17.08.15
20:56
здравейте аз съм пепи и от много години се старая да отслабна.Висока съм 167 см и тежа 76 кг.Преди една година бях 82 кг, свалих всички тези килограми за 2 месеца без никакво гладуване просто спазвах прост режим и когато ми се приядеше сладко хапвах по един малак черен шоколад.Ходих на фитнес и давах всичко от себе си.Това за мен бяха най трудните 2 месеца, но имаше резултат.Сега обаче не мога да се мотивирам затова правя този дневник за да мога да се мотивирам. !!!!БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!
Темата беше редактирана от Пепи Радост на 17.08.15 23:28.
Здравей и добре дошла :)
По-скоро тук ще си пишеш твоите деяния през деня, сравнявай с другите дневници :D
А сега как се храниш? Ходиш ли на фитнес/правиш ли упражнения?
17.08.15
22:28
От една година се храня нездравословно (е не чак толкова като чипс,масло), по скоро с тестени закуски шоколадчета и т.н. Хубавото е че не възвръщам старите си кг.От един месец ходя на фитнес и се движа по активно, но промяна няма и затова реших пак да се захвана с малко ограничения
Мнението беше редактирано от Пепи Радост на 17.08.15 23:23.
18.08.15
12:29
СПОРТ:
йога
ХРАНА:
за цял ден
10.00-1 чиния с варени картофи и сирене
13.00-1 чиния с варени картофи и сирене
16.00-една шепа ядки(орехи,бадеми,фъстъци)\плод(грейпфрут,портокал,мандарина,праскова,нектарина)
19.00-зелена салата
Преди хранене пих една чаша с зелен чай.
Ако има нарушения ще ги прибавя.
Моля дайте мнение.БЛАГОДАРЯ!!!
18.08.15
12:30
СПОРТ:
йога
ХРАНА:
за цял ден
10.00-1 чиния с варени картофи и сирене
13.00-1 чиния с варени картофи и сирене
16.00-една шепа ядки(орехи,бадеми,фъстъци)\плод(грейпфрут,портокал,мандарина,праскова,нектарина)
19.00-зелена салата
Преди хранене пих една чаша с зелен чай.
Ако има нарушения ще ги прибавя.
Моля дайте мнение.БЛАГОДАРЯ!!!
Съдейки по храната съм почти убедена, че си гледала от интернет някоя безумно @#&&# диета.
По-добре си промени храненето, разрови се из сайта и се пробвай да си съставиш режим според целите ти и т.н.
С тези картофи и това сирене цял ден + салатата довечера до никъде няма да те докарат.. Вкарай малко мръвка в поне едно от храненията си.
Мнението беше редактирано от Anna на 18.08.15 14:09.
18.08.15
16:39
по принцип ям месо но днес нямам и затова не съм консумирала,а за яденето не съм го вземала от интерернет просто такова ми се ядеце