15.08.15
17:28
Здравейте. Някой наясно ли е в следствие на какво се образуват червените хоризонтални линии по корема. Процент мазнини ?
15.08.15
17:31
Звучи като стрии.
За това говоря. Мисля, че не е стрии ... В долната част. Снимката е с кофти качество и не се вижда много ясно.
Мнението беше редактирано от Дuд0 на 15.08.15 17:35.
15.08.15
17:36
Никога ли не си виждал как ако притиснеш място от кожата си някъде, то е по-червено след това?
Виждал съм, но отскоро ми прави впечатление и колкото повече го гледам, толкова повече ми се вижда, за това попитах. Благодаря.
Мнението беше редактирано от Дuд0 на 15.08.15 17:39.
15.08.15
17:44
Просто си се сгънал за известно време, на мястото на чертата е имало гънка.
Благодаря. Тези дни ми се струва, че става по-видимо. Като цяло и преди съм я забелязвал, но не-толкова, а сега и над нея ми се струва, че имам някаква. За това отворих темата. Може да съм задържал вода и за това да ми се струва по-видимо, не знам.
Мнението беше редактирано от Дuд0 на 15.08.15 17:49.
15.08.15
17:58
На мен ми прилича на стандартни следи от разрези след похищение от извънземни. Добре, поне, че са те върнали, синко.
Едно време като бях дебел с по 3 ката паласки, имах доста такива червени линии. Няма от какво да се притесняваш :D .
15.08.15
23:03
Ех, Дидо. Пак ли задържа вода. Какво ще те правиме тебе, не знам.
16.08.15
01:12
казано от Дuд0 на 16.08.15, 00:07:
Ех, Теди. Освен да не ми отговаряш, ако ще се заяждаш. Благодаря, иначе :)
Да взема аз да почна, че да оцениш колко мила беше Теди, а? ;)
С кое да почвате бе хора ..... Задавам въпрос, а някои вместо да се опитат да помогнат иронизират. И на мен не ми е приятно и най-малко искам да ми влияят тези работи и да не съм ок. Не виждам защо като не можете да помогнете, просто не пропуснете, като нито ви обиждам, нито ви задължавам да ми обръщате внимание. Много ми е тъпо, че има толкова заядливи и криви хора, ама уви ...
казано от Дuд0 на 16.08.15, 01:32:
С кое да почвате бе хора ..... Задавам въпрос, а някои вместо да се опитат да помогнат иронизират. И на мен не ми е приятно и най-малко искам да ми влияят тези работи и да не съм ок. Не виждам защо като не можете да помогнете, просто не пропуснете, като нито ви обиждам, нито ви задължавам да ми обръщате внимание. Много ми е тъпо, че има толкова заядливи и криви хора, ама уви ...
И аз съм забелязал това, че тука някой ако попита нещо веднага го нападат...
16.08.15
07:36
Ще ви помоля да не обобщавате цялостното поведение във форума на база една тема, и то защото сте афектирани от отговорите (вероятно).
Също така ще напомня, че е много важно КАК точно ще зададеш въпроса си, КОЛКО и КАКВА изходна информация за себе си ще дадете, за да може хората, които смятат да отговорят, да имат по-ясна представа по казуса.
А въпрос, зададен по такъв начин:
казано от Дuд0 на 15.08.15, 17:28:
Здравейте. Някой наясно ли е в следствие на какво се образуват червените хоризонтални линии по корема. Процент мазнини ?
провокира подобни отговори.
- Нито има лична информация;
- Нито има по-детайлно описание на линиите;
- Нито има уточнение в какви моменти се наблюдават.
Прочитайки по този начин въпроса, и аз реших, че са стрии, а то се оказа нещо, което при всеки човек може да се получи. Обуй по-стегнати чорапи, постой в жегата с тях и после ги свали. Няма ли линии по кожата?
Същото е и с корема, както вече ти обясниха.
Потърсете вината първо в себе си, за да получавате такива отговори, след което нападайте всички останали.
Защото не е случайно, че във форума има тема под формата на кратък наръчник - как да задаваме въпросите си интелигентно.
Сега ще помоля да се спазва добрия тон.
Ако някой има да добави нещо ПО ТЕМАТА - ок.
Ако е извън темата или са опити за обиди - трия.
Благодаря ви!