Нещо балансът е изгубен тотално последните дни :( Не ми стига времето за нищо и чак сега намирам няколко минути за дневника. Затова набързо и накуп, че да не си забравя мислите :)
Неделя, 26.07.2015
Движение:
- Сутринта: 3 поздрава А + 3 Б
- През деня: 50км колело за 4ч30мин с 2 почивки по около 30мин
- Отдавна не бях карала на по-дълго разстояние и се поизморих. Същия ден бях станала и доста рано и малкото часове сън също си казаха думата. По принцип не карам спортно или супер бързо, защото обичам да се наслаждавам на природата или просто да си въртя без да мисля за нищо - много разтоварващо действа :) Половинката, обаче, обича бързото каране и от време на време ме юрка :(
Понеделник, 27.07.2015
Движение:
- Сутринта: 5 поздрава А + 3 Б; 3х планк
- През деня: стандартното колело
- Понеделник е ден за тичане, но просто нямах сили. Пак не се бях наспала и цял ден ми беше много смотано. Очакването ми да се освестя до вечерта не се изпълни и като се прибрах просто сготвих малко и си спестих тичането колкото и криво да ми беше. Не бях за това просто :(
Вторник, 28.07.2015
Движение:
- Сутринта: 5 поздрава А + 3 Б; 3х колелце за корем
- Вечерта: трен
Трен (Горна част, корем):
набиране на машина подхват (@противотежест) - 12@25кг; 7@14кг; 5, 4@12кг
права лежанка - 7@25кг; 4, 4@27,5кг
едностранно гребане с дъмбел -4, 4, 4@15кг
раменна преса с дъмбели - 7, 5@2х10кг
руско извиване с топка 5кг - 3х30
коремни преси с повдигнати нагоре крака - 3х50
- 5 мин кростренажор
- стреч
- Отидох с желанието тренировката да е стегната и концентрирана първо, защото исках да е ползотворна и второ, защото исках да изключа за малко постоянно мелещата си глава. Получи се :) Колкото до самите изпълнения, имам следните забележки: набирания - ок като има малък напредък от предния път. Лежанка - при първата серия с 25кг не бях хванала добре щангата (някак твърде широко си бях разположила ръцете) и затова изпълнението не беше хубаво. При следващите две, мисля че нещата се получиха. Гребане - ок като лявата ръка както винаги ми е по-слаба. Раменни преси - без проблем направих 7 повторения с 10кг, което по моите критерии означава, че трябва да мина на по-висока тежест. Следващата възможна, обаче, е 12,5кг и не мога да си кача дъмбелите на раменете :( Много ми тежат, а по-леки няма. И сега мисля какво да правя...
Едит (нова страница):
Мнението беше редактирано от Роси на 29.07.15 00:25.
Сряда, 29.07.2015
Храна:
- йогурт* с къпини, овесени ядки и какао*
- ориз със зеленчуци и тофу + зелена салата с краставици и домати (на стол)
- ябълка; 2 кайсии
- 3 сушени смокини*
- тиквички на фурна с домати и фета*; маслини; извара* с рожков и мед
Движение:
- Сутринта: 5 А + 3 Б; 3х планк до отказ
- Вечерта: тичане 4,73км за 27:15 минути
- Доволна съм от тичането :) Времето беше много приятно - 20 градуса и след дъжд. Спокойно и никакви хора :)
Четвъртък, 30.07.2015
Движение:
- Сутринта: 3 А + 1 Б; 3х планк
- През деня: колело
- Вечерта: не
- За съжаление ми се наложи да си пропусна тичането, за да се видя с позната, която беше за малко в града. Можех и да ида да тичам, но щеше да стане твърде късно вечерта и нямаше после как да се видим. Криво ми е, че тази седмица имам едно тичане, а времето беше идеално (dull)
Петък, 31.07.2015
Движение:
- Сутринта: 3 поздрава А + 2 Б
Трен (Долна част, корем):
- 5 мин. кростренажор
клек с щанга - 12@27,5кг; 6, 5, 5@47,5кг
мъртва тяга - 7@42,5кг; 7@47,5кг; 4@50кг
бедрено сгъване - 7@41кг; 5, 5@43кг
повдигане не пръсти от стъпало - 3х до отказ с 2х10кг
коремни преси лакът-коляно - 3х50
- 20 мин. кростренажор
- стреч
- Хубава тренировка се получи, въпреки че малко се разочаровах от клека. Май имах очакването, че ще си върна постижението с 50кг от преди отпуската, но уви - за момента няма как. Тежат ми тези 47,5кг и даже при втората серия си развалих техниката. Затова реших, че няма смисъл само за егото да слагам още 2,5кг отгоре, а по-скоро да се постарая да направя още една читава серия с 47,5. Получи се, но все пак мисля, че може и по-добре. Май проблемът е в пояса - не е достатъчно стабилен и щангата ме мачка. Тягата се получи добре. Тук неочаквах подобрение, но ето, че вече си задминах килограмите от преди почивката. Хватът ми е слаб обаче и това ми пречи доста. Трябва да направя нещо по въпроса. Преди две седмици висях на един лост, тъй като имах време за чакане. Може да го направя практика - май помага? Завърших с 20мин кростренажор уж да компенсирам оскъдното кардио тази седмица - не че може да се сравнява с тичането, но пак е нещо ;)
Събота, 1.08.2015
Храна:
- йогурт* с ягоди, какао* и овесени ядки; зелен чай
- 2 сини сливи; шепа череши
- шопска салата; сирене; маслини; 2-3 хапки пълнозърнест хляб от спелта; банан
- капучино + парче торта
- броколи и сладък картоф с кокосово мляко; розе; малини
Движение:
- Сутринта: 5 поздрава А + 3 Б; 3х колелце за корем
- През деня: кратка разходка и малко колело
- Единственото, което си заслужава да споделя е, че имам ужасна мускулна треска - Д, бедра, гръб...всичко. Петъчните тренировки винаги ми разказват играта в събота ;)
Мнението беше редактирано от Роси на 01.08.15 23:51.
Неделя, 2.08.2015
Храна:
- ябълка със сусамов тахан
- 2 сандвича с пълнозърнест хляб*, маслинова паста*, сирене, чери домати
- праскова; 3 сини сливи
- Roobar + Möhl
- банан; шоколад*; маслини; филия + крайшник ръжен пълнозърнест хляб*; сирене. Опитванки докато готвих: кюфте от киноа и батат; 2 ръженки
- череши; може да има пъпеш
Движение:
- През деня: 65 - 70км колело с няколко спирки за хапване, вода и наслаждаване на хубави гледки :)
- Днес карането мина по-лежерно от миналата неделя, въпреки че беше малко повече. И предния, и този път обаче след 3-4 часа каране ме заболява лявото коляно :( Не знам от какво е. Досега не съм имала проблеми с колена.
- Глад мъчи народа...или по-скоро само мен (wasntme) Като се прибрахме от обиколката бях толкова гладна, че не се спрях. Не можах да почна да готвя докато не се нахраня като хората. Реших да не вечерям, защото за вечеря не бях толкова гладна. Само череши и може би пъпеш ще има.
Понеделник, 3.08.2015, почивка
Храна:
- овесени ядки*, накиснати в оризово мляко с чиа, кокос, какао и къпини
- бял басмати + задушени заленчуци; малко зелена салата с краставица; капучино
- парче домашен сладкиш (почерпка)
- ябълка
- 4 ръженки*; няколко маслини; кюфте* от киноа и батат
- 2 яйца М на очи; 1 домат; сирене; 20г шоколад* 85%; извара с рожков и мед; банан
Движение:
- Цял ден се чувствам отвратително - болят ме очите и главата, вие ми се и свят от време на време. Отпаднала съм и дори капучиното, което по принцип помага в такива моменти, не помогна (dull) Едвам изкарах работния ден. Чудя се дали вчера не съм слънчасала с това каране цял ден по слънцето. Надявам се утре да съм по-добре. Мисля и точно след пет минути да се изтегна в леглото ;)
- Носих си обяд, но ме беше хванал съклетът и реших да обядвам с колегите в стола. Храната беше ок, но трудно да се наям с две гарнитури - ориз + зеленчуци и затова съвсем скоро огладнях. Вечерта като се прибрах хапнах набързо нещо за залъгване на глада докато чаках любимия, но той толкова се забави, че накрая бях ужасно гладна. Наваксах си, но лошото е, че можех и още. Разумът ме спря. Не знам какво ще го правя този апетит :x Почва “специалната” седмица...
Вторник, 4.08.2015
Храна:
- овесени ядки*, накиснати в оризово мляко с чиа, кокос, какао и къпини
- 5 кюфтета* от киноа и батат; 1 варено яйце* М; маслини; чери домати
- ябълка; праскова
- 4 сушени смокини*
- последното от горните кюфтета; салата* от черен ориз, червена киноа и авокадо; маслини; извара с рожков и мед; 1 овесена бисквита*
Движение:
- Сутринта: 5 А + 3 Б; 3х колелце за корем
- Вечерта: тичане 4.76км за 29 минути
- Вчера бях по-добре с главата и очите, но пък нещо не ми беше добре на стомаха :( Май нещо ме е хванало...Затова на тичането нямах много сила, но и не си давах зор, защото всеки път като вдигнех темпото въздухът ми секваше. Отделно все още усещам напрежение в лявото коляно, а вчера след тичането ме и боля. Знам, много мрънкам :( Все пак се радвам, че се раздвижих :) По-добре бавно от нищо ;)
- Вечерта не си постигнах целта за лягане преди 23.00, защото се заиграх да правя едни овесени бисквити. Не са трудни, но пак си е време докато ги забъркам, опека и почистя след това.
Сряда, 5.08.2015
Храна:
- 2 овесени бисквити* (наричани още “Анзак”) с 3-4 лъжици йогурт*; зелен чай
- (на стол): равиоли с гъбен пълнеж + задушени зеленчуци
- 5 сини сливи
- 1/2 палачинка* от 2 яйца* М, банан и овесени ядки
- черен ориз с червена киноа; сирена; маслини; извара* с рожков и мед; 20г шоколад* 85%
Движение:
- Сутринта: 5 поздрава А + 3 поздрава Б; 3х планк до отказ
Трен (Горна част, корем):
- 5 мин кростренажор
раменни преси от стоеж - 12@2х7кг; 4, 4, 4@2х10кг
набиране на машина с успореден хват (@противотежест) - 12@25кг; 6@14кг; 4@11кг; 3@9кг
кофи - 7, 6, 8
хоризонтален скрипец - 4, 4@41кг
къси коремни преси - 3х50
- 5 мин кростренажор
- кратък стреч
- Доста бърза тренировка се получи днес :) Лек напредък при набиранията и кофите. Раменните преси не мърдат. Това ми е най най трудното упражнение. Ни напред, ни назад...Отчаяна съм :( На набиранията също ми беше все още трудно с 12кг противотежест, но реших да се натисна, защото вече колко време седя без прогрес. При раменните обаче е друго. Там ми е толкова трудно, че дори не мога да се натисна.
- Утре трябва да ставам пак доста рано и вечерното ми тичане е застрашено първо от един ангажимент и второ от това, че има вероятност да се чувствам твърде скапана до вечерта. Ако го пропусна, мисля да наваксвам уикенда. И без това май тази седмица няма да караме колела.
- Ще се радвам на идеи за вечерен десерт богат на протеини :) Редовно ям извара с рожков и мед и не ми е писнало, но толкова я обичам тази комбинация, че ме е страх да не ми писне :D Така съм и с йогурта с какао и плодове за закуска, но тази седмица съумях да го разнообразя с 2 нови неща :)
Мнението беше редактирано от Роси на 05.08.15 21:29.
Четвъртък, 6.08.2015
Храна:
- 2 овесени бисквити* с 3-4 лъжици йогурт*; черен чай
- какао* с кафява захар*
- омлет от 2 яйца* М с рукола и чери домати
- 4 сини сливи
- 5 -6 сушени смокини (wasntme) (бях много гладна)
- шопска салата; няколко маслини; аперол шприц
Движение:
- Сутринта: 3 А + 3 Б; 3х колелце за корем
- През деня: стандартното колело (1/2)
- Вечерта: тичане 4.72км за 29:30 минути
- Ми успях да тичам днес макар и бавно. Жега беше, но не това беше причината. Просто нямам сила. Мисля, че цялата тази умора идва от ПМС както винаги. Все ме прецаква и прави на парцал тая гад (devil) Мускулна треска - много малко на рамене, трицепс и предно бедро от стоежните раменни. Коляното по време на тичането се държа добре, но като се прибрах пак ме заболя.
- Искам да запиша и как ми се отрази ранното ставане, което правя вече за втори път. Станах в 5.45 и тръгнах в 6.15 от нас. Бях в офиса в 7.15. Сутринта до 9.00 - 10.00 бях много свежа и концентрирана - много яко се работи на хладно и тихо :) После изведнъж ме налегна много бързо нещо като умора и я потуших с какаото. След обяд пак имах подобен момент, но някак се оправих. Вечерта не мога да кажа, че бях кой знае колко скапана. Предния път беше по-зле. Малко по-нервна съм обаче. Иначе снощи в 22.30 бях в леглото и към 23.00 заспивах, но не спах много спокойно - будих се на няколко пъти и се въртях, защото ми беше жега. Мисля, че не съм достатъчно спокойна, защото подсъзнателно си мисля, че трябва да стана рано и ме е страх, че няма да се събудя навреме. Това си е само моя теория :)
Петък, 7.08.2015
- Беше скапан ден и тренировката ми беше скапана. Общо взето нищо не направих - 2х4 клек и 2х4 тяга с 47.5кг и пак ми тежаха. Забравям го този тъп ден :)
Събота, 8.08.2015
- Нищо, че беше събота, имах задачи до безкрай и като си легнах вечерта малко след полунощ се чувствах като пребита. И този ден го забравям ;)
Неделя, 9.08.2015
Храна:
- праскова; зелен чай
- 3-4 маслини; 1/2 палачинка от банан, 2 яйца* М, спелтови ядки
- бургер* с кюфте от киноа; извара* с рожков и мед; смути от спанак, киви, джинджифил
- малко череши и няколко къпини
- (предстои): кус-кус с летни зеленчуци; сирене; маслини. Може да има и плод за десерт.
Движение:
- По обяд: тренировка за цяло тяло
Трен:
- 5 мин кростренажор
набиране на машина с подвхат (@противотежест) - 10, 8, 8, 7@18кг
лег - 8, 7, 8, 8@22,5кг
раменни преси от стоеж - 8@2х7кг; 8, 8@2х6кг
напади с дъмбели - 10, 10, 10@2х8кг (на крак)
румънска тяга - 8, 10, 10@17,5кг
бедрено сгъване - 3х10@27кг
странични наведи - 3х10@8кг (на страна)
- 15 мин кростренажор
- стреч
- Днес реших да се раздвижа, но по-леко. Не знам защо последните ми тежки тренировки не споряха особено, което малко или много ме демотивира :( Затова избрах днес да направя някои упражнения в по-лек вариант, както и такива, които отдавна не съм правила - напади. За първи път опитах румънска тяга. Правих я само с лоста, защото не исках да объркам нещо. Усетих доста натоварване в Дто при слизането надолу. Хареса ми като движение. Ще видим утре какво е положението с мускулната :) Мисля, че лежанката ми се получи доста добре като техника. Това беше и целта на днешното занимание :)
Понеделник, 10.08.2015
Храна:
- йогурт* със спелтови ядки, къпини, какао* и лъжичка мед; зелен чай
- капучино
- 3 елдени палачинки*: 2 с доматен пастет, пушена сьомга и рукола и 1 с маслинова маста; няколко чери доматчета
- 4 сини сливи
- кус-кус с летни зеленчуци; сирене; маслини; 7-8 ръженки*; 1 банан с лешников тахан*; 20г шоколад* 85%; праскова
Към цялата тази храна добавете и към 15 бонбона Харибо в различни разновидности :x
Движение:
- Сутринта: 5 А + 3 Б; 3х планк
- Вечерта: тичане 4.75км за 28:00 минути
- Днес съм скована от мускулна треска. Много силна на Д и бедра и малко по-лека на ръце и рамене. Тичах като Буратино (giggle) Беше много задушно и на връщане едвам изкарах. Мислех, че времето ми ще е по-зле, но явно в началото съм наваксала.
- Дневна доза мрънкане: Не съм доволна от храненето си и изобщо от себе си. Мисля, че знам къде е проблемът с храненето и ще гледам да го оправя възможно най-скоро, за да не се стига до такива изблици на лудост като днес. Останалото - не знам. Явно съм в някаква дупка. Щом се замислям дали да тичам или не, дали да тренирам или не, нещо не е наред. Искам да се фиксна възможно най-скоро :)
Мнението беше редактирано от Роси на 11.08.15 12:23.
Вторник, 11.08.2015
Храна:
- йогурт* със спелтови ядки, къпини и какао*; зелен чай
- 3 елдени палачинки* с 2 варени яйца* М и маслинова паста*
- 4 сини сливи
- праскова
- 4 сушени смокини*
- патладжани на фурна с домати, моцарела и пармезан*; маслини; 1/2 аперол шприц
Движение:
- Сутринта: 5 А + 3 Б; 3х колелце за корем
- Вечерта: тичане 4.73км за 28:20 минути
- Днес времето ми е малко по-зле от вчера, но пък се чувствах много по-добре. Изобщо не ми и мина през ума да спра въпреки жегата :) Много добре се получи (sun) Като се прибрах за награда си направих един аперол и се захванах да готвя (wasntme)
- Отбелязвам, че днес съм чиста - няма бонбони Харибо, въпреки че две такива кутии стоят точно пред очите ми (dull). Ясно ми е, че проблемът не е в колегата, който ги купува и носи, а в мен, но това е положението. Като бях малка много ги обичах, а по това време в България бяха ужасно скъпи и да не говорим, че се продаваха по единично. Примерно един желиран червей или една жаба за някакви стотинки. До училището ми имаше една малка книжарничка , в която продаваха така наречените червеи и аз от време на време с другите деца си купувах по един. А сега ги продават целите кутии с тези боклуци и аз кукуто им се давам да ме изкушават (headbang) Както и да е. Важното е, че днес не съм яла такива работи. Затова пък пих аперол, но пък не ми е и било цел да не пия ;)
Сряда, 12.08.2015, почивка
Храна:
- йогурт* със спелтови ядки, малини и какао*; зелен чай
- (на стол) някакъв ориз с нещо + зеленчуци; малко салата. Малко по-късно: шепа лешници и бадеми, които си бях взела от вкъщи.
- 4 сини сливи
- сушено манго* (4-5)
- патладжани на фурна с домати, моцарела и пармезан*; маслини; сирене; ръженки* (доста); извара* с рожков и мед
Движение:
- Сутринта: 5 А + 3 Б; 3х планк
- Доста стрес в работата и накрая бях като парцал. Реших да почивам, за да мога утре да съм по-добре в залата. Поне се надявам така да стане ;) Цикъл още няма. Напрежението си казва думата...чудя се дали да не пия бял равнец...Ще преценя...
Четвъртък, 13.08.2015
Храна:
- йогурт* с малини, спелтови ядки*, какао*; черен чай
- (на стол): уок зеленчуци + малко салата; зелен чай
- 1/2 палачинка от 2 яйца М*, спелтови ядки, банан
- 2 яйца* М на очи; 1/2 огромен домат; сирене; маслини; извара* с рожков и мед. Между другото - малко повече от шепа бяло грозде.
Движение:
- Сутринта: 3 А + 1 Б
- През деня: колелото
- Вечерта: тренировка за цяло тяло
Трен:
- 5 мин кростренажор
клек - 3х12@25кг
румънска тяга - 12@20кг; 2х12@22,5кг
плие - 3х12@12,5кг
бедрено разгъване - 8@25кг; 2х10@18кг
бедрено сгъване = 12@25кг; 2х11@27кг
набиране успореден хват (@противотежест) - 9, 8, 7@18кг
кофи - 7, 7, 7
хоризонтален скрипец - 11, 10, 10@25кг
- 10 мин кростренажор
- стреч
- Пак реших да тренирам цяло тяло с по-малки тежести поради няколко причини: не знам дали ще имам втора тренировка в залата тази седмица (ще имаме гости), не исках да се мачкам, защото ми беше адски горещо - 30 и не знам колко градуса + тъй като не ми идваше цикълът не исках да прекалявам с натоварването. Тренировката се получи много концентрирана и стегната и ме разтовари психически. Доволна съм и от това, че с по-малки тежести техниката ми не куца. Само на римската малко си огънах кръста при втората серия. Мисля като се върна пак към силовите, да дам крачка назад, а не да се натискам да качвам тежестите, защото просто няма смисъл, а и няма да доведе до нищо хубаво. Само да захладнее малко, защото не се живее. Не знам дали съм споменавала, но тук климатици няма - нито в офиса, нито във фитнеса. В офиса сме с вентилатори, а аз си имам и ветрило (giggle) Не съм изобщо “за” климатиците, защото и на такива съм работила и е много неприятно. Просто си мрънкам за жегата - май в последните години трудно я издържам ;)
- Иначе денят беше един такъв напрегнат. Май стрес хич не мога да понасям. Знам, че е и ПМС, но не е само той. Накрая се прибрах в нас, поревах си, отидох на зала, после пак в нас и още малко рев и бях много добре. Даже цикълът ми дойде и от днес съм пак нормална :D
Неделя, 16.08.2015
Храна:
- йогурт* със спелтови ядки*, какао*, къпини, малини, боровинки; билков чай
- малко сирене и маслини
- 1 пълнозърнесто хлебче - 1/2 с крема сирене и 1/2 с извара с подправки; извара* с рожков и мед; шепа боровинки, малини и къпини
- магданозени кюфтета; зелена салата със зехтин; пъпеш
Движение:
- След обяд: тренировка за цяло тяло
Трен:
- 5 мин кростренажор
набиране на машина с подвхат (@противотежест) - 10, 8, 8@18кг
лег - 10, 10, 9@22,5кг
раменни преси от стоеж - 7, 7, 7@2х7кг
преден клек с дъмбели - 10, 10, 10@2х8кг
румънска тяга - 10@22,5кг; 10, 10@25кг
бедрено сгъване - 10, 10, 10@27кг
коремни преси лакът-коляно - 3х50
- 5 мин кростренажор
- стреч
- Гостите ни си тръгнаха към обяд и на мен ми остана свободно време за раздвижване (sun) Преди това бях малко като дроб, както и целия ден вчера. Изведнъж времето се развали и все си мисля, че е от тази рязка промяна. Сега е 20 градуса, облачно, а вчера почти цял ден валя. Сега за тренировката: Залата беше празна и се тренираше много спокойно. Направих всичко точно за час. Набиранията и лежанка се получиха много добре. От раменните съм доволна като изпълнение, но истината е, че съм много слаба (dull). Предния клек явно съм го забравила, защото почувствах първоначално лек дискомфорт в кръста. Трябва да го върна в тренировките. Ще мисля как. Румънската тяга беше ок.
Мнението беше редактирано от Роси на 17.08.15 15:26.
казано от Роси на 16.08.15, 18:03:
Предния клек явно съм го забравила, защото почувствах първоначално лек дискомфорт в кръста. Трябва да го върна в тренировките. Ще мисля как. Румънската тяга беше ок.
Дискомфортът в кръста се дължи на слаб коремен пояс. Аз имам подобен проблем и започнах целенасочено да тренирам пояса - колелце, хип тръстове, планкове...
Слабият коремен пояс много ме тормози, особено при клека, но и при тягата е кофти, че се изгръбвам на последните повторения..
Всичко трябва да се тренира комплексно - това е истината :)
Не съм сигурна дали днес слабият коремен пояс беше причина. По принцип при клек и тяга такива проблеми нямам, а и гледам редовно да правя планк или колелце сутрин точно с цел заякване на пояса. Днес просто седях някак изкривена - може би леко изпъчена напред...и аз не знам защо.
Понеделник, 17.08.2015
Храна:
- йогурт със спелтови ядки, къпини и какао; зелен чай
- зелена салата с 1/2 авокадо, каперси, зехтин, балсамико; 2 варени яйца М с крема сирене;
- 4 сини сливи
- 2 редчета черен шоколад с лешници; маслини; 2 магданозени кюфтета
- зелена салата с чери домати, зехтин, балсамико; сладък картоф на фурна; сирене
*Отново проблем с Харибо. Както Теди я вика баничката с човешки глас, така и мен те ме викат вкупом от кутията :D
Движение:
- Сутринта: Не. Успах се и трябваше много да бързам.
- Вечерта: тичане 4.77км за 27:10 минути (sun)
- Хубаво бягане се получи :) Друго са си 20 градуса ;)
- Явно проблемът с Харибо просто трябва да го надживея. Уж си налагам да не ги ям тези боклуци, но пак не става (dull). Няма да си го слагам толкова на сърцето, за да не се тормозя И за това.
- Днес си засякох времето на планка сутринта - и трите пъти малко над минута. Да слагам ли сега тежест или да не слагам? :) Ясно е, че поясът не е достатъчно силен и искам да укрепне.
Вторник, 18.08.2015
Храна:
- Беше ок, освен харибото, с което се надрусах.
Движение:
- Сутринта: 3 А + 1 Б; 3х планк до отказ
- Вечерта: Реших да почивам, за да се завърна днес с пълни сили към големите тежести. Уви, не стана :(
Сряда, 19.08.2015
Храна:
- 1/2 палачинка от 2 яйца М, банан, спелтови ядки; извара с рожков и мед
- ризото с манатарки; сирене; маслини; 1 варено яйце М с малко крема сирене; 20г шоколад 85%’ банан
- 1 грозд
- салата от рукола, портокал и запържено резене; 1 варено яйце М с извара; маслини; 1 банан с малко извара
Движение:
- Привечер вкъщи с каквото имам:
избутване на дъмбели от лег - 4х15@2х7кг
едностранно гребане - 4х10@12кг
раменна преса от седеж - 10, 8, 9, 9@2х7кг
колелце от колене - 3х10
- Вчера на връщане от работа имах лек инцидент с колелото. На едно кръстовище спрях много рязко и залитнах надясно, при което за да се задържа се опрях на десния си крак и го отнесе глезенът ми. В първия момент много заболя, но след 15-20 минути болката отмина и реших, че не е нищо сериозно. По-късно вечерта, обаче, след като се изкъпах, започна много да ме боли. Трудно ми беше и да заспя. Сложихме лед и успях да се унеса. На сутринта обаче едвам ходех. Глезенът не беше подут, но все пак се притесних - досега такова нещо не ми се е случвало. Ходих на лекар, снимаха ме - няма нищо счупено, но явно някаква тъкан се е разкъсала. Казах ми да държа крака на високо и да го охлаждам с лед. Затова и останалата част от деня работих от вкъщи с крак, вдигнат на една табуретка. Имам подобрение обаче :) Ходенето не ми е толкова трудно. Даже съм си ок. Само като въртя крака имам лека болка. Много се чудих дали вечерта да не ида до залата - все пак е ден за горна част и глезенът не влиза в употреба :D Разколебаха ме обаче и затова трябваше да измислям нещо вкъщи. Та горната тренировка е това, което успях да скалъпя с всичките си тежести. Пак е нещо ;)
- Много ме хвана яд на тази глупост дето ми се случи и реших да помисля дали няма все пак нещо хубаво в цялата история, за да не се сдухвам тотално. И има: днес времето беше много кофти и не ми се наложи да ходя на работа; остана ми втори ден подред време да направя нещо вкусно за вечеря; не знам защо, но се чувствам отпочинала. Надявам се до петък всичко да е наред, за да мога и на зала да ида. Тичането тази седмица ще отпадне, колкото и да не ми се иска.
При такъв инцидент и с твоето тегло не ми се вярва да има нещо разкъсано в глезена. По-скоро си разтегнала връзки. Ще се оправи за десетина дни.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.08.15 08:49.
Четвъртък, 20.08.2015
Храна:
- ябълка със сусамов тахан и канела; черен чай
- (на стол): някакво панирано кюфте от карфиол и сирене; задушени зеленчуци + 4-5 печени картофа; малко къри с нахут и малко салата
- 3 сини сливи
- 1 ябълка
- 3 парчета сушено манго
- броколи на фурна със сметана и моцарела; сирене; маслини; 20г шоколад с какаови зърна; малко бяло вино + 1-2 шепи грозде
Движение:
- Вечерта: 5 А + 5 Б
- Днес глезенът е доста по-добре :) Само от време на време ме наболява. Планирам ранно лягане...дали ще стане (wasntme)
Edit: Не успях да си легна рано.
Мнението беше редактирано от Роси на 22.08.15 01:00.
Петък, 21.08.2015
Храна:
- ябълка със сусамов тахан и канела; зелен чай
- зелена салата* 1/2 авокадо, каперси, маслини, зехтин и балсамико; 2 варени яйца* М с малко извара; зелен чай
- 3 сини сливи
- капучино
- 1/2 палачинка* от банан, 2 яйца* М и спелтови ядки
- голяма порция спелтови макарони с доматен сос* и пармезан; зелена салата със зехтин; маслини; извара (повече от обикновено) с рожков и мед...и пак има малко грозде, от което щипвах докато вечерята се правеше (wasntme)
Движение:
- Сутринта: 3 А + 1 Б; 3х планк до отказ
- 5 мин. кростренажор
клек с щанга - 15@25кг; 8@30кг; 6@40кг; 6@45кг; 5@47,5кг
мъртва тяга - 8@30кг; 6@40кг; 5@45кг; 5@47,5кг
бедрено сгъване - 3, 3@43кг
опити за прасец на лег преса - няколко пъти с различна тежест до отказ. Послесната беше 43кг. Изобщо не знам дали го правя правилно. Трябва да потърся.
къси коремни преси - 3х50
- 5 мин. кростренажор
- стреч
- Доста съм доволна от днешната тренировка (sun) Мина много последователно, стегнато и концентрирано. На клека на последната серия можех май и още едно шесто повторение да направя, но щеше да е криво и затова по-добре не. Тягата също беше добре. Единствено мисля, че кръстът можеше да е по-неутрален. В случая май бях малко “изпъчена” напред. Бедреното сгъване ми беше ужасно трудно с 43кг, а съм правила последния път (на 7.08) 4 серии по 5 повторения. Исках да си натоваря по-стабилно прасците и в дневника на Миленчето бях срещнала “прасец на лег преса”, ако не се лъжа. Реших да опитам, но не знам дали така трябваше. Отделно, че и за първи път сядам на лег преса (wasntme) Като цяло имах сила и понеже тази седмица доста почивка ми се събра, се чувствах много добре :)
- На вечеря яко прекалих с яденето. Не бях кой знае колко гладна, но всичко беше в по-големи порции, защото ако беше в по-малки щеше да остане малко ей така и никой нямаше да иска да го изяде ;) Интересно ми е дали сега след това стабилно хапване утре пак ще ме гони гладът, който обикновено ме гони след тренировката с клек и тяга :)
Мнението беше редактирано от Роси на 22.08.15 22:51.
Събота, 22.08.2015
От несъобразителност си изтрих поста. (dull) Исках да го копирам, за да си напиша този за неделя, а съм писала директно върху него. Затова написвам тук само най-важното:
Имах ужасна мускулна треска от тренировката в петък. Едвам се движех цял ден.
Мнението беше редактирано от Роси на 24.08.15 13:22.
Миленче, благодаря :) Нещо подобно правих, водейки се от интуицията си, но малко ме беше шубе да натоваря пресата. (wasntme)
Неделя, 23.08.2015
Храна:
- йогурт* с къпини, какао* и спелтови ядки; зелен чай
- 2 филета пъстърва с пържени пресни картофи;
- капучино + парче сладкиш
- задушени патладжани с нахут и басмати ориз
*Изядох и 4-5 ренглоти през деня
Движение:
- 25-30км лежерно каране на колело
- Спокойна и приятна неделя (sun) Само дето си легнах пак късно и днес ми се спи.
Понеделник, 24.08.2015
Храна:
- 2 мъфина* (спелтови ядки, банан, бадемова паста); зелен чай
- какао* с кафява захар*
- салата* от киноа, 1/2 авокадо, чери домати, босилек, зехтин
- капучино
- задушени патладжани с нахут и басмати ориз; сирене; маслини; редче черен шоколад* с бадеми + малко грозде
*4 Харибо
Движение:
- Вечерта: 5 кръга: 100 скока на въже + 20 руски суинг @8кг. След това: 3х50 клек СТ
- На връщане такъв дъжд ме валя...Е и аз съм си виновна малко. Валеше, но слабо и можех да си хвана автобус, но реших, че няма чак толкова да се намокря. По средата на пътя, обаче, започна доста силно да вали и докато стигна до вкъщи бях мокра кокошка :D Затова и днес нямаше тичане, а импровизирана тренировка вкъщи.
Вторник, 25.08.2015
Храна:
- йогурт* със спелтови ядки, малини, какао*, чиа
- омлет от 2 яйца* М; 2 моркова; няколко чери домата; няколко маслини
- 3 сини сливи
- ябълка
- 5-6 сушени кайсии
- 2 филии ръжен пълнозърнест хляб* - едната с пушена сьомга, а другата с няколко сирена; маслини; извара* с рожков и мед
*4 Харибо
Движение:
- Сутринта: 5 А + 3 Б; 3х10 колелце за корем
- Вечерта: Тичане 4.75км за 28:15 минути
- Тичането беше много приятно :) Имам малко мускулна треска от суинговете на вътрешната част на бедрата и бях леко дървена, но не е болка за умиране. Кракът не ме боля. Явно вече е напълно оздравял :)
- Вечерята трябваше да е нещо сготвено, но се наложи бърза промяна на плановете и не остана време. Затова пък ядох хляб и сирене, а с това мога да се изхранвам до живот. Само червеното винце ми липсваше ;)
25.08.15
23:31
Някой е похапвал гумени мечета :)
Кои са ти любимите? Трябва да пробвам да направя домашни с натурални аромати и стевия, може би.
Ох, Теди :) Имам проблем с гумените мечета и подобни. Бях писала по-назад в дневника. Колегите ми купуват по 1-2кг и ги ядат постоянно. До миналата седмица седяха в моята стая - две големи кутии точно пред погледа ми по цял ден. За мое щастие колегите ги опукаха и вече няма :) Сега един друг колега е купил, и вчера и днес ме черпи (wasntme) Тези, които днес ядох са някакви тропически плодове и доста ми допадат, макар и на моменти да избиват яко на химия ;) Иначе има едни жаби, които обичам, както и едни леко кисели (wasntme) И аз съм се чудела дали не мога да си направя някакъв по-здравословен вариант. Два пъти съм опитвала вегански, но купешки - едните не бяха така дъвчащи като истинските Харибо, а другите пък се лепяха така жестоко по зъбите, че после половин час не можех да обеля дума :D
26.08.15
06:10
Гледах наскоро рецепта за желирани бонбони от диня. Махаш и семките и я блендираш. После добавяш желатин (не знам до колко той е полезен) предварително накиснат, после загрят, както си се използва и изливаш във формички. Съвсем скоро мисля да ги пробвам :) Предполагам ще стане по същия начин и с други плодчета.
Мерси за идеите :) Диня май няма да намеря вече, но може с друг плод да опитам. Ето тук намерих рецепти. И аз не знам нищо за желатина, но поне ще липсват останалите хиляда съставки на Харибо, които са ми съмнителни :) Трябва да измисля и подходящи формички :)
Сряда, 26.08.2015
Храна:
- (на стол): тиквички с доматен сос; задушени зеленчуци; малко салата. След това: шепа сурови бадеми и лешници
- 3 сини сливи
- 1/2 бананова палачинка* (2 яйца, банан, спелтови ядки, масло)
- 4-5 парчета сушено манго (след трена, докато готвих...бях много гладна)
- леща*; сирене; маслини; извара* с рожков и меласа*; 20г черен шоколад*
Движение:
Трен (Горна част А , корем):
- 5мин кростренажор
набиране на машина подхват (@противотежест) - 12@23кг; 8@18кг; 6@16,3кг; 4@14кг; 3@11,3кг
права лежанка - 15@17,5кг; 7@25кг; 4, 4@27,5
едностранно гребане с дъмбел - 3, 3, 3@15кг
раменна преса с дъмбели от седеж - 3, 2, 3@2х10кг
- 20 мин кростренажор - бързо темпо на ниска степен
- стреч
- Горната част е доста изостанала в следствие на липсващата тренировка миналата седмица и изобщо на липсващите тежки тренировки от предните две седмици. При набранията забележката ми е да си използвам повече гърба. Уж опитвам, но все мисля, че ръцете отнасят повече. Лежанката стана добре като техника, но истината е, че имах очакването да мина 6 повторения с 27,5кг и да опитам с 30кг, но не стана. Тежаха ми 27,5кг. Едностранното гребане- ок, може май и по-добре. Раменни - зле. В залата има 2 вида дъмбели по 10кг. Едните са такива, а другите - такива. Не знам защо, но вторите ми тежат повече и са ми по-неудобни. Вчера правих с тях раменни и от тук нататък ще правя с тях. Първо, защото може да се окаже, че наистина са по-тежки от другите и второ, защото следващите по-големина така или иначе са такъв тип и трябва да свиквам с неудобството. Едвам добутах до 3 повторения вчера (dull)
- Днес се събудих без мускулна, но вече започва да се проявява. Засега по-засегнати са раменете и ръцете.
Четвъртък, 27.08.2015
Храна:
- (на стол): зеленчуци на уок + още малко задушени зеленчуци + малко салата. След това: малко лешници.
- 3 сини сливи
- ябълка
- 5-6 сушени кайсии
- леща*; маслини; сирене; 1 варено яйце* М; 20г черен шоколад*; пъпеш
Движение:
- Сутринта: 3 А + 3 Б; 3х10 колелце за корем
- Вечерта: Тичане 4.75км за 28:50 минути
- Днес тичането е по-зле като време от вторник, но бях леко недоспала. Важното е, че успях да се разтоваря психически. Голям негативизъм ме е обзел тези дни и трябва да го разкарам възможно най-скоро.
- Все пак се появи някаква мускулна на гърба, но не толкова силна колкото ми се иска ;)
Петък, 28.08.2015
Храна:
- йогурт* със спелтови ядки, боровинки, какао*
- зелена салата* с 1/2 авокадо, каперси, чери домати, зехтин и балсамико; 1 варено яйце* М
- 3 сини сливи
- 1/2 палачинка* от банан, 2 яйца* М и спелтови ядки
- 2 яйца* М на очи; сирене; филия ръжен пълнозърнест* хляб; 20г черен шоколад*; извара* с рожков и мед
*3 Харибо
Движение:
- Сутринта: 3 А + 3 Б
- 5 мин. кростренажор
клек с щанга - 15@27,5кг; 8@32,5кг; 6@42,5кг; 5@47,5кг; 3@50кг
мъртва тяга - 8@32,5кг; 6@42,5кг; 4@47,5кг; 3@50кг
бедрено сгъване - 4@43кг; 3@45кг
прасец на лег преса : /\ - 10 без тежест; 10@25kg; 9@32kg; 6@39kg; || - 7@39kg; 6@41,3kg
странични наведи - 3х10@10кг на страна
повдигане на крака от стенд - 3х20
- 5 мин. кростренажор
- стреч
- Тренировката не беше зле, но не беше толкова добра колкото миналата седмица. Отидох в малко кофти настроение заради кофти край на работния ден. Отделно имах по-малко сила, но мисля, че се дължи на това, че ядох по-малко отколкото бях яла миналата седмица. Относно упражненията: клек - стана добре откъм техника. Стигнах си последния рекорд от 50кг от преди месец - два. Тяга - ми не съм особено доволна. Хватът на лявата ръка ми е по-слаб и това ми пречи. Отделно все мисля, че кръстът може и по-добре да е. Иначе за хват в сряда висях 3 пъти до отказ на лост, което съм забравила да отбележа. Бедрено сгъване - няма какво да отбелязвам. Прасец на лег преса - днес разучавах по-обстойно с различни позиции на стъпалата и различни тежести, за да знам горе-долу кое ми е тежко.
- Сега ми се иска да помрънкам: Първо ми писна от несъобразителни хора. За не знам кой път ми се случва да си прекарвам началото на тренировката в подреждане на нечия кочина и сваляне на тежести, които все още не съм сигурна, че може да не изпусна. Днес преди мен явно беше тренирал някакъв висок човек. Оставил щангата нависоко с по 20кг от всяка страна. Високо за мен значи над главата ми. Разтоварих щангата от едната страна, но от другата ме достраша, защото предния път така като разтоварвах друга щанга, я наклоних без да искам, защото беше бая тежко и си изкарах акъла. Помолих момчето от фитнеса да ми помогне (dull). Отделно една лежанка зарязана ей така в средата на залата. И нея я местих, защото ми пречеше. Добре, може ли на всички стени във фитнеса да е написано да си разтоварваш след себе си и да оставяш тежестите на място и ти да оставяш такъв хаос? Не разбирам (devil) Второто нещо, за което се ядосвам пак са несъобразителни хора. Този път колоездачи. Омръзна ми да карат срещу мен!!! Постоянно има някакви хора, които не карат от правилната страна на улицата и аз какво - трябва да се чудя къде да отида. По някой път такива опасни ситуации създават, че ми иде да слезa и всички да ги размятам. За какво иначе ходя на фитнес (muscle)
- Съжалявам за мрънкането. Може и киселото настроение от работата да е причина да се издразня така на всичко. Вече съм се кротнала и ще си лягам, че пак стана късно, а утре ще ходя на test drive и трябва да съм свежа 8-)
Събота, 29.08.2015
Храна:
- извара* с какао* и меласа*; банан
- 2 големи шепи джанки и ренглоти
- голяма смесена зелена салата с 3 големи парчета запържена пъстърва; филия и половина хляб с разни семена
- капучино
- диня
- (предстои): тайландско къри (да видим какво ще забъркам)
Движение:
- През деня: колело + разходки
- Днес получих поща от фитнеса. Затваряли го. Кога? Ми в понеделник :) Страхотно. Благодаря, че толкова от “рано” ми казвате. Тъкмо започнах да си връщам силата и сега ново 20. Набързо се разтърсих из гугъл за други удобни места и следобяд ходихме до две зали - едната доста близо до нас, а другата - горе-долу на същото разстояние като сегашната. И двете са на сходни цени, но разликата в условията, които предлагат е от небето до земята. Сегашната ми зала е една от най-евтините в града и не предлага кой знае какво - има свободни тежести и достатъчно уреди, но не е кой знае колко чисто или просторно или и аз не знам. Лукс така или иначе не търся ;) Първата, която видяхме днес беше малко по-скъпа от сегашната, но така яко беше нагъчакно всичко, че просто не ми е ясно как се тренира там. Имаше всичко, което ми трябва и бях склонна да се запиша там, тъй като ми е и на доста удобно място. Втората зала, обаче, ми обра точките. Даже още се чудя как не съм я намерила преди и дали няма някаква уловка. На 2 етажа, просторно, доста чисто и голямо разнообразие от уреди. Има няколко лежанки, например, което си е голям плюс :) Излиза даже и малко по-евтино от сегашната зала ;) По-висока е първоначалната такса, но съм готова да я платя при положение, че ми предлагат такива условия. И така...всяко зло за добро. Ще гледам утре да си изкарам карта, за да не пропускам тренировки идната седмица ;)
- И да не забравя да кажа, че имам отвратителна мускулна треска на гръб и краци. Не че ми е странно де. Вече съботите така ми минават - в мускулни трески от клек и тяга :D
Неделя, 30.08.2015
Храна:
- малини, боровинки и къпини с йогурт*
- тайландско къри*; малко сирене; 3 сини сливи
- джанки и ренглоти
- зелен фасул яхния*; маслини; диня; 2 соленки за проба
- редче шоколад*
Движение:
- Свежда се до чистенето вкъщи
- Няма кой знае какво за отбелязване. Вчера бях малко на плаж. Реших да се възползвам от последните слънчеви лъчи. Беше 30 градуса (sun) и не вярвам да стане пак толкова тази година. Поизлежавах се на тревата, четох нещо, но тази кратуна не спря да мели и анализира, така че не си починах абсолютно :x
Понеделник, 31.08.2015
Храна:
- банан с лъжица тахан и какао*
- полента; 2 варени яйца* М; няколко маслини; чушка
- 3 сини сливи
- ябълка
- 3 сушени кайсии
- 1/2 купичка зелан фасул яхния*; сирене; маслини; 3 соленки*; извара с рожков и мед
Движение:
- Сутринта: 3 А + 3 Б; 3х планк до отказ
- Вечерта: Тичане 4.75км за 28:22 минути
- Тичането беше приятно, но усещам, че тежа повече. Явно яденето на слонски количества плодове се отразява. Скоро няма да има толкова много, така че се опитвам да не се самообвинявам :)
Вторник, 1.09.2015
Храна:
- шейк* (оризово-грахов протеин, банан, тахан, какао*)
- (на стол): огретен от броколи, картофи и сирене; малко задушени зеленчуци; малко салата със зехтин; няколко (май 10) лешника
- шепа малини
- 3 сушени смокини
- киноа със зеленчуци на фурна; моцарела; сирене; соленка; бяло вино
Движение:
- Сутринта: 3 А + 3 Б; 3х колелце за корем; 3х30 клек СТ
- Вечерта: Тичане 4.85км за 29:40 минути
- Д и бедра тежат (dull) До последно не знаех дали ще тичам или не. До обяд времето беше лятно и после за 15 минути се смрачи, задуха един ужасен вятър и валя до дупка. Когато се прибирах, обаче, намаля доста и за тичането дори не валя. Благодарение на това “хубаво” време навън беше свежо, спокойно и пусто :) Затова и разтоварващо :)
Мнението беше редактирано от Роси на 02.09.15 07:40.
Сряда, 2.09.2015
Храна:
- 2 соленки*
- 1/2 палачинка* (яйце* М, 1/2 банан, кокос, кокосово масло)
- капучино
- (на стол): Rösti, запечено със зеленчуци и сирене; малко салата и малко задушени зеленчуци
- 3 сини сливи
- 1/2 палачинка* (1 яйце* М, 1/2 банан, овесени ядки, кокосово масло)
- киноа* със зеленчуци на фурна и моцарела; сирене; маслини; 3-4 соленки*; извара с рожков и мед (голяма порция)
Движение:
- Сутринта: 3 А + 3 Б; 3х планк до отказ; 3х20 напада на крак
Трен (Горна част Б, корем):
- 5 мин кростренажор
раменни преси от стоеж - 8@2х8кг; 4, 4, 3@2х10кг
набиране на машина с успореден хват (@противотежест) - 12, 7@15кг; 5@10кг; 3@без
кофи - 7, 5, 5
висене на лост - 3х до отказ
Заигравки (wasntme):
- 12@12кг руски суинг
- 12@10кг руски суинг
- 2х10 TRX low row
- кратък стреч
- Преди коментарите за новата зала, нека обобщя набързо тренировката (или каквото направих от нея). Раменни - исках да започна с 5кг и постепенно да вдигна до 10кг, но нямаше дъмбели под 8кг и затова действах така. Набирания: Машината тук е малко по-различна. Успоредният хват ми е доста по-широк отколкото в предната зала. При самите набирания усетих повече използване на гърба. Последната серия направих без противотежест, но все пак седалката ми подпираше коленете отдолу, така че не ги считам за истински набирания. Ще видим следващия път какво ще се получи. Поради новата машина и подхватът ще стане по-широк...не знам (shake) Кофи: загубила съм малко сила тук. Положението е малко по-зле от предния път.
- Като цяло тренировката не ми се получи много добре, защото бях в постоянно търсене на каквото ми трябва. Останах с впечатление, че уредите са някак разхвърляни навсякъде. Има много пространство и отделни помещения и всичко е пълно с машини и то все различни. Изобщо се чудя откъде са ги намерили, за какво служат и изобщо служат ли. Какво ли не има. На долния етаж (демек в мазето ;)) е по-интересно. Там са свободните тежести. Има и една малка заличка с пудовки, лостове, щанга, разни тежки топки и уреди за равновесие (май?). На няколко места в цялата зала има и тези TRX въжета, които досега не съм докосвала никога. Както се вижда от тренировката, полакомих се. Отдавна искам да видя как ще ми се получи суингът с пудовка над 8кг и сега ми се падна възможност :) С 12кг бяха криви. С 10кг стават. Предполагам, че ако бях направила по-малка бройка с 12кг щяха да са по-читави. При TRX въжетата имаше едно табло с примерни движения и реших да опитам първото, че ми се видя най-лесно ;) Не знам получи ли се, но усетих леко натоварване в гърба. Общо взето залата ми харесва. Имаше доста хора, но не чаках за нищо. Видях и един треньор, който обясняваше за клек и тяга на едно момче, а това досега не бях виждала в предната зала, така че ми направи добро първо впечатление :D
Мнението беше редактирано от Роси на 03.09.15 10:00.
Четвъртък, 3.09.2015
Храна:
- шейк*(оризово-грахов протеин, какао*, лешнков тахан, банан, Н2О)
- киноа, броколи на пара с малко масло; маслини; 1 варено яйце* М
- шепа къпини и боровинки
- малка круша
- много соленки*; сирене; маслини; 40г шоколад*; банан
- филия ръжен пълнозърнест хляб* + малко бяло вино
Движение:
- Сутринта: 3 А + 1 Б; 3х колелце за корем; 3х30 клек СТ
- Мускулна треска на рамене и гръб. До толкова, че ми беше трудно да си облека якето. На раменете има още малко и днес.
- Последните нощи спя много неспокойно. Лягам си късно, трудно заспивам и се будя преди будилника, т.е. преди 6.00. В сряда трябваше да ида и рано на работа, т.е. се събудих още по-рано - преди 5.30. Така ми се събират по около 5-6 часа сън на денонощие :( Вчера следобяд така ми се доспа, че едвам издържах на работа. Не знам как успях дори да свърша нещо. Вечерта нямах сили за тичане. Прибрах се гладна като звяр, ядох каквото има в хладилника и започнах да готвя истинската вечеря. Уж си легнах по-рано, пък пак днес едвам станах (dull)
Мнението беше редактирано от Роси на 05.09.15 10:43.