13.08.15
16:43
Здравейте! ;)
Казвам се Гергана от гр.Казанлък и съм на 18г. Висока съм 1.58см. и тежа 47кг. Тренирам от близо 3 години, но не съм постоянна, което ми е голям проблем. Често губя мотивацията си. От малка харесвам леката атлетика и за кратко време тренирах по-професионално, но нещата не ми се получиха там. Преди три години започнах да практикувам уличен фитнес. Доста бях се зарибила по лостовете и се опитвах да ставам все по-добра с всеки ден. Набиранията ми бяха страст по едно време. Тъй като и там загубих мотивация, а и зимата ми беше трудно да тренирам на лостове в студа, започнах да ходя на фитнес. Идеята да се затворя в малка стая с разни уреди и да “блъскам” никога не ме е устройвала, но нямаше къде да тренирам.Но с времето свикнах и започна да ми допада. От близо 2-3 месеца не тренирам както трябва. Все нещо ми се случва и обстоятелствата не ми позволяват да започна да се въвеждам във форма. Трудно ми е и да си съставя хранителен режим. Не съм от момичетата, които да не могат да се ограничават от дадени видове храни и напитки. Мога. Просто не съм наясно добре какво и кога може да се хапва.
Реших да си създам този дневник просто, за да споделям как минава един мой ден, какви храни съм консумирала, кога и какво съм тренирала. Все още не съм започнала отново с фитнеса и мисля разни планове за тренировки, които да са ми удобни и да мога да изпълнявам. :)
13.08.15
17:34
Хей, добре дошла! :)
Очакваме първите ти записки!