04.08.15
18:23
Здравейте! :) От няколко дни насам чета много интересни статийки в сайта и реших да се рагистрирам, а сега реших да си направя и дневник. :) И така, аз съм на 20 години и съм вегетарианка от 7 месеца. Висока съм 162см. и в момента тежа 65кг. Миналото лято по това време бях в отлична форма, но зимата напълнях доста, бях изпаднала в депресия и може това да ми е повлияло, но не се оправдавам. През месец февруари започнах да си възвръщам хранителните навици и до месец юни успях да поотслабна малко. Сега имам да свалям още около 5-6кг., за да си върна предишните килограми. През последната седмица малко понаруших режима и съгреших с някои храни...не се гордея с това... :x Тренировката ми до момента е или 20 мин. скачане на въже на интервали, или правя упражненията на Руми от фитнес инструктор. Сега съм решила да ставам сутрин и да бягам, тъй като лятото си отива и ми се иска да се насладя на топлото време пълноценно. Предполагам, че ще започна с по 15-20 мин. като за начало, тъй като не съм бягала от една година. Постепенно ще увеличавам времето. :) Ще се радвам на съвети и насоки. Благодаря за вниманието! :)
Закуска: чаша зелен чай и банан
Обяд: 250г царевица и 40г кашкавал, малко гъбена супа, салата (без мазнина)
Вечеря: печени зеленчуци на фурна, гъбена супа и 2 филийки пълнозърнест хляб
Предполагам, че менюто ми днес не е много добре, тъй като протеините малко липсват, а въглехидратите са повечко... Като цяло съм вегетарианка, но през повечето време се храня като веган. Много рядко консумирам храна от животински произход. Днес за пръв път от две седмици консумирах животински продукт.
Тренировката ми беше 10 мин. скачане на въже и 300 клека.
04.08.15
20:44
Добре дошла! :)
Да, менюто от днес не ти е много балансирано. :)
Здравей и благодаря. Ще обърна повече внимание на менюто си.
И така, тренировката ми днес беше 15 мин. бягане и 200 клека. Пристрастена съм към клековете. :D По-късно ще споделя и менюто си за днес. :)
Закуска: 2 с.л. овесени ядки, 1 с.л. смляно ленено семе и 300г кисело мляко (3,6%), един банан
Обяд: гъбена супа и една филийка пълнозърнест хляб
Междинно: диня (около 400г)
Вечеря: 2 варени яйца, 1 оризовка и чери домати
Очаквам съвети и препоръки, ако не се храня правилно. :)
По колко време трябва да се бяга сутрин, за да има разултати? :)
Мнението беше редактирано от Teddy Hr. на 06.08.15 13:31.
казано от Teddy Hr. на 05.08.15, 21:07:
По колко време трябва да се бяга сутрин, за да има разултати? :)
Няма как да ти се отговори на този въпрос.
Зависи от темпото, начина на тичане и други неща. Ако разчиташ само на тичането, трудно ще се получат нещата, особено ако храната куца :)