Моята цел - Проблемните места!

Темата е заключена.

Здравейте! Приятно ми е че съм част от тази група. Аз съм момиче, на 14 години, тежа 52 кг и съм висока 167 см. Да, знам че не изглежда чак толкова много и съм сигурна че някой ще си каже че едва ли не съм полудяла за да искам да отслабна. Но проблемът не е в килограмите а в това къде се натрупват мазнините. Проблемните места при мен са талията и краката но най-вече бедрата. Ще ви помоля ако сте имали такива проблеми да отделите няколко минути и да споделите с мен дали има решение. Днес ходих пеша общо 7 кмДа вдигна ли летвата?

Здравей!

Това дневник ли ще бъде?

Да, мисля, че ще е хубаво да стане дневник, но не знам как точно. За какво да пиша? За напредъка ми, за това какво съм постигнала дадения ден или за проблемите, които се опитвам да преодолея? Моля за съвет.

Идеята на дневниците е всеки ден (или когато можеш и искаш) да пишеш физическата си активност, храненето през деня, течностите, както и всичко, което има отношение по темата.
Успоредно с това може да задаваш въпросите си тук и четящите, ако желаят разбира се, ще ти дават гледни точки.

С времето ще може да следиш прогреса си.

Сподели спортния си опит до този момент, направи едно обобщение на храната си, след което (ако идеята на дневниците ти харесва) може да започнеш да описваш настоящи и бъдещи дни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1