15.01.06
00:47
Та значи след около месец се готвя да почна периода за релеф.Успях да кача близо 20 кг в периода за маса.Доволен съм от по голямата част от тях,но леко съм замазнил :P предполагам че ако сваля 4 кг мазно ще необходимото след което ще ми хареса релефа.Ориентирам се в събирането на информация какво точно да предприема в периода за релеф но имам някой въпроси и моля за съвет.Значи в момента съм около 79 кг(след месец не смятам че ще съм мръднал много от тази цифра:P )та значи като отивам в магазина продавача който попитах също за съвет ми каза че ще ми трябват л-карнитин,фат бурнер,bcaa,както и протеина не трябва да го спирам.Малко ме учуди това за фат бурнера защото не съм толкова много на килограм,а той ми каза че той ще ми служи за протектор на черния дроб другото ми питане е свързано с това 2 месеца добре ли ще са защото човека от магазина ми каза че по добре е 3 и да не се стремя да свалям мн бързо извднъж.ЛИчно мое мнение не знам дали правилно но да сваля 4 кг за 2 месеца не ми се струва прибързано:)
Давайте съвети плс:П
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 17:49.
15.01.06
00:57
4 кг са 5% от теглото ти. За 1 месец ги сваляш и нямаш никакви проблеми.
Малко ме учуди това за фат бурнера защото не съм толкова много на килограм,а той ми каза че той ще ми служи за протектор на черния дроб
Може ли да дообясниш? Как така протектор?
15.01.06
01:20
не знам дали ще мога да го пресъздам по начина по който той го каза,но каза че мазнината която изгарям минава през черния дроб или нещо такова и че много ще го натоварвам затова фат бурнера бил задължителен
а за теглото имах притеснения защото ми каза че ако свалям мн бързо ще свалям и много мускулна маса