Опериран от варикоцеле

02.03.12
20:31

Здравейте, в началото на септември ме оперираха от варикоцеле . 1 ден във фитнеса нещо мн се напънах и като се прибрах усетих гадна болка отидох на лекар и така .... Та въпроса ми е може ли да почвам пак фитнес и трябва ли да не правя нещо ???

DE

02.03.12
21:43

А защо не попита него за това ?

03.03.12
11:35

Септември варикоцеле,сега сме март-глупости  на търкалета...какво рече доктора не каза....херния или ...нищо?

04.03.12
10:08

Какво искаш да кажеш с тва глупости ??? Никва херния а ВАРИКОЦЕЛЕ !

04.03.12
22:30

И аз съм опериран от разширени вени на ташака/варикоцеле/ и си тренирах след 20 дни...нещо незацепвам

07.03.12
19:49

Ходих на лекар МОЖЕЕ :)

18.05.12
13:05

здр, исках да попитам оперираните за след операцията, аз също си направих такава операция преди 3 месеца но болката и подоването на тестиса си останаха, въпроса ми е при вас още ли е така защото доктора ми казва че можеле да остане така, но ми се струва че не би трябвало да е така при вас как е ? някакви лекарства взимах те ли  прегнил кломид ?

и по темата и се надявам колегата да не се сърди че му полвзам темата :) и аз почнах след 15-20 дни фитнеса и нямах проблем :)

21.08.15
15:36

Здравейте, преди месец и малко ме оперираха от варикоцеле на левия тестис. И се чудех как бих могъл да се натоварвам без да натоварвам тази част под пъпа. Вече над месец не съм тренирал, и съм се обездвижил и схванал отвсякъде. Дали бихте могли да ми препоръчате нещо, ще съм много благодарен. Ходих при втори лекар на преглед, и той ми каза някъде след третия месец да започвам да тренирам. Преди два дена ходих до парка да потичам и нещо ме позаболя после. Така и не разбрах заради дълго ходене през изминалите дни (нещо като мускулна треска) или заради тичането. Гледам някой пишат че след двайсе дена са почнали тренировки. Със какво натоварване? Леки тренировки или за цялото тяло + някакви тежести. Просто исках да попитам някой препатил вече за някаква програма, ако може да сподели.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1