Дневник.- I didn't come here to be average.

Темата е заключена.

28.07.15
01:00

Здравейте,
реших и аз да почна мой дневник, в който искам както да следя тренировките си, да ви информирам какво тренирам и да се допитвам до вашето мнение.Целта ми е да покача малко мускулна маса и да подобря физическото си състояние като цяло.Имам известен опит във фитнес залите, но той не е значителен.След  седмица на размисли и опити изводи които си направих от първите тренировки които бяха за мен “загряващи” имайки за цел единствено да ме въведат във форма, реших да направя една по-сериозна програма която да следвам.Но се колебя в някой елементи от създаването и.Тъй че ето и вариантите до които достигнах:

Вариант 1:
Понеделник и Вторник:
Лежанка х3
Кофички х2
Набирания / Скрипец зад врат х2
Мъртва тяга х3
Клек с щанга х2
Раменна преса с лост х3

Сряда: Кардио

Четвъртък и Петък:
Повтаря се програмата от понеделник и вторник.

Вариант 2:
Понеделник,Сряда, Петък:
Лежанка х3
Кофички х2
Набирания / Скрипец зад врат х2
Мъртва тяга х3
Клек с щанга х2
Раменна преса с лост х3
+ кардио в още един ден

Вариант 3:
Той наподобява вариант 1, с тази разлика, че бих създал различна програма за вторник и петък.Така че Понеделник и Четвъртък да тренирам едно, а Вторник и Петък друго.

28.07.15
01:04

Досега тренирах по ето тази програма, ще довърша седмицата с нея и евентуално ще продължа с някой от вариантите които ви предложих, тя всъщност може да се приеме като един пример за вариант 3.

Вариант 1:
- Лежанка
- Кофички
- Набирания
- Мъртва тяга
- Коремни преси
- Планкове

Вариант 2:
- Раменна преса с лост
- Придърпване на въже към лицето
- Бицепсови сгъвания
- Френска преса
- Клек с щанга
- Лег преса

Правят се по 2 серии от всяко упражнение.

Понеделник: Вариант 1
Вторник: Вариант 2
Сряда: Кардио
Четвъртък: Вариант 1
Петък: Вариант 2

Чакам вашите отзиви. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1