казано от sapuna на 08.08.15, 20:41:
На фона на машините тренировката изглежда лека ,но разтварянето накрая е множко.Пази си раменцата ,ще ти потрябват! ;)
То дясното си ми е с травма от много години но точно това движение разтварянето в страни нямам никакъв проблем за разлика от бутащите движения ....раменната и лега .....затова си го мачкам по обемно там ,па и с тоя дроп с дъмбелчетата е голям смях как се пуфти и охка със шест -седем килограмовите дъмбельоци .....:D
казано от Membaris на 08.08.15, 20:54:
Ще си пускам тоя дневник вместо плейлиста.
То и аз за това и си го ползвам ......тренировките между другото .....(giggle)
Малко гръб се опитах да селфна ас ....ама мноо зор бре ,от 10-на опита тоя най читав ......(wasntme)
Днес - ръчички....
5 мин раздвижване и ротации...
1-ва Суперсерия
Френско с крив лост-8,8,7 x 38 kg ( с пускане зад главата)
Сгъване с прав лост от стоеж- 10,9,8 x 40 kg
2-а суперсерия
Тесен лег -10,9,8 x 65 kg
Сгъване с прав лост от надхват-10,10,10 x 30 kg
3-а суперсерия
Сгъване от пейка с наклон с дъмбели-9,7,7 x ( 2x15 kg) ( едновременно с двете ръце)
Трицепсова преса на машина-10,10,10 x 85 kg
4-суперсерия
Разгъване на горен скрипец-10,10,10
Чуково на скрипец през долна макара-10,9,8 x 55 kg
Вчера някакво вирусче тип лятно грипче се опита да ме събори ,цял ден бях като безмоторен самолет ...отпаднал ,стомашни проблеми ,главата пълна с олово ....едвам издеяних на работа .....(dull)
Днес обаче всичко беше отшумяло .....само на стомаха ще му трябват няколко дена явно да си възстанови микрофлората ,но като цяло очаквах да е по зле днес а даже отидох до залата че и трена беше приличен без да съм усетил слабост или умора ....:)
Днес- гърди.....
Лег от наклон с дъмбели-10,10,7 x ( 2x34kg)
Флайс от наклон с дъмбели-10,10,9 x ( 2x22kg)
Преса на машина седнал-6,6,5 x 16 плочки, 7 x 14 плочки
Кросоувър на портален скрипец-10,9,8 x 32kg на ръка
Кофички-10CT , 8,8,8 + 20 kg
Пуловър с дъмбел-10,10,10 x 32 kg
Meга убита тренировка днес......не ми беше до ходене в залата след работа ама някак си се замъкнах все пак ,ама не я свърших кой знае ква там та май по добре да си бях подремнал на дъждеца следобедно....(wasntme)
Топлото и дъждовно време бе просто още един пирон след скапаната смяна на работа ....тотална липса на вътък и мотивация ,вичко сякаш ми пречеше и дразнеше та чак и мисловния процес сякаш зацикляше на моменти ......да си бях останал в къщи....(dull)
По пронцип съм на мнение че и най лошата тренировка е по добра от никаквата но не и днес ....съответно орязах обема и я избутах повече на инат ....ама как ми тежеше всичко ....тва безсъние на тея първи смени ме съсипва ,но и не мога да легна рано с кокошките да го ева .....ще наваксам през уикенда ....
Mалко меланхолия в тон с времето тука ....
13.08.15
21:29
казано от overkill на 13.08.15, 19:24:
По пронцип съм на мнение че и най лошата тренировка е по добра от никаквата но не и днес ....съответно орязах обема и я избутах повече на инат ....ама как ми тежеше всичко ....тва безсъние на тея първи смени ме съсипва ,но и не мога да легна рано с кокошките да го ева .....ще наваксам през уикенда ....
Има и такива дни, няма как. :)
Преди време и аз бях на такова мнение, но в последствие ми се промени. Понякога обстоятелствата и сигналите на тялото са такива, че е по-добре да не тренираме. Не може винаги на макс. :)
Хайде, дано уикендът да ти е по-успешен, жизнен и мотивиран!
Тудей- крачка .....
5 мин раздвижване и загряване ,малко клекове и напади СТ ....
Бедрено разгъване на машина- 10,10,9 x 60kg
Клек гръб-5x 60 kg,5x80 kg , 5x5x90 kg, 3x3x 100kg ,10x90kg,10x80kg
Клек на машина-3x8x110 kg
Зерчер клек-4x5x 60 kg
Бедрено сгъване на машина от лицев лег-10,10,10,9 x 40 kg
Пресец на машина седнал-12,11,10,10 x 40 kg
Вчера след работа дремнах един час и съответно легнах късничко към 12 нощес и днес се надигнах като сущии джисъс къде 11,30 по пладне .....:D
Близо 12 часа як сън ...ама явно беше че на организма си му трябваше тоя сън....
Съответно се замъкнах в залата чак в късния следобед и бях доста изненадан че днес беше яко фул....но за моя радост секцията за крачката беше почти празна ....(giggle)
Прецених че няма по подходящ момент да пробвам клекчето отново .....бях наспах ,отпочинал и пълен с енергия което си беше достатъчен повод за експерименти с кръста ....(wasntme)
Петичките на 90 сравнително лесни ,тройките на 100 също но там не посмях да напъвам за петици и реших да не се изхърлям много като за сефте .....след тва на двете дестяки краката гръмнаха ....довърших с няколко серии на машината и малко зерчер за пояса .....тежките серии ги кляках с колан обаче ...
Общо взето съм доста доволен ....кръста се държа прилично ,докарах го на обем и на тежести горе долу ...крачката гръмнаха ...абе доволно ....друго си е да си наспан и отпочинал.....:)
Мнението беше редактирано от overkill на 16.08.15 01:23.
Днес - гръП....
Набиране тесен подхват- 5 CT , 5,4,4 + 20 kg
Набиране тесен надхват-5CT , 4 ,3,3 + 20 kg
Гребане с дъмбел от пейка-6,5,5 x 44 kg
Гребане на машина( въртящи се ръкохватки)-6,6,5 x 16 плочки
Фронт пул даун на горен скрипец с раменен успореден хват-6,6,5 x 75 kg
Гребане на долен скрипец с раменен успореден хват-6,6,5 x 16 плочки
Хиперекстензии-10 CT , 8,8,8,7 + 40 kg , 15 + 20 kg
Сутрешна преди работа ....залата празна ,прохладно ....кефф....:)
Отново по силово за гърбината .....пак мъчих набиранията ,уж стриктни с леко задържане в долна точка ,тоя път поне се сетих и набачках две клипчета,повторенията паднаха с по едно в серия .....инак рамото не му допада много много тоя тип набирания но ще видим нататък как ще е .....(wasntme)
Като цяло съм доволен ....влезе ми еретичната мисъл да пробвам пак тегица леко ,ама ще го мисля по нататък .....:D
Втора серия -подхват.....
Първа серия -надхват.....
Тудей- рамо и трапец....
5 мин разтягане и ротации....
Раменна преса на машина седнал успореден хват-10,10,8 x 80 kg
Раменна преса на машина седнал-6,5,5 x 12 плочки
Арнолд преси с дъмбели от стоеж-5,5,5 x ( 2x20kg)
Повдигане за трапец на машина -12,12,12,11x целия стак + подложка за краката
Високо изтегляне от земя-4x5 x 70 kg
Тяга -2x5x 100kg
Разтваряне в страни с дъмбели-10 x 15kg,10x13,5kg,10x12,5kg, 10x 11,5 kg,10x10kg,10x9kg,10x8kg,10x6kg
Отново сутрешна преди работа ....залата пак почти празна ,прохладно и влажничко но биваше....
Рамото се държа добре ,правих лека проба на тягата след високото изтегляне ....така и така щангата ми беше под ръка ,та рекох да видя лекичко как е положението с кръста там.....(wasntme)
Сто кила не са никва тежест за тягата ,но реших да не слагам повече ,само лека проба .....кръста се държа добре ,така че съм доволен..:)
Праснах и две клипчета ,за проверка на формата все пак , че страх лозе пази .....:D
Трета или последна серия на високото изтегляне....
Пробата на тягата ....
Днес -трицепЦ и бицепЦ...
Суперерия -1
Френско с крив лост-8,8,7 x 38 kg ( с пускане зад главата)
Сгъване с прав лост от стоеж-8,8,8 x 40 kg
Суперсерия -2
Тесен лег-7,7,6 x 70 kg
Съване на прав лост с раменен надхват-10,10,10x 30 kg
Суперсерия-3
Сгъване за бицепс от наклонена пейка с дъмбели-8,8,7 x ( 2x15kg)
Трицепсова преса на машина-10,10,10 x 85 kg
Суперсерия -4
Чуково на скрипец през долна макара с \/ ръкохватка-10,10,9 x 55kg
Разгъване на сkрипец през горна макара с /\ ръкохватка-10,10,9 x50 kg
Бърза съботна тренировчица на клечаците .....времето доста балго днес та се поразходих пеш до залата ,която пък беше почти празна учдващо в събота за мой още по голям кеф....:D
Бързи суперсерийки ,за което спомогна липсата на хора и беж наобратно че ще се разпъва скарата и ще има малко следобеден тиферич на хубавото време....сигур ще литне и некоя друга биричка ....(wasntme) :D
Днес—гърди...
5 мин раздвижване и ротации,малко лицеви опори....
Лег от наклон с дъмбели-10,10,7 x ( 2x34 kg)
Флайс от наклон с дъмбели-10,9,9 x ( 2x22kg)
Преса на машина седнал-6,5,5 x 16 плочки,7 x 14 плочки
Кросоувър -10,9,8 x 32 kg на ръка
Кофички-10 CT , 9,9,8 + 20 kg
Пуловър с дъмбел-10,10,10 x 32 kg
Трен след работа.....нормално като за след първа смяна нямах мноо вътък ,ама колкото толкова ...за сметка на това пък приключих за около 45 мин без мноо разтъкаване ....бързо и стегнато че и без това за повече батерии нямаше ...:D
Днес- краЦи....
5 мин раздвижване и разтягане
Бедрено разгъване на машина седнал-3x10x 60 kg
Клек гръб-5x60kg,5x80kg,5x90kg , 5x5x100kg,2x110kg, 10x90kg,10x80kg
Клек на машина-8,8,7 x 110kg
Тяга с прави крака -10,10,10,9 x 75 kg
Прасец на машина седнал-10,10,10,9 x 50kg
Тренировка след бач отново....днес доста по свежо за разлика от оня ден,петиците на 100те що годе прилични като за мене ....след тва реших че ще мога и една тройка на 110 да направя но сгреших ,даже и не посмях да тръгна за трето ....:D
Иначе доволно ,на обемец го докарах,пробвах и тягата с прави крачета за задния бедър .....нищо общо с бедреното сгъване ,още от сега ги усещам задните сковани ....по едно време останах абсолютно сам в залата та затова пак си нацъках клипчета за самокорекция ....общо взето туй то за днес....доволно....:)
Четвърта серия на клека....плитичък ама от сърце....:D
И трета серия на тягата ,не виждам да чупя кръста тъй че доволно ....(wasntme)
Днес—гръП...
5 мин раздвижване и ротации..
Набиране тесен подхват-10 CT, 5,4,4 + 20 , 5 + 15kg
Набиране тесен надхват-10 CT ,4,3,3 + 20 , 5 + 15 kg
Гребане с дъмбел-6,5,5 x 44 kg
Гребане на машина ( с въртящи се ръкохватки)-6,6,5 x 16 плочки
Фронт пул даун на горен скрипец с тесен успореден хват-6,6,5 x 75 kg
Гребане на долен скрипец с тесен успореден хват-7,6,6 x 16 плочки
Хиперекстензии-15 CT , 10,10,9 + 40 kg , 15 + 20 kg
Прилична тренировка като за след работа ...няма кой знае кво за отбелязване ,рамото малко се обади на набиранията с тва отпускане до долу но като цяло се държи добре .....очаквах да е по зле влиянието върху него но засега бива раЛтата...:D
Днес- рамо и трапец...
Раменна преса с дъмбели седнал-9,7,6 x ( 2x26 kg)
Раменна преса успореден хват на машина-7,5,5 x 80 kg
Арнолд преси от стоеж-5,4,4 x (2x20kg)
Повдигане на прав лост напред от стоеж-8,8,8 x 30 kg
Повдигане за трапец на машина-13,12,12,11 x целия стак + подложка за краката
Високо изтегляне от земя-5,5,4,4 x 75 kg
Конвенционална тяга-3x3x105 kg
Разтваряне в страни с дъмбели от стоеж-3x10x13,5 kg ,10x12,5 kg,10x11kg ,10x10kg ,10x9 kg ,10x 8 kg ,10x6 kg
Днес залата отворена само от 10 до 13 часа понеже е банк холидей днес и беше яко тъпканица ,задуха, ама горе долу биваше и не съм чакал по много ....(wasntme)
Трена нормален ,малко килцата на високото нагоре и пак малко тегица ,кръста малко го усещам ама си мисл че е щото съм понастинал леко а и хладното и дъждовно време не помага изобщо.....то ще си обади тея дни кво е положението....:)
Туй то за днес ....ще постна и малко храна по късно ако се присетя ,да я има от време на време .....:D
12,30- шейк с доза телешки протеин и половин кисело мляко,половин шоколад
15,00- две пилешки пържоли с кожа ,2 ФПХ,два домата ,стрък пресен лук и малко кашкавал,банан
18,00- две пилешки с кожа,2ФПХ,стрък лук,краставица,кашкавал,шепа сурови бадеми
21,00- половин кисело мляко,150 гр печен шамфъстък
Мнението беше редактирано от overkill на 31.08.15 22:51.
Определено съм понастинал .....кръста все още ме приболява някво такова неопределено ,трапеца от едната ми страна е яко схванат та едвам си завъртам главата ....днес и не бях много в кондиция на работа та мисля утре да пропусна залата ,може би в други ден ако се почуствам по добре ....(dull)
Днес- ръчички.....
5 мин раздвижване и ротации....
Суперсерия 1
Френско с крив лост-5,5,5 x 40 kg с пускане зад главата
Сгъване с прав лост от стоеж-5,5,5 x 45 kg
Суперсерия 2
Тесен лег-6,5,5 x 70 kg
Съване на прав лост от раменен надхват-6,6,5 x 36 kg
Суперсерия 3
Сгъване от пейка с наклон с дъмбели-6,5,5 x ( 2x 17,5kg) едновременно с двете ръце
Трицепсова преса на машина-6,6,5 x 100 kg
Суперсерия 4
Чуково на долен скрипец-6,5,5 x 65 kg
Разгъване с крива ръкохватка на горен скрипец-7,6,6 x 60 kg
Тесни лицеви опори- 25 x CT
Набиране тесен подхват-10 x CT
Доста приятна тренировка ,въпреки че се измъкнах с доста зор от леглото сутринта ....:D
Играх го тоя път малко по силово и цялата галимация ми отне 30-35 мин ,като плюс е че сутрин залата е почти празна и няма пречилки ,чернилки ,хлапаци и всякава друга гмеж дошла да чеши езика а не да тренира ....:D
Днес- гърди.....
Лег от наклон с дъмбели - 4 x ( 2x36kg) , 7,6 x (2x34kg) , 7 x (2x32kg)
Флайс от наклон с дъмбели-8,8,8 x ( 2x22kg)
Преса на машина седнал-6,5,5 x 16 плочки , 6x 15 плочки
Кросоувър -6,6,6 x 36 кг на ръка , 7 x 32 кг на ръка
Кофички-10 CT , 9,9,9,8 + 20 kg
Пуловър с дъмбел-10,9,8 x 34 kg
Съботни гърдички......реших да стартирам с по тежки дъмбелчета на свежо.....аха да си взема дъмбелите ( 36 кг) и греда .....(giggle)
Помолих един да ми помогне но пак греда с 300 зора 4 повторения ....а очаквах повече при условие че с 34 ките успявам за 10-ка.....:@
Викам кво става тука мамка му .....погледнах пейката наклона твърде голям aха на границата за раменна преса ....тая дето обикновено ползвам беше заета но му рекох на човека дай само леко сравнение да направя.....оказа се че тая дето обикновенно ползвам наклона е между двете деления на тая на която бях в момента .......както и да е оставих пейката с по голям наклон и си продължих ....съответно повторенията паднаха надолу както на лега така и на флайса и като изключим по гадното вземане на дъмбелите беше що годе добре.....:D
Друго за отбелязане кой знае кво няма .....малко по тежко на кросоувъра и на пуловъра и туй то ......може би обаче трябва два почивам два дена между ръцете и гърдите че трицепсите всеки път ме тормозят в деня за гърди .....(dull)
I love the smell of Napalm Death in The morning…...(rock)
Мнението беше редактирано от overkill на 05.09.15 19:22.
Днес- крака...
5 мин раздвижване и ротации,малко клекове и напади СТ
Клек гръб-10x40kg,5x60kg,5x80kg,5x90kg,3x5x100kg,8x90kg,8x80kg
Клек на машина -3x7x110 kg
Бедрено сгъване на машина от лицев лег-10,10,9,8 x 40 kg
Прасец на машина седнал-10,10,9,8 x 45 kg
Супер умряла тренировка .....днес на работа след едно по рязко усукване леко ме сряза кръста ,но бързо отшумя и направо го бях забравил до края на смяната .....обааааче , като взех да клякам след това .....отначало само лек общ доскомфорт ,който с напредването на тежестите се увеличаваше и накрая почна да си боли прилично ......направо ми кипна .....:@
Едно че нямам много вътък след първа смяна ами и кръста отново.....тамън го бях забравил последните 2 месеца и взех да включвам и тегица и айде пак .....мислех да правя и БГ клек и тяга с прави крака ама ги отсвирих .....само набързо бедреното сгъване и прасеца и си тръгнах.......бесен съм.....от едно нищо и никво усукване .....:@
09.09.15
09:56
Дано да мине бързо!
Много е неприятно, когато някоя болежка ти пречи на тренировките.
Опитвал ли си да замениш задния клек с преден ?
казано от Alexander Krastev на 09.09.15, 09:56:
Дано да мине бързо!
Много е неприятно, когато някоя болежка ти пречи на тренировките.
Опитвал ли си да замениш задния клек с преден ?
Пробвал съм естествено.....не заради кръста а защото исках просто да клякам по дълбоко.....е оказа се че задния и предния клек бяха с минимална разлика в дълбочината което си е странно по принцип , просто липсва мобилност в глезените може би щото и петите ми се надигат като посъбера краката ,като ги отворя пък както ми е по комфортно просто клека си ми е един и същ независимо от тежеста около паралела или малко под него ......както и да е опитите продължават....:D
Иначе предния клек го спрях щото разтегнах китка ....пак лоша мобилност и тука , така зверски ме заболя че имах чувството че съм скъсал нещо ....пък и просто не ми е приятен като цяло и преди да разтегна китката не ме радваше изобщо това упражнение ....(dull)
А инак болежките с кръста и рамото са ми отпреди да пипна желязото ....просто преди ми вговняваха ежедневието а сега тренировките ...:D
Но ще мине .....днес е значително по добре положението с кръста,наболява ме при някои движения но поносимо ....ще играя с по лекичко следващите тренировки и така докато се почуствам стабилен пак за по тежичко .....(wasntme)
Днес - гръпче...
Набиране раменен подхват-5 CT , 6,5,5,4 + 20 kg
Набиране раменен надхват- 5 CT , 5,4,4,3 + 20 kg
Гребане с дъмбел-6,5,5 x 44 kg
Гребане на машина ( с въртящи се ръкохватки)-6,5,5 x 16плочки
Фронт пул даун на горен скрипец с успореден раменен хват-6,5,5 x 75 kg
Лат пул даун на машина ( въртящи се ръкохватки)-7,6,6 x 14 плочки
Гребане на долен скрипец с раменен успореден хват-6,5,5 x 15 плочки
Хиперекстензии-15 CT , 10,10,9 + 40 kg , 20 + 20 kg
Нормално като за след работа ....кръста се обади тук таме ...предимно на гребанията но търпимо ,пробвах няква машина за лат пул даун докато чаках долния скрипец да се освободи ....(wasntme)
Абе прилично днес......сигурно щото одрусах крушата преди трена ...:D
Днес - кунки....
5 мин раздвижване и ротации..
Тренировка в суперсерии...
1)Френско с крив лост-7,6,5 x 40 kg
2) Сгъване с прав лост от стоеж-5,5,5 x 45 kg
1) Тесен лег-5,5,5 x 75 kg
2) Сгъване с прав лост от раменен надхват-8,8,7 x 32kg
1)Сгъване от пейка с наклон с дъмбели-5,5,5 x ( 2x17,5kg) едновременно с двете ръце
2)Трицепсова преса на машина-6,6,5 x 105 kg
1) Чуково сгъвaне на скрипец-6,6,6 x 55 kg
2)Разгъване на скрипец с права ръкохватка-7,6,6 x 60 kg
Вчера пропуснах трена че беше запланувана сБирка за вечерта ,та на сутринта малко зор се надигнах ама все пак скочих до залата за едни бързи кунки леко да припомпя че то и без тва след снощи за друго едва ли щях да имам вътък .....:D
Бърза и стегната за около 35 мин нейде и беж наобратно за една мързелива и лежерна неделя ....(wasntme)
Днес - трапец и рамо....
Раменна преса успореден хват на машина-6,5,5,5 x 90 kg
Раменна преса с дъмбели от седеж-7,6,6 x ( 2x26kg)
Арнолд преси с дъмбели от седеж-5,5,4 x ( 2x22kg)
Повдигане за трапец на машина-13,12,12,11 x целия стак + подложка за краката
Високо изтегляне от земя-5x5x55kg
Разтваряне в страни с дъмбеляци-10x15 kg,10x 13,5 kg,10x11 kg,10x10kg ,10x9kg,10x8kg,10x6 kg
Нормална тренировка ....само на високото изтегляне малко върнах газта назад заради кръста ....горе долу доволно...:)
Днес - гърди....
5 мин разтягане ,раздвижване и ротации....
Лег от наклон с дъмбели-10,9 x ( 2x34kg) , 8,7 x ( 2x32kg)
Флайс от наклон с дъмбели-8,8,8 x ( 2x24kg)
Лег от хоризонтал с прав лост-5,5,5,5 x 75 kg
Кросоувър-8,7 x 36 kg ,8x 32 kg на ръка
Кофички-15 CT , 9,8,8,8 + 20 kg
Пуловър с дъмбел- 10,10,9 x 34 kg
Нормална сутрешна ......днес реших да пробвам малко нормалния лег с лост ....да видя рамото как ще се държи....че явно ми е малко това с кръста ,та да видя и рамото ....:D
Малко съм за трепанье ама като не ме слуша главата .....:D
Поне се въздържах да слагам повече тежести та днес ми се размина пък и си ми натежаха прилично след дъмбелите тея килца .....слабак....:D
Абе прилична тренировка ....(wasntme)(giggle)
Днес ....краци....
5 мин раздвижване и ротации,малко клекове и напади СТ...
Бедрено разгъване на машина -10,10 x 60 kg
Клек гръб-10x40kg,10x60kg , 10,10,10,10 x 80 kg ,10 x 60kg
Лег преса-8,8,7 x 160 kg
Клек на машина-7,7,7 x 110kg
Сгъване от лицев лег на машина-10,10,10,9 x 40 kg
Пресец на лег преса-12,11,10,10 x 160 kg
Неделни крачета .....с по лекичко и повечко обем заради кръста и въпреки наглед смешните тежести краката направо ми гръмнаха ....след тва малко по тежко на лег пресата и на машината и едвам слязох по стъпалата от залата ....:D
Кръста го поусетих тук таме но търпимо ....:)
Днес - гърбина ....
Набиране тесен надхват-5 CT , 5,4,4 + 20 kg
Набиране тесен подхват- 5 CT , 6,5,5 + 20 kg
Гребане с дъмбел-6,6,5 x 44 kg
Гребане на машина ( с въртящи се ръкохватки)-6,5,5 x 16 плочки
Фронт пул даун на горен скрипец с тесен успореден хват-7,6,6 x 75 kg
Гребане на долен скрипец с тесен успореден хват-6,6,5 x 15 плочки
Хиперекстензии-15 CT , 10,10,10 + 40 kg , 15 + 20 kg
Доволно като за след работа .....бая се чудих дали да ходя че времето беше доста гомняно, но пък правилно прецених че залата няма да бъде пълна в това време ...та не съм се бавил да чакам разни което след работа си е огромен + ......:)
Мнението беше редактирано от overkill на 22.09.15 19:46.
Тудей—бицепЦ и трицепЦ....
Трен в суперсерии......
1)Френско с крив лост-5,5,5 x 40 kg , 7 x 38 kg
2)Сгъване с прав лост от стоеж-7,5,5 x 45 kg ,7 x 40 kg
1)Тесен лег с прав лост-5,5,5,5 x 75 kg
2)Сгъване с прав лост от надхват-8,7,7,6 x 36 kg
1)Сгъване от пейка с наклон-6,5 x ( 2x17,5) , 6 ,5 x ( 2x 16 kg)
2)Кик бек с дъмбел-8,7,7,6 x 22 kg
1)Чуково сгъване на долен скрипец с \/ ръкохватка-7,6,6 x 60 kg
2)Tрицепсова преса на машина-6,6,6 x 110 kg
Бързо припомпване на клечаците след работа ....:D
Тудей—— рамена и трапец
5 мин разтягане и ротации...
Раменна преса успореден хват на машина-7,6,5,5 x 90 kg
Раменна преса с дъмбели от седеж-6,5,5 x ( 2x26 kg)
Арнолд преси от седеж-5,5,4 x ( 2x22 kg)
Повдигане за трапец на машина-13,12,12,11 x 100 кг ( целия стак + подложка за краката)
Високо изтегляне от земя-5,5,5,5 x 65 kg
Разтваряне в страни с дъмбели- 10 x 15 kg , 10 x13,5 kg ,2x10x12,5 kg ,2x10x 11kg ,2x10x 10 kg,2x10x8kg,10x 6 kg…..(whew)
Съботно джимче ......тренировката нормална ,сложих 65 кг на щангата вместо 55 кг като предния път на високото изтегляне и малко ме приболя кръста ....странното е че след тренировката болка нямаше никаква .....(wasntme)
Абе требе да внимавам ,че егото все към тежичко влече а трябва да я карам по спокойно .....:D
Малко ъпдейт на формата ,една снимка и ударих един кантар сутринта след сутрешното олекване че скоро не се бях теглил......резултата се закова на точно 78 кг....което ще рече че в последните три месеца съм около неутралния баланс и само поддържам ....(wasntme)
Както се вижда от снимката все още прозират малко коремните ,но в долната част съм си доста замазан......абе не е като да нямам мазничко ,стига да не мърда много нагоре съм ок с това ....въпреки че ям доста солидно и почти не се лишавам от нищо килата не мърдат ....явно енергоразхода на работа си казва думата ....:D
Туй то като се присетя по нататък пак......(wasntme)
И малко храна от днес ,да я има тук таме....
13,30- 10-ина оризовки мазнати с меко сиренце,саламец 150 гр нейде ,два домата ,4 смокини
17,00- две пилешки с кожа ,кашкавалец,домати, оризовки,пресен лук,банан
20,30- рибка на скара (треска филе) ,кашкавал,доматки ,оризовки ,пресен лук
23,00- извара 250 гр ,ядки 100гр
Днес -гърдички...
Лег от хоризонтал с прав лост-5,5,5,5 x 80 kg
Лег от наклон с прав лост-7,6,5,5 x 70 kg
Флайс от наклон с дъмбели-8,7,7 x ( 2x 24 kg)
Кросоувър-10,9,8 x 32 kg на pъка
Кофички-10 CT , 7,7,7,6 + 25 kg
Пуловър на машина-8,8,7 x 100kg ( целия стак)
Сутрешна преди работа.....нетипично имаше доста хора тая сутрин и пейките бяха позаети та се наложи малко да поимпровизирам тая тренировка ....всичко горе долу добре ,рамото се държа добре ...само тая машина за пуловъра ме втрещи накрая .....определям и усилието сравнено с дъмбел на около 35 -36 кг дъмбел ......:D
На кофите малко повече тежест ,барнах и клипче .....абе доволно .....сутрин ми се получават много по добре тренировките от колкото след работа ....:D
Тудей.... крачка ....
5 мин раздвижване и ротации,малко клекове и напади СТ...
Клек гръб- 10x лоста,10x40 kg ,10x 60kg,5x 80kg,5x90kg,3x3x100kg, 3x5x90 kg ,10 x 80kg
Клек на машина-4x5x 120kg
Зеречер клек -3x5x70kg
Бедрено сгъване на машина от лицев лег-10 x40kg, 7,7,6,6 x 45 kg
Прасец на мшина седнал-10,10,9,9 x 45kg
Сутрешни крачета ......залата почти празна ,затова отново се отдадох на експерименти с дълбочината на клека ,нацъках и доста клипчета ....мисля че почват да ми се получават работите ,разликата е очевидна , стремя се да клякам с лек bounce ,но собенно на първите повторения някак психически не мога да стартирам с по рязко пускане и на два пъти се затиснах по един път на 90 и на 100 кг като не ми се рискуваше заради кръста и метнах щангата на предпазителите......жалко че ги нямам тея опити на клипчетата .....:D
Още опипвам техниката и някой път като пусна по бавно и съответно това отскачане почти липсва ,изправянето е адски трудно....:D
Просто трябва да си настроя главата за тоя тип клек ,тъй като до сега не съм го правил по тоя начин и стават грешки....опитите продължават.....хубавата част е че кръста се държа добре ......:)
Ето и клипчетата .....
Днес- гръП....
Набиране тесен подхват-5 CT ,6,5,5,4 + 20 kg
Набиране тесен надхват-5 CT ,5,4,4,3 + 20 kg
Гребане с дъмбел-5,5,5 x 44kg
Гребане на машина ( с въртящи се ръкохватки)-5,5,5 x 16 плочки
Фронт пул даун на горен с тесен успореден хват-6,6,5,5 x 75 kg
Гребане на долен скрипец с тесен успореден хват-7,7,6,6 x 15 плочки
Хиперекстензии- 15 CT , 10,10,10 + 40 kg , 15 + 20 kg
Нормална тренировка ,малко ми липсваше тонус но горе долу се получи прилично ...май няма нищо интересно за отбелязване ....
Днес - кунки ,клечунки....:D
5 мин раздвижване и ротации
1) Френско с крив лост-7,6,5,5 x 40 kg
2)Сгъване от стоеж с прав лост-7,6,5,5 x 45 kg
1) Тесен лег с прав лост-5,5,5,5 x 75 kg
2) Сгъване с прав лост от надхват-7,7,7,6 x 36 kg
1) Сгъване от пейка с лек наклон с дъмбели-7,6,5,4 x ( 2 x17,5 kg)
2) Разгъване на горен скрипец с крива ръкохватка-8,8,7,7 x 60 kg
1)Чуково сгъване на долен скрипец-8,8,7,7 x 65 kg
2) Трицепсова преса на машина-7,7,6,6 x 110 kg
По принцип след работа много не ми се получават тренировките а днес и за капак беше и тъпканица и плана за суперсерии малко се поразвали .....на моменти суперсерии, на моменти двусети ,каквото такова ....иначе що годе добре само дето малко ми беше сънливо ама след първа толкоз.....(wasntme)
За финал един здравеняк ме беше блокирал на паркинга та се наложи да се връщам до залата и да го издирвам .....поне го открих бързо че квато беше тъпканица ....:D
Днес - рамо и трапец...
Раменна преса от седеж с дъмбели-7,7,5,4 x ( 2x 28 kg)
Арнолд преси от седеж с дъмбели-6,5,5,5 x ( 2x22kg)
Раменна преса с успореден хват на машина-6,5,5,5 x 90 kg
Повдигане за трапец на машина-13,12,12,11 x 140 kg ( целия стак + подложка за краката )
Високо изтегляне от земя-4x5 x 60 kg , 10 x 55 kg
Разтваряне в страни с дъмбели-2x10x 15 kg,2x10x 13,5 kg,2x10x 12,5 kg, 2x10 x11 kg ,2x10x 10 kg ,2x10x9 kg, 2x10 x 8 kg…...(whew)
Прилична тренировка ...рамото слуша и за разлика от оня ден днес залата беше почти празна по абсолютно същото време .....wtf…
Както и да е .....кръста също се държа добре въпреки че лекичко го усещам но горе долу бива ....(wasntme)
Загледах се в тая машина на която правя трапеца ...оказа се че плочките са по 7 кила а не стандартните 5 кг , кето иде към 140 кг за 20 плочки ....което е малко учудващо щото не ми тежат особенно ,което е странно щото тая машина не е с макари и въжета ....(wasntme)
На края размах страничното рамо и на тръгване преобличането беше яко чекнеж и гърч .....:D
Туй то за днес ...и понеже ги бичиха в залата и ми подействаха доста надъхващо малко класика от култова банда .....:)
Днес - гърдички...
Лег от наклон с дъмбели-8,8,7,5 x ( 2x34 kg)
Флайс от наклон с дъмбели-8,7,7 x (2x24 kg)
Преса на машина седнал-8,7,6,5 x 16 пл( 80 kg)
Кросоувър-10,10,9 x 32 kg на ръка
Кофички-10 CT ,7,6,6,6 + 25 kg
Пуловър с дъмбел-10,10,9 x 34 kg
Днес работих и скочих до залата след работа ......обикновено след първа са ми зле тренировките ама след 6 поредни първи нямаше какво друго да очаквам ,тотална липса на вътък и мотивация ама понапънах колкото мога .....(wasntme)
Мислех да я оставя за утре ама ми се отвориха други щуротии да върша за през неделния ден та затова се поизмъчих днес ....добре че другата седмица съм втора та поне да се понаспивам по прилично .....:D
Днес -крака....
5 мин ротации и раздвижване ,малко напади и клекове СТ
Клек гръб-10x лоста, 5x40kg,5x60kg,5x80kg 5x90kg,3x5x100kg,3x5x90kg,10x80kg
Клек на машина-4x5x 120kg
Тяга с прави крака -4x10x65 kg
Днес се събудих с някви болки в гърлото сутринта ,ама така или иначе вече бях буден реших да се разтъпча до залата ....
Като за състоянието в което бях стана горе долу тренировка....най вече кръста се държа добре та реших и да го пробвам с малко лека тягица ама за прасец не остана вътък и си бих камшика ....(dull)
Дано да ме пуща бързо тва каквото и да е .....(dull)
Туй то за днес .....следобед на работа ще е мъка ....:D
Tъй.....вчера тръгнах с температура на работа ,цяла смяна бях като безмоторен,парацетамоли ,стрепсил за гърлото ....оживях някакси...:D
Пробуждам се днес .....гърлото по добре ,нямам температура .....и тамън си викам айде размина се леко и ме изряза стомаха .....(giggle)
Днес се очертава пак интересен работен ден ....лошото е че поисках два дена за четвъртък и петък и днес жив умрял трябва да отида на работа че боса требе днес да каже дали съм ок с отпуската .....:D
Ако утре се чувствам по добре и съм фрии .....може и да скокна да раздвижа гърбината ....:)
Днес - гръП....и корем ....(wasntme)
Набиране тесен подхват-5 CT, 7,6,5,5 + 20 kg
Набиране тесен надхват-5 CT , 6,5,4,4 + 20 kg
Гребане с дъмбел-6,6,6 x 44 kg
Гребане на машина ( с въртящи се ръкохватки)-6,6,5 x 80 kg
Фронт пул даун на горен скрипец с тесен успореден хват-7,6,6,6 x 75 kg
Гребане на долен с тесен успореден хват- 2x6x 80 kg , 7 x 75 kg , 8 x 70 kg
Хиперекстензии-15 CT , 10 ,10 ,10 + 40 kg, 15 + 20 kg
Колелеце от колене-4x10
Два дена почивни .......вчера свърших повече от това което бях запланувал да върша през тея почивни дни а именно .....да си продам Корсата щото почна да прави проблеми а тука в Англия всичко бачка на час и дори някви елементарни операции струват сериозни цифри и затова прас обявата в И бей и един собственик на сервиз я отнесе като куцо пиле домат ....(giggle)
За днес беше запланувано съответно търсенето и купуването на следващата защото бачкам на 15 -ина километра извън града та не мога да си позволя да съм без кола обаче вчера следобеда ми остана време и скокнах да видя една .....тя взе че ми хареса и си стиснахме ръцете с човека и съответно от Корса се метнах на Мицубиши с идеята че са по нечупливи японките ....това предстои да се види ....:D
Та за днес нямах вече кво толкова да правя, тотално почивно ,все още подсмърчам и кихам ама не издържах и скокнах до залата да раздвижа ....:)
Реших и лекичко да раздвижа корема че вече не сещам кога го правих за последно ....затова мноо лекичко въпреки че имах мноо вътък за още ....ама знам че утре ще е страхотия та не посмях повече .....:D
Стана учудващо прилична тренировка ...сефте правя 7 повторения с 20 кг на набирането .....абе доволно ....:)
А и като знам че имам още два почивни дена мед ми капе на сърцето ...... it`s time to be lazy .....:D
Както си знаех днес съм с е*аси мускулната треска на корема ,сякаш вчера не съм тренирал гръб а само корем .....:D
Днес 100 % -ов мързел ....ни работа ,ни тренировки ,даже оставих и пазаруването за утре и съм се отдал цял ден на лежане и гледане на мачлета .....дано моята любима Валенсия не ме разочарова тая вечер че тоя сезон играта им е под всякаква критика .....:x
Днес фастнах ..леко 16 часа и преди малко го прекъснах с 7 яйца ,краве масло и малко сиренце ......ама си мисля май довечера по време на мачовете да влезе някой калория и от алкохолец .....:D
То било хубаво да не правиш тотално нищо.....определено имах нужда от такъв ден .....:)
Днес - ръчички .....
Суперсерии......
1)Тесен лег - 5,5,5,5 x 80 kg
2)Сгъване с дъмбели от стоеж-8,8,8,7 x ( 2x20 kg)
1)Френско с крив лост-5,5,5 x 40 kg
2)Сгъване с прав лост от стоеж-5,5,5 x 45 kg
1)Трицепсова преса на машина-6,6,6 x 120kg
2)Сгъване от пейка с наклон-6,5,4 x ( 2x 17,5kg)
1)Разгъване на горен скрипец-8,7,6 x 65 kg
2)Сгъване с прав лост от надхват-6,6,6 x 36 kg
Mързела и бохемщината от събота се пренесе и в неделя и днес сутринта се надигнах с нечовешки мъки за първа смяна .....:D
Някак си я изтиках тая смяна че даже и до залата се занесох за бързо припомпване на клечаците ,колкото да не зачезнат ....:D
Мислех че положението ще е на другия полюс но си имах сила , приятно се самоизненадах тук таме ....:D