10.12.05
20:34
От понеделник се подкарвам с това комбо (L-Carnitine + Efedrin) плюс неква диетичка (основно плодове - че е по-лесно) и спорт велометър - щото си имам вкъщи.
На 19 съм, 195 см, 105 кила с кръвно 120/80 максимум... Има ли шанс да има амин с тази комбинация, защото четох разни статиики... ама всеки говори най-различни неща...
Благодаря предварително!
Става, горе долу, само това с плодовете ми се струва много странно. Виж, месо и салати и тая ти комбинация, ще станат нещата. Но с ефедрата по-добре изчакай за пролетта, сега подкарай карнитин-а само.
Ефедрата ще ти качи пулса по време на трен
Честно да си призная,не зная какво точно целиш по това време на годината.Бих ти препоръчал да изчакаш наистина до пролетта,като до тогава поработиш още малко върху изграждането на мускулна маса.И когато дойде време да чистиш обърни сериозно внимание на диетата,тя е най-важна,заедно с кардиото и интензивните тренировки.Тия плодове мисля че мястото им не е в менюто за периода за релеф.За ефедрина кво да ти кажа...Лично смятам ,че Кленбутерола по малко ще ти навреди.Л-карнитин не ползвам,леко предубеден съм към него и аз си чистя само с Клена.Не ти препоръчвам да ги комбинираш двете.
14.12.05
19:37
ефедрина е обявен за наркотично средство вместо него вземи си кленбутерол хем ше свалиш излишните мазнини хем ше запазиш мускулната маса а може и да качиш малко мускули
08.01.06
22:52
Така е от ефедрина направо ще превъртиш.
Един приятел свали 15кг за 1месец с ефедрин, но после качи 20 за 2 месеца.
09.01.06
16:55
Е то нали ефедрина го забраниха отдавна... от каде може да си намери човек?
09.01.06
19:00
Приятел тая работа с плодовете нещо не си я доизмислил... нито ще имаш каквато и да е сила или енергия... за тренировки независимо фитнес или кардио и ще разчитеш на ефедрина... а от друга страна цялата тая фруктоза кфо ще я правиш ?! По добре наистина наблегни на месо и зеленчуци тфа е изпипан и доказан начин за изгаряне... Успех!
09.01.06
20:27
Това е България, тука каквото си поискаш има само ти трябват пари .
Признателен съм за многото и все така изчерпателни отговори!
Може би трябваше да спомена, че искам просто да сваля ненужни килограми без значение дали ще загубя мускулна маса - така или иначе моите прояви във фитнеса не са чести...
За Кленбутерола, които ми препоръчвате разбрах, че не е никак хубаво да се комбинира с цигари, а аз пуша 5-10 дневно :oops:
Колкото за ефедрина - знам, че е забранен... основна съставка на пикото е, а то си е доста зло...
Всичко, което споделихте, ми бе много много полезно...
[quote author=“Heavyweight”]Е то нали ефедрина го забраниха отдавна... от каде може да си намери човек?
Наистина,някой знае ли къде се продава ефедрин ???
15.01.06
15:21
[quote author=“Drishko”]От понеделник се подкарвам с това комбо (L-Carnitine + Efedrin) плюс неква диетичка (основно плодове - че е по-лесно) и спорт велометър - щото си имам вкъщи.
На 19 съм, 195 см, 105 кила с кръвно 120/80 максимум... Има ли шанс да има амин с тази комбинация, защото четох разни статиики... ама всеки говори най-различни неща...
Благодаря предварително!
ако питаш мен трябва да из4акаш до пролетта.тогава пробваи SUPER FAT BARNAR.сутрин на гладно и 40-50 минути велометьр.не забравяи диетата е наи важна :!: :!: :!:
27.02.06
16:52
по колко кленбутерол трябва да пия говорим за сиропчето нали
[quote author=“telkedgiev”]по колко кленбутерол трябва да пия говорим за сиропчето нали
Хайде поговори в друга тема за това !!!