Продавам велоергометър

Темата е заключена.

10.01.06
20:29

Продавам велоергометър чисто нов.Спечелих го от лотария.Ето снимка http://www.nikisport.dir.bg/velo.htm  марката е LOTUS.Продавам го за 600лв нов струва 696лв.Уреда е в магазина и който го вземе документите ще са на негово име.
Коментар цена доставка.Тел за връзка 0889217794 02/9876105 -Eвгени , от София съм.

10.01.06
23:27

Твърде ,твърде много му искаш братле свали още доста ако искаш да го продадеш

11.01.06
19:27

Писах че цената не е твърда.Незнам дали ще има интерес някой. ХАЙДЕ НОВА ЦЕНА 550лв.

M-

11.01.06
23:33

не знам този колко е добър и дал има някакви странични функции обаче велоаргометър може да се закупи и за 300 лева при това добър. Мисля че трябва доста да свалиш ако искаш да го продадеш на някой.

12.01.06
00:42

[quote author=“M-POWER”]не знам този колко е добър и дал има някакви странични функции обаче велоаргометър може да се закупи и за 300 лева при това добър. Мисля че трябва доста да свалиш ако искаш да го продадеш на някой.

Именно

Пич ако искаш да го продадеш трябва цената да е =< 300
това е съвет

12.01.06
17:33

Според мен също цената ти трябва да е доста по ниска, но ти си знаеш.

Наистина в магазина може да струва толкова, но по интернет или в този форум и половината да му вземеш ще е добре.

PR

13.01.06
15:39

50 лева !  :lol:

13.01.06
23:24

Никой не се интересува от велоергометъра . За 300лв нама да го продам а и покрай тези обяви ми стана интересно да повартя педалите. Най вероятно ще си го взема в къщи все пак това си ми е късмета а и малко загрявка няма да ми се отрази зле а и на жената и детето.

15.01.06
14:23

[quote author=“freddii”]Никой не се интересува от велоергометъра . За 300лв нама да го продам а и покрай тези обяви ми стана интересно да повартя педалите. Най вероятно ще си го взема в къщи все пак това си ми е късмета а и малко загрявка няма да ми се отрази зле а и на жената и детето.

Най добре си направил щом не мислиш да го продадеш за по малко от 300

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1