Препоръчайте много добър специалист за травма в рамото

07.06.15
11:44

Травмата е много стара. Може би от едно 10-на години. Болката я има само когато натоваря рамото с някаква срещуположна сила - лицеви опори, лежанка и даже здраво пробиване с дрелка :D Ходил съм при няколко “доктора” и все “нищо ми няма”. И понеже ми писна при най-малкото натоварване да боли реших да потърся някой кадърен специлист, който да ме отърве от досадния проблем.
Реално не знам какъв специалист ми трябва - травматолог, хирург, кинезитерапевт или нещо друго. Искам някой сериозен да направим пълни изследвания, там снимки, едно друго, всичко как си трябва и след това да преминаваме към действия. Можете ли да препоръчате някой такъв?

Здрасти!

Не очаквай, че трябва да ти се отговори на секундата. :)

За кое населено място ти трябва специалист?
Аз мога да препоръчам кинезитерапевт в София, но нямам представа дали такъв специалист ти трябва, тъй като почти нищо не се разбира от описанието ти.

При какви лекари си ходил до този момент и какви изследвания са ти правени? В следствие на какво се е появила тази болка?

07.08.15
19:35

Хубенов - София, Симидчиев, Петров - Пловдив !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1