трябва да има и такива дни.

21.07.15
23:23

казано от Queen Cobra на 21.07.15, 10:21:

Един много лек и приятен начин да научиш какво е лазер, за какво са уравненията на Максуел,

Тези могат да се свържат така,само от човек не занимавал се никога по задълбочено с физика...Само като си помисля за Хамилтън и ми става набла  достатъчно...

22.07.15
07:22

На можах много да те разбера, Нервак.
Да, разбира се, че не съм се занимава с физика и не искам. Не съм физик,  както не съм астронавт, космолог,инженер, биолог, лекар , историк или каквото и да е друго извън образованието ми.
Но искам поне да знам как означават някои елементарни основни неща в света, разказани леко и приятно като приказка за подобни на мен лаици, които няма да разберат 12 страници уравнение :)

99.9% от познатите ми не знаят как и защо светва електрическата крушка, като натиснеш ключа. Не ги и интересува де. :)
Физиката, която учих в 10 клас, полага чудесни основи, зазубрях я, дори ходех по състезания, но нищо не разбирах.
Не можех да свържа формулите, графиките, законите с нещата от реалния живот.
Възхищавам се на умението на учените, които успяват с разказна реч да обяснят по толкова лесен за възприемане начин как работи света.
Искам да знам защо свети слънцето, как растенията използват светлината, какво и как работи вътре в компютъра, как вижда човешкото око и пр.и пр. - физиката е основата на всичко съществуващо  така искам да знам поне малко за нещата, които виждам всеки ден.

За който не знае :)
Мичио Каку е американски физик-теоретик,  създател на теорията на струните  (това е твърде сложно за малкия ми мозък, все пак ;) , популяризатор  на науката както се казва, също както Нийл де Грас Тайсън и Карл Сейгън, чийто появи обичам да гледам и да чета книгите им, явява се във всички научно-популярни филми на ББС, Нешънъл Джиографик и пр., в статии, книги и пр., свързани с космоса и технологиите въобще. Доколкото знам, е професор по теоретична физика в Ню Йорк в момента.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 22.07.15 09:14.

22.07.15
11:39

22.07
Сън : 23.00 - ок. 7.00

разбудих се по някое време, но не знам за колко.

Храна:
- 2в1
- 1 фил. Финес + 100 гр. печени пилешки гърди
- 1 ябълка, 1 смокиня
- диня към 200 гр. (на работа съм все пак ;) )
- 1 фил. Финес + 100 гр. свинска пържола
- 2 кръгли сливи
- салата (копф, краставица. домат, лимон, зехтин) + 1 телешка наденичка 80гр.
- 200 гр. кисело мляко с 150 гр. пресни черни боровинки

Defiance
http://www.imdb.com/title/tt2189221/
беше супер интересен първи и втори сезон, обаче сега почнах третия и съм крайно разочарована, изтъркаха се нещата :)
Чакам да завърши сезона на “Тъмна материя”
http://www.imdb.com/title/tt4159076/?ref_=tt_rec_tt
за да го изхрускам ;)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 23.07.15 11:43.

22.07.15
12:13

казано от Queen Cobra на 22.07.15, 07:22:

На можах много да те разбера, Нервак.
Да, разбира се, че не съм се занимава с физика и не искам. Не съм физик,  както не съм астронавт, космолог,инженер, биолог, лекар , историк или каквото и да е друго извън образованието ми.
Но искам поне да знам как означават някои елементарни основни неща в света, разказани леко и приятно като приказка за подобни на мен лаици, които няма да разберат 12 страници уравнение :)

Възхищавам се на умението на учените, които успяват с разказна реч да обяснят по толкова лесен за възприемане начин как работи света.
Искам да знам защо свети слънцето, как растенията използват светлината, какво и как работи вътре в компютъра, как вижда човешкото око и пр.и пр. - физиката е основата на всичко съществуващо  така искам да знам поне малко за нещата, които виждам всеки ден..

Ама ти ако не разбираш уравненията, реално (почти) нищо не разбираш. Тези неща имат смисъл само в контекста на математическия синтаксис, в който са изразени, реално чрез математиката се създава логически модел ( опростен вариант на реалността) който да се свърже с интерпретационната система на мозъка и да няма нужда от излишни приказки, така че чисто и просто математиката си е и винаги е била езика на физиката, всичко друго е пълнеж и ала-бала.

99.9% от познатите ми не знаят как и защо светва електрическата крушка, като натиснеш ключа. Не ги и интересува де. :)
Физиката, която учих в 10 клас, полага чудесни основи, зазубрях я, дори ходех по състезания, но нищо не разбирах.
Не можех да свържа формулите, графиките, законите с нещата от реалния живот.

ами намери си други познати :Д

22.07.15
13:08

АХХАХАХА, Мерси, Джо. Имам предвид изобщо познанието, че такова нещо съществува, кой го открил, за какво служи. ;) Аз не виждам с учебниците по физика и астрономия особено сложни формули, освен най - основните физични закони, а повече обяснения кое как се случва.
Имам и светли петна сред познатите си - двама трима, един инженер :) На хората нито им е работа, нито им е интересно кое кара екрана на телефона да свети или дори защо огледалото отразява лицето им.
Миналата година бях забита с въпроса как завива влакът ? ;)

22.07.15
13:39

казано от Joe Musashi на 22.07.15, 12:13:

чисто и просто математиката си е и винаги е била езика на физиката, всичко друго е пълнеж и ала-бала.

Булдозера на Физиката :)

22.07.15
20:28

Oх, какви сте ми сладури (hug) (giggle) (sun)
Тук сте се събрали едни физици, математици, ракетни инженери, химици, лекари, биолози, юристи = чувствам се обгрижена и защитена от прояви на некомпетентност :)

Днес съм като пребита, уморена, мускулите ми са стегнати и безсилни,а не съм се напрягала никак. Храня се, спя, не се напрягам в службата (другата ще ми излезе през носа, де ) може би топлото ми дойде малко в повече. Самата идея в 17 часа да се завра в потния прашен задушен 30 градусов фитнес и как ще се топя в собствен солено-мазен сос ми обърна стомаха,
Голяма дилема беше какво да правя и да правя ли въобще нещо, но накрая се престраших и се раздвижих. Пудовката тежеше като гюле на затворник, едва я влачих насам натам.
Ако утре ми просветне, ще е чудесно, ако не - ще си почивам, докато ми дойде мотивация за повече.

22.07
1. сумо клек с пудовка 10х10х33кг
2. глутеус мост с тежест 5х10х20кг
3. римска тяга с пудовката 5х10х33кг

Движение за деня към 3,5 км.
Малко домакинство.

23.07.15
10:51

24.07
Сън: 23.00-6,45

Пак късно легнах, гледах Съпротивата.

Храна:

- 2в1
- крем в блендера - 200 гр. кисело мляко 4.5% + 4 суп.лъжици овес + 50 гр. бразилски орех + 100 гр. пресни боровинки
- диня 300(?) гр.
- 1 мъъъничка варена царевица, 3 мъъънички варени яйца (М) , 1 краставица
- малко уиски 20 мл, 1 чаша Фанта, 1 голяма праскова
- парченце шоколад с ментов пълнеж
тренировка
- 1 кочан варена царевица, 2 телешки наденички 160 гр, 100 гр. хърватска баклава с кашу и орехи

Баклавата е убиец!!! От Лидл е , малко ми беше скъпичка , но е качествена, суха- без течащи слузести сиропи, мазна :), с 30 % ядки, само 50% въглехидрат (колкото хляба идва), не е гнусно сладка на вкус, нарязана на мънички квадратчета за една хапка, много доволна!

Бедрата и задницата вече ме болят. 100 клека х 33кг са си 3,3 тона
.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 23.07.15 22:03.

23.07.15
20:10

Брей, не знам какво ми е станало вчера, но днес без много напъване си подобрих показателите.
Уж бедрата ме болят , а извадих много стабилен клек. Предният ми се получава доста по-дълбок от задния, усещах как задните бедра ми опират в прасеца. Гърби ме напред щангата, когато забравя да мисля за лактите и ги отпускам, но не е сериозно. Но допреди няколко месеца не можех и да си представя, че ще клекна с 50 преден клек без да ме счупи, аз даже не можех да ги извадя тия кила !!! Сега вече и раменете не ме болят от натъртването.
Разгъването и сгъването ги усещам идеално, бая силово влизат. Уредите са специфични  не като онези, на които лашкаш с 75 кг (при клек от 40кг макс) и да се кефиш колко си як ;)

23.07
1. преден клек под паралела 3х6х50кг  2х6х40кг
СУПЕР СЕРИЯ
2. полулег с дъмбели 4х10х(2х19кг)
3. чуково гребане на машина с 2 ръце едновременно 4х8х(2х30кг) (+ 2х5кг отпреди)

СУПЕР СЕРИЯ
4. разгъване за бедра 4х8х25кг
5. сгъване за бедра 4х8х25кг

СУПЕР СЕРИЯ
6. избутване на машина за гърди седнала 3х8х52кг
7. скрипец зад врат 3х8х55кг (+5 кг от преди)

8. суинг с пудовка  с една ръка 3х20х16кг по 10 всяка ръка
СУПЕР СЕРИЯ
9. флайс на пек дек 3х8х40кг (+5 кг от преди)
10. хоризонтален скрипец 3х8х50кг

Движение за деня 5 км.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 23.07.15 20:11.

23.07.15
20:27

От сутринта съм се надъхала да ходя на зала, защото усещането да се топя и размазвам вкъщи просто ме погнусява, то не смея да седна на дивана да не залепне за мен.
Иначе във фитнеса 29 градуса показва климатика ;) , обаче почти херметически затворено, задушно и влажно, така че сигурно съм повикала някой супергерой със гащите си - като Злати :) В съблекалнята няма климатик, южно изложение, без вентилация (или поне никога не работи) банята се “изпарява” в самата съблекалня - значи ... едно 32 градуса е имало + недостиг на кислород , докато се преоблечеш и си вир вода.

Пускат най-идиотската музика на света начело с КРИСКО нон стоп -това “дупе-баклава” вече почвам да го халюцинирам слухово и както съм свикнала да тренирам, работя и стоя на тихо, направо ми бърка в мозъка.

Идват едни индивиди ... :) Някакъв затлъстял мистър мускул псевдо-силач тренира гол до кръста, кръгово май, защото обиколи целия фитнес  и оставя мокри петна слуз по всички уреди. Отврат някаква.

Появи се по едно време една кифла, бих казала нещо по-шокиращо :) Пудри се, маза се в съблекалнята предварително, иди дойди. Дребна , кльощогъза и дърта, но в прилепнало клинче. Покара 5 мин кростренажора, 5 мин. обикаля всички огледала едно по едно като спираше да се огледа във всяко, 5 мин. ръчка телефона, после 5 мин. стои пред вентилатора да си вее косата, щото явно ако я върже ще й падне реномето, разцъка аддуктор, пак обиколи огледалата, пак игра с телефона, пак стоя на вентилатора, разцъка бедра, пак игра с телефона, пак на вентилатора и т.н. Като оставим настрана, че за 30 мин направи 3-4 серии, има наглостта да каже че музиката била слаба ,  климатикът бил слаб, нямало настроение нещо ??!. Като си тръгвам към съблекалнята, я виждам, че тя си слага ГЛАНЦ ЗА УСТНИ В КОРИДОРА и се връща на тренировка. Аз ли съм със старомодни разбирания ...

23.07.15
20:35

Хахха смея се с глас... няма такъв хейт :D Тая реплика ще си я копирам някъде... :D

23.07.15
20:43

Радвам, че те забавлявам, Начев. Това е целта ;)
Кой от всичките ми бисери?

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 23.07.15 20:44.

23.07.15
23:26

Всчките, като започнем с на криско баклавата и свършим с момата дето отива с гланц на тренировка :D

23.07.15
23:39

Може да е някоя плевенчанка под прикритие . :D

24.07.15
10:30

казано от П.Nacheff на 23.07.15, 23:26:

Всчките, като започнем с на криско баклавата и свършим с момата дето отива с гланц на тренировка :D

Впечатлителна съм, какво да се направи ;)
Уж ходя само веднъж седмично, но за час и 15 мин пускат Криско 3-4 пъти - “Алелуя, бейби!” :D :D :D Направо ми излиза херпес като го чуя. Много е ... запомняща се.
Как да не обърна внимание на дъртата кошница, тя правеше всичко възможно и фикусите да я забележат. Прилича блъсната от багер в лицето, препечена на солариум, едни устни, надути с филъри, стига ми едва до делтоидите, с крачета като солети , забучени в плоския й задник и се движи и говори на забавен кадър и обикаляше залата буквално от ъгъл до ъгъл без да извършва треноровъчна дейност.
Има всякакви образи, които разнообразяват тренировката ми.

Забелязвам ги, тренирам с умерено темпо. На клек и тяга имам 3 вработващи серии, на лег с щанга и дълбели по 2 , на всички останали - по1. Това прави 12- 13 вработващи серии + описаните в тренировката. Така че вмествам 10 упражнения 60-90 минути.

24.07.15
10:51

24.07
Сън: 22.30-6.00 + излежаване

А питай ме защо се събуждам толкова рано.

Храна:
- 2в1
- 2 фил. Финес + 100 гр. печени свински гърди (със сланина) І 1 доматче
- 1 кочан варена царевица,
- салата (краставица, чушки, домат, лимон, зехтин) 50 гр. пилешко филе
- диня - бе 500 гр +/-
- 1 фил. Финес + свинска пържолка 80 гр.
- шейк от 100 гр. сладолед + 2в1 - най-вкусния начин и лесен да си набавиш 250 ккал (muscle)
- салата остатъци + 1 мини царевичка +50 гр. пилешко филе, 80 гр. телешка наденичка, 1 малко варено яйце, 1 фил. Финес с парче кашкавал
-1 банан преди лягане ;)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 25.07.15 08:51.

24.07.15
18:21

Задобрявам в селфирането, само че апаратчето няма стабилизация, а не ми се снима по 10 пъти поред ;)
Баси големите ръки, човееек :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 24.07.15 18:22.

24.07.15
20:12

Малко чекиджийски упражнения днес  :) :) :) Утре почивен, в неделя-силово.

24.07
СУПЕР СЕРИЯ
1. бицепсово сгъване 4х10х(2х7,5кг)
2. трицепсово разгъване зад врат с 2 ръце  4х10х(2х7,5кг)

3. раменни преси на Арнолд  4х10х(2х7,5кг)
СУПЕР СЕРИЯ
4. френско разгъване от лег  4х10х(2х7,5кг)
5. крънчове 4х15

6. чуково сгъване + раменна преса  4х10х(2х7,5кг)
СУПЕР СЕРИЯ
7. повдигане на крака от лег 4х15
8. повдигане на дъмбел напред до вертикала  4х10х7,5кг

СУПЕР СЕРИЯ
9. хеликоптер с дъмбели  4х10х(2х7,5кг)
10. руски туист (май не точно) 2х20 + 2х10 х7,5 кг

Движение за деня 4 км.
Готвене, малко чистене.

24.07.15
20:32

Днес като съм седнала да свалям снимки, така ще е  ;)
Като за “30 годишна” все още се държа ;)

Carbohydrate

24.07.15
20:36

казано от Queen Cobra на 24.07.15, 20:32:

Днес като съм седнала да свалям снимки, така ще е  ;)
Като за “30 годишна” все още се държа ;)

вече е подходящо заглавие за дневник - Queen Cobra се храни и дебелее )))))))))))

24.07.15
20:41

Това прозвуча малко не както бих искала, но ... ;) На кантар не съм качила и кило, за снимка не мога да кажа ;)

Carbohydrate

24.07.15
20:47

казано от Queen Cobra на 24.07.15, 20:41:

Това прозвуча малко не както бих искала, но ... ;) На кантар не съм качила и кило, за снимка не мога да кажа ;)

Много добре изглеждаж, не се притеснявай.....имах друго предвид ))....може шегата да не е уместна, така, че извинявай ;)

25.07.15
15:17

25.07
Сън: 22.30-7.00 + 1 час следобед

Храна:
- 2в1
- задушени гъбки в пилешки сос (200гр.) + 100 гр. кашкавал +1 фил. Финес + 1 краставица
- 1 банан
- салата (зелена, чушка, краставица, домат, зехтин, лимон) 100гр. сирене, 1 свинска пържола 100-120 гр. на тиган
- сладолед сандвич 50 гр.
- диня 500 +/-
- 2 фил. финес с малко, 100 гр. сирене, 1 чушка

Без тренировка.
Движение за деня ок. 2.5-3 км.
Пране, чистене.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 28.07.15 20:53.

25.07.15
15:22

и в добавка- адската жега . Ама те змиите  нали обичали топлото :D

Много кефиш! Страхотни са снимките! (F)

26.07.15
16:50

казано от Кико Сан на 26.07.15, 11:58:

Много кефиш! Страхотни са снимките! (F)

ТЕНК Ю, СИСТЪР!! (bow)

26.07
Сън: 22.30 - 7.30 някъде там, долежах си доста

Храна:
- 3в1 Нескафе
- 3 малки фпх със сирене и кашкавал
- 1 банан
- кафе с 1 захрче, енергийсна напитка със захар (общо ок. 20 гр.)
тренировка
- доза протеин 35 гр.
- салата (домат, краставица, чушка,лимон, зехтин) + сирене под 100 гр.
- 1 голяямо печено пилешко бутче
- 200 гр. кисело мляко + 80 гр. пресни боровинки

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.07.15 09:07.

26.07.15
16:57

Въпреки големия мързех и голяма задуха една мноо яка тренировчица спретнах.

26.07
1. лег 4,5,5х55кг  2х8х45кг
2. преден клек 5х52кг 5х55кг 2х8х40кг (+5 кг)
3. скрипец зад врат 4х10
4. лег с тесен хват 10х35кг 3х10х42кг (+2 кг)
5. римска тяга 4х10х40кг
6. гребане със щанга 4х10х40кг
7. флайс от полулег 4х10х(2х9кг)
СУПЕР СЕРИЯ
8. крънчове 4х15
9. гребане на ТРХ 4х15

10. раменна преса с лост 4х10х16кг
11. глутеус ритници разни 6х15 за всеки крак
12. обратни хиперекстензии за дупе 3х15

Движение за деня - под 2 км.
Релакс.

26.07.15
17:11

Предният клек  5х55кг
Първите 3 добре, последните 2 страаашно изпуснах лактите, но мислех за краката, а не за ръцете. Ще посвикна.
Мисля, че дълбочината е ок, до паралела.
Криво право, засега толкова.
За пръв път се осмелявам на такава тежест. За по нататък ще се развиваме.

26.07.15
23:03

Искаш “Браво” (имаш го) или малко градивна критика? :)

Предният клек предполага по-голяма дълбочина от задния. Целта не е просто да стигнеш паралела. Първото повторение е горе-долу добре, но от второто насетне клякаш с дълбочината, с която и аз в момента при скъсан лигамент. Лактите наистина падат, но и друго прави впечатление - тежестта те сгъва. Имаш нужда от повече сила в пояса и по-конкретно в корема.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.07.15 23:07.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1