30.07.15
23:52
Здравейте,казвам се Натали и съм на 17.
Започнах този дневник защото напоследък загубих форма.
Обмислям да започна кетонен режим,но имам няколко въпроса ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарна.
1.Колко време отнема на тялото да влезе в кетоза.
2.За 1 месец колко може да се свали с този режим,защото обмислям толкова време да го спазвам, след което да премина на НВД.
31.07.15
08:20
Здрасти, Натали!
Честит дневник. :)
И аз имам няколко въпроса:
1. Кой те насочи именно към такъв режим?
2. Защо целта ти е 1 месец на него?
Според мен не е подходящ за теб. Ще е хубаво да добием повече представа за формата ти и сегашния ти начин на живот, но това рано или късно ще се случи чрез дневника. :)
Здравей,един приятел ми каза,че е много доволен от този режим,искам да го използвам 1 месец,защото до колкото знам не е много полезен.
Аз съм 165см висока 55кг, преди известно време бях 50кг,но след редица здравословни проблеми качих.Килограмите не ме интересуват толкова колкото това да бъда в добра форма,силна и стегната. :) Тренирам от доста време,но както казах имах проблеми и загубих форма.
Мнението беше редактирано от Natalie на 31.07.15 09:57.
31.07.15
19:04
Правило номер 1: това, че даден подход (да се чете - хранителен режим/ тренировъчен режим/ начин на живот и т.н.) работи добре за някой не означава, че ще работи добре за теб.
Правило номер 2: не се сравнявай с някой, с който нямате достатъчно идентични показатели.
И сега тема за размисъл:
- какъв е смисълът да правиш нещо за 1 месец, знаейки, че е по-специфичен режим и успоредно с това на фона на миналото ти със здравословните проблеми?
- не е ли по-добре направо да си започнеш някакъв балансиран режим, предполагам, че РБД е добра отправна точка и да си спазваш необходимия калориен баланс за целта ти?